Přejít na obsah






Fotka
* * * * * 1 hlasy

Vyhodnocení soutěže o nejlépe hodnocený blog

Příspěvek od pepa.z.pocernic , 18 prosinec 2013 · 4 673 Zobrazení

Do výsledného hodnocení bylo s ohledem na počty příspěvků a získaných hodnocení zařazeno celkem pět blogů. Soutěž byla napínavá do posledního okamžiku, neboť pár hodin před uzávěrkou byl rozdíl v průměru hodnocení mezi prvním a druhým 0,0007 a rozhodující bylo každé udělené hodnocení. Přes tento minimální rozdíl však k žádnému zamíchání pořadí na poslední chvíli nedošlo a konečné pořadí tedy je:Vítězi gratulujeme a zároveň děkujeme všem, kteří se rozhodli něco napsat, obzvláště těm, jejichž aktivita je dostala do užšího výběru. Zároveň doufáme, že s koncem soutěže vaše publikační činnost úplně neustane, protože většina článků byla velice povedená.
Kromě ceny pro vítěze dostanou ostatní účastníci užšího výběru drobnou pozornost.

  • 2



http://www.geocachin...cz-a-vyhraj-r25

 

je to porad jeste na hlavni strance...

    • 0
Fotka
pepa.z.pocernic
pro 19 2013 9:48

@hanska:

mikisi se automaticky neúčastnil jako organizátor, což je standardní a logické pravidlo

kapsa měl dohodnuty nadstandardní podmínky (publikace na titulní stránku), tedy nefér oproti ostatním. Navíc se zapojil později a nemá ani publikován dostatečný počet příspěvků pro zařazení do užšího výběru

Geoget nemá s gc.cz společného vůbec nic, kromě toho že má vlastní sekci z praktických důvodů. Garmin má taky vlastní sekci a taky nemá s provozem serveru nic společného

 

Soutěž proběhla v souladu s jejími pravidly, pokud měl někdo problém s pravidly, měl se ozvat hned a ne po skončení. Dodatečné připomínky jsou zcela bezpředmětné a už s nimi nehodlám marnit čas.

    • 0

Kolombo: za ten nízký počet hlasů může zčásti i dualita hodnocení - palce a hvězdičky, většina asi dávala jen jedno z toho. Pravidla jsou zde, ovšem prohledáním webu se k tomu nyní nedostaneš...

    • 0

Uživatelé webu geocaching.cz mohou hodnotit příspěvky jednotlivých blogů. Hodnocením příspěvků určují, který blog je nejlépe hodnoceným.

 

Docela by mne zajímalo, jak jste započítali textové pochvaly blogu formou diskuse pod blogem. To je totiž také hodnocení.

 

Asi budu za kverulanta, ale trochu mi schází definice a pravidla pro to, jak se ty blogy hodnotí.

 

Chápu, že prima je krátká úderná soutěž, ale hodnotil bych to na delším časovém úseku aby bylo jasné, kdo psal jen krátkodobě, pro soutěž, a kdo má opravdu potřebu psát hezké články pro ostatní, lhostejno, jestli o programu, GPSkách nebo o námětu na cestu.

    • 1
Fotka
pepa.z.pocernic
pro 19 2013 14:35

Na začátku každého zobrazeného příspěvku je zobrazeno "Hodnotit příspěvek". Pokud ti to nestačí a je pro tebe hodnocením i pochvalná zmínka Frantovi v hospodě Na Růžku a chceš vědět, jak jsem to zohlednil a jak jsem přepočítával tohle slovní hodnocení na body, tak tyhle hovadiny fakt odmítám řešit. Do toho v jakém období organizátor hodnotil ti nic neni, je to jeho věc a že ty bys hodnotil v delším období je zase tvoje věc z pohledu proběhlé soutěže naprosto irelevantní. 

    • 0

Blahopřeji vítězům. Obdovuji jejich výdrž, píli i múzy. Řada článků se mi moc líbila; tím, že nepoužívám geoget, tak mne oslovily jiné dílka. Doufám, že se dočkáme pěkných článků i po skončení soutěže :)

 

Škoda, že hanska to teď kazí - já bych byl rád a vděčný za pozitivní hodnocení.... 

 

Viš, že mám rád cestování v horách, takže si čtu Tvé příspěvky, popravdě se v nich vyskytlo občas i něco, co výsledný dojem u mne zkazilo, a jiné podobné příspěvky se mi líbily více. Výsledek mi přijde srozumitelný a Tvému štětění se i přes Tvé velmi pěkné hodnocení prostě nerozumím. A docela se divím trpělivosti pepy.

    • 0
Fotka
petulinka1
pro 19 2013 14:54

gygante, ale to, co citujes, jsou citace z blogu RJ, hanska je jenom pouzil v prispevcich. Je treba taky cist vsechno ;)

 

Ale zacinam mit pocit, ze hanska tady momentalne akorat troluje....

    • 0
Fotka
petulinka1
pro 19 2013 14:59

A abych nezapomela: Gratulace Halumovi, priznavam, ze mi bylo od zacatku jasny, ze bude jednim z aspirantu na vitezstvi - zakladna uzivatelu GG je holt siroka, jak nam potvrdil i zajem o chystany skoleni.

 

Duvody, proc nebyl zarazenej mikisi a kapsa jsou jasny a hlavne logicky, uz vidim, jak by v pripade vyhry jednoho z nich mel hanska problem s tim, ze meli lepsi podminky...

Sama jsem chtela taky neco sesmolit, ale pak jsem si rekla, ze:

1) toho oregona nechci, protoze by me akorat stval a jsem zvykla na svyho Karla (O200)

2) kdyz se do neceho nutim tak to vzdycky stoji za pytel

3) nenapadalo me o cem psat a kopirovat H nebo nekoho jinyho mi prislo nefer.

    • 0

To nejde, číst všechno :) Eh, přišlo, mi že to dává smysl - je to odenterované a myslel jsem, že citace jsou jen první dva řádky. Navíc se mně zdálo, že na to reaguje i rubick a honzak mu odpovídá. Ale protože jsem vyhledal Romanův příspěvek, tak už vím, jak to je. Umazávám výtku, díky za upozornění, nechci mystifikovat. Můj názor na věc to ale významně nemění.

    • 0

Přesně tak, pochopil jsem to stejně jako gygant. Citace bývají většinou uvedeny uvozovkami nebo napsané kurzívou, tak mě to zmátlo. Pardón ;-)

    • 0
Fotka
petulinka1
pro 19 2013 15:51

On ma ty uvozovky jenom na konci citace, je to blbe napsany, to je fakt. Ale priznavam, ze jsem zbezne prolitla (uz predtim) ten Romanuv blog, proto vim, o co jde.

 

Jsem rada, ze jsme si tohle vysvetlili :D

    • 0

Ach jo, NĚKTEŘÍ lidi opravdu NEMAJÍ ÚROVEŇ. Ono když už hraju nějakou soutěž, měl bych počítat s tím, že třeba nevyhraju. A umět přijmout porážku je důkazem dospělosti (nebo mentální vyspělosti?).

 

Já jsem tedy rozhodně nezačal psát blog kvůli odměně. Dokonce když jsem se dozvěděl o soutěži, chvíli jsem zvažoval, jestli s tím nemám počkat, až skončí. Nakonec jsem se do toho ale pustil hned. A nebudu zastírat, že bych si nového Oregona nechal líbit, i když nemá wherigo, a že jsem byl chvilku smutný, asi jako ten, kdo skončí ve finále druhý nebo třetí. Taky bych byl radši, kdyby se organizátor na základě těsných výsledků na „bedně“ rozhodl věnovat Oregony tři ;).

 

Je pravda, že jsem si celou dobu myslel, že vyhraje Roman_Jaroměř, a výsledky tedy byly pro mě trochu překvapivé. Ale určitě ne nezasloužené. A chtěl bych HaLuMovi taky poblahopřát k úspěchu. Nakonec jsem byl překvapen, jak těsno na prvních třech místech bylo.

 

Je smutné, že se najde člověk, který není schopen přijmout porážku a stále kope kolem sebe. Je holt asi bohužel životním údělem každého z nás činit příkoří honzákovi a nespravedlivě ho stírat na každém kroku. Kdysi ve fotbalovém prostředí koloval takový bonmot: „Fotbal je krásná hra, ve které proti sobě hrají dvě družstva a Němci vždycky vyhrajou.“ Myslím, že honzák si o geocachingu myslí něco podobného. Jo, chlapče, každý má takovou pověst, o jakou se zasloužil. A existuje i takové rčení: „Nenadávej na zrcadlo, když máš křivou hubu.“

 

A tím bych to pro sebe ukončil. Ještě jednou gratulaci HaLuMovi a přeju tomu, kdo skončil na čtvrtém místě, aby mu Ježíšek konečně nadělil schopnost chovat jako chlap.

    • 3
Fotka
Roman_Jaromer
pro 20 2013 23:33

Jen jsem se koukl na stránku blogů a koukám - můj blog se zobrazil první... Popravdě řečeno - ten můj by měl být minimálně druhý, Kapsa tam má hezčí články ;-)

    • 0
Fotka
Roman_Jaromer
pro 23 2013 13:08

Tak jsem si otevřel při obědě blogy, že se podívám co je nového - nic. Tak jsem si řekl, že se podívám na jeden starší článek od Hansmatta - a ono jsem se na něj nedostal. Předpokládám, že je to rozmar autora, že všechny články v soutěži smazal, takže není ani možnost porovnat, proč tam byl takový rozdíl v tom hodnocení, že?

    • 0
Fotka
pepa.z.pocernic
pro 23 2013 21:41

Já mu to nemazal, takže to zřejmě odstranil sám

    • 0

Březen 2024

P Ú S Č P S N
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 29 3031

Poslední komentáře

Reklama