GG zatím ještě nepoužívám (ale vlastně nevím proč, asi bych si ho měl nainstalovat), ovšem ... proč by mělo zobrazování takového seznamu na PC (tzn. ne na PDA) trvat dlouho?HaLuMa napsal/a:
Nakonec jsem udelal volitelnou vlastnost, ze se po startu ukaze vsechno Co naplat, ze je to naprosto zbytecna operace, co naplat ze to zdrzuje start aplikace... hlavne ze mam klid!
Tak abys tak take nedopadl.
Schválně jsem si teď otevřel MEXP (plugin do WinAMPu, něco jako media library), přepnu z adresáře s 6 skladbami na "All", a během okamžiku (fakt to nebylo ani 1/4) jsem měl v pravém okně kompletní scrollovatelný seznam s 31000 soubory. Včetně detailů, s podbarvením řádků, atd.. Ťuknu na název některého sloupečku, a během necelé vteřiny je celý seznam seřazený jinak. A opět -- scrollování v něm je okamžité, na nic se nečeká. To samé platí pro vyhledávání -- napíšu "chocho" a hned se mi celý ten velký seznam zkrátí na 1 položku -- "Princ Chocholouš / Království pohádek" :-).
Takže docela dobře chápu, že normální uživatel, který nemá s programováním a SQL databázemi nic společného, se diví proč by takovéhle rychlosti nemělo jít dosáhnout v relativně malém seznamu několika tisíc českých keší, a proč by to mělo zdržovat :-).
A to nemám žádný zázračný stroj, jen 2.4 GHz P4.