Generovani statistik na dve kliknuti
Publikováno 27 únor 2009 - 12:42

Publikováno 27 únor 2009 - 13:27
Garmin Dakota 20+Topo Czech 3.1 Pro, Nokia 700 + HG Arcao
Publikováno 27 únor 2009 - 13:52
Děláš export volbou Export XML (PQ) ???ender napsal/a:
vím - je mi jasný, že někde něco dělám špatně - zkusím se s tím popasovat anebo to "zabalit"... - dík
Export GPX slouží slouží pro vytvoření souboru do GPSky, ne do GSBuilderu nebo GSAKu.
Publikováno 27 únor 2009 - 14:04

Publikováno 27 únor 2009 - 16:42
Publikováno 27 únor 2009 - 21:45
Ruvit napsal/a:
Mám jeden problém, po načtení souboru vlastních keší mi mapa ČR a Evropy každá ukazuje něco jiného, lépe řečeno v mapě ČR nejsou všechny nálezy.
Opraveno ve skriptu na webu, staci znovu vygenerovat mapy a ihned to pojede. Neni nutne znova generovat statistiku. Prosim dej vedet, jestli ti to funguje.
moravan napsal/a:
K verzi 1.3:
V obecných infromacích už mám počet autorů správně, u založené keše zůstává 0 u nálezů i DNF. GSAK se s tím nějak popere a načte to i se všemi logy správně...
V GPX je podstatny parametr <url>. Ten musi obsahovat url stranky na geocaching.com. Pokud ne, nebude to fungovat. Logy se z GPX nenacitaji, protoze bys pokazdy musel ten soubor generovat - soucasne reseni funguje tak, ze program si vzdy z webu geocaching.com natahne aktualni pocty nalezu. Mne to funguje vzorne viz http://www.geocachin...a7-18d38148236e
Publikováno 27 únor 2009 - 22:21
Publikováno 27 únor 2009 - 22:55

Publikováno 27 únor 2009 - 23:44
PatPlusMat napsal/a:
Tak již to fungujeovšem hláška CHYBA: Toto zřejmě není seznam tvých kešek .... stále přetrvává.
Díky moc je to super prográmek.
A máš tam vůbec GPX soubor svých kešek nahraný??, tato hláška se mi tam objevovala dokud jsem program jen zkoušel a nenahrál si tam vlastní založené kešky.
A abych nezapomněl po aktualizaci map jsou už všechny nalezené kešky na obou mapách na správném místě a ve správném množství - DÍKY.

Publikováno 28 únor 2009 - 7:52
PatPlusMat napsal/a:
Tak již to fungujeovšem hláška CHYBA: Toto zřejmě není seznam tvých kešek .... stále přetrvává.
Díky moc je to super prográmek.
Tato hlaska se objevi, pokud v GPX se nalezne jiny uzivatel nez ten uvedeny v natavenich. Navic toto se nestava pro gpx generovany z pocket query, ale jen pro pseudospravne gpx napr. ze skrysotlace. Hlasku sice muzeme zakazat, ale uzvatel se pak nedozvi, ze je neco spatne.
Publikováno 28 únor 2009 - 12:51
Publikováno 28 únor 2009 - 17:22

Publikováno 28 únor 2009 - 22:30
davem napsal
V GPX je podstatny parametr <url>. Ten musi obsahovat url stranky na geocaching.com. Pokud ne, nebude to fungovat.
Máš pravdu, parametr <url> v GPX ze Skr. není

Stačilo ho do GPX spolu s adresou keše doplnit a hned jsou čísla u založenéh keše správně

Ještě jednou díky za skvělý program...
Publikováno 01 březen 2009 - 2:03

Publikováno 01 březen 2009 - 10:43
Sutech napsal/a:
Mně stále Skrýšotlač generuje soubor blbě (už sice nepíše, že nelze soubor otevřít, ale načte jen 3 nálezy), ale co se dá dělat, budu se muset bez automatických statistik obejít
Měl jsem ten samý problém, ale jak jsem použil správné tlačítko u Skrýšotlače (třetí zleva někdo to tu již i popisoval) tak je vše bez problémů a zkontroluj si i nick zda jej máš správně napsaný (já jsem psal vše velkým a to byla chyba).
Dík autorovi je to super SW.
Publikováno 01 březen 2009 - 21:11
jenom me napadlo...neslo by pridelat grafik "smeru lovu?" jak je napriklad tady? http://www.geocachin...8b-8584ab971c45
Publikováno 01 březen 2009 - 21:57
swenney napsal/a:
program je vybornej...zacal jsem pouzivat geoget abych ziskal statistiky na jedno kliknuti ale nejak jsem to nezvladl...takze toto je super.
jenom me napadlo...neslo by pridelat grafik "smeru lovu?" jak je napriklad tady? http://www.geocachin...8b-8584ab971c45
Já myslím, že síla tohoto programu je v jeho jednoduchosti. Díval jsem se výše uvedený profil, ale jako vždy u těchto "vymakaných" profilů jsem jej vypnul. Beru milníky, vlastní keše, FTF-ka, oblíbené keše, neoblíbené keše, mapu nálezů, ale stačí CZ, Evropy a možná pro větší cestovatele světa, to bude většinu návštěvníků daného profilu zajímat. Ale různé grafy podle velikosti, terénu, obtížnosti, dne, týdne, počasí, či jejich různých kombinací - no nevím kolik kačerů si to v profilu přečte, ne vždy je "Čím víc, tím líp."
Publikováno 01 březen 2009 - 22:28
Ruvit napsal/a:
ne vždy je "Čím víc, tím líp."
vim...jenom ten "smer lovu" me tam zaujal...
Publikováno 03 březen 2009 - 22:57

Publikováno 04 březen 2009 - 15:19
moravan napsal/a:
davem napsal
V GPX je podstatny parametr <url>. Ten musi obsahovat url stranky na geocaching.com. Pokud ne, nebude to fungovat.
Máš pravdu, parametr <url> v GPX ze Skr. není
Stačilo ho do GPX spolu s adresou keše doplnit a hned jsou čísla u založenéh keše správně
Ještě jednou díky za skvělý program...
Ahoj... asi dost trapny dotaz... ale jak se prosim vas zmeni to url v gpx..?

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů