Ave Satanas GC1MM65
Publikováno 26 únor 2009 - 9:05
Publikováno 26 únor 2009 - 10:06
kaote napsal/a:
...krestanske civilizace si "vazim" asi tak jako te komunisticke - krestanstvi jiste prineslo par pozitivnich veci (i kdyz me ted zrovna zadna nenapada), ovsem to komunismus take (treba prazske metro). Problem je, ze nebyt komunismu a nebyt krestanstvi, bylo by nepochybne vyrazne lepe a i to metro bychom meli urcite driv. A predevsim bychom si usetrili spousty spousty zla.
Pokud máš na roli křesťanství takový "jasný" názor, těžko se dá dál (via web-forum: na geopivu by jsem si mohli alespoň pulitry omlátit kebule...) diskutovat, nemá to smysl. Naše názory na historii naší civilizace jsou natolik odlišné, že by jsme zde pravděpodobně k rozumné shodě nedošli... Jsi asi proti křesťanství zaujatý (asi jako já ve 20 letech

PS: mám stále neodbytný pocit, že dáváš rovnítko mezi zločiny konanými jednotlivými lidmi a ideou křesťanství jako takového...
Ale dost flame-wars.
PPS: Alíčku, pod Tvůj příspěvek bych se klidně podepsal

Publikováno 26 únor 2009 - 11:19

Publikováno 26 únor 2009 - 11:46
Publikováno 26 únor 2009 - 13:34
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 únor 2009 - 14:22
Publikováno 26 únor 2009 - 17:48

Publikováno 26 únor 2009 - 18:09
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 26 únor 2009 - 19:16

Publikováno 26 únor 2009 - 19:35

Publikováno 26 únor 2009 - 19:42
všiml, nevím co či kdo popíchl ownera, Bikocom archivoval všechny své kešeCykloDav napsal/a:
Jen tak bokem, všiml si někdo, že je archivována Prachárna?

Publikováno 26 únor 2009 - 21:20

Publikováno 27 únor 2009 - 9:23
pozorjed napsal/a:
proč se pořád obouváš do ostatních, jsi snad nějaký nadpozemský, něco víc než ostatní? Nebo ti dotyčný něco udělal a musíte si to vyříkávat zde? Nebo se za tím skrývá něco jiného (a nemá to nic společného s geocachingem)?hlavas napsal/a:
Jen si nejsem jisty, zda ji kaote bude schopen posoudit...
...a příspěvek výše:
1.Nerozčiluj se! Praskne Ti cévka!!
2.neobouvám se "do ostatních" - rýpnul jsem toliko do "Kaote" a do Tebe ( a asi dost hluboko,,,?

3. Piš a dělej si co chceš - máš svobodnou vůli se rozhodnout (a nepodsouvej mi pořád nějaké cenzorské úmysly), ale nemusíš se při tom přece rozčilovat nad skutečností, že jsou děje kterým nerozumíš...?! Já třeba nerozumím teorii superstrun nebo "Teorii náhodné procházky" na akciových trzích a spoustě dalších věcí....
4.Svůj názor a upozornění na problém (a jeho možné následky) jsem řekl. Ber to jak chceš - třeba že jsem si chtěl společně s Pilátem "umýt ruce".... (víš kdo byl Pilát Pontský?)

Publikováno 27 únor 2009 - 9:32
moucha111 napsal/a:
Myslím si, že se všichni rodíme jako ateisté a teprve v průběhu života a na základě k nám přicházejích informací se příkláníme k tomu, v co věříme. I zdánlivě nevěřící věří ve své schopnosti nebo alespoń tomu, že ho má někdo rád. (...............................) Venku už snad začne jaro. Vpusťme ho i do našich srdcí. Hezký den všem.
připojuji se k Mouchovi a taktéž navrhuji diskusi jeho příspěvkem pomalu uzavřít! Jen bych si dovolil (jako "pohanský pes" si to snad dovolit mohu, aniž bych opět popudil atheisty a antikřesťany v této diskusi:)), citovat/parafrázovat: Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A melou všem....
Hezký den a úspěšné geolovy v nadcházejícím předjaří!

Publikováno 27 únor 2009 - 10:37
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů