Aplikace GCz, v. 0.0.31 - na hledání cache
Publikováno 13 červenec 2009 - 9:56
Publikováno 13 červenec 2009 - 10:02
Pontiac_CZ napsal/a:
Mám taky WM 6.1 (EN). Teď jsem si ten list se 100 kešemi natáhl znovu (byl uložen seřazený podle toho Buchlova) a zkusil ještě seřadit podle Current position. Takže jsem nakopnul GPS, počkal na fix (jsi si jistý, že jsi měl fix?) a zkusil sort podle aktuálních souřadnic - opět OK.
Netuším, co je u tebe za problém, ale přistoupil bych k tomu klasickým způsobem. Tedy list smaž (filemanagerem) a natáhni si ho znovu, v něm bude nějaký problém. A zkus třídění.
no mě nefunguje ani seradit podle vybrane kese a dokonce ani seradit podle zadanych souradinc :-(
Publikováno 13 červenec 2009 - 10:06
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 13 červenec 2009 - 10:26
Publikováno 13 červenec 2009 - 10:30
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 13 červenec 2009 - 14:12
Publikováno 14 červenec 2009 - 7:18
Publikováno 14 červenec 2009 - 12:33
Když se koukneš do description u kese, nekde dole pribudou 4 obrazky. Ja mam automaticke stahovani obrazku vypnute, takze se mi az po tapnuti na ne nahraje google mapa ve trech ruznych zoomech, nebo fotomapa v maximalnim priblizeni s oznacenou polohou kese. Takze na dohledani ani neni treba prepinat do google maps.jakamil napsal/a:
Jen dotaz k GCz
V nové verzi přibyl Static Map support. To je určitě vlastnost, po které tu hodně lidí volalo, ale nějak jsem nevypátral, jak jí použít.
Publikováno 14 červenec 2009 - 13:59
Perfektní, díky moc, toho jsem si nevšiml. Zato jsem si všiml záhady, že se můj dotaz objevil pod uživatelem "jakamil". :o:oParkis napsal/a:
Když se koukneš do description u kese, nekde dole pribudou 4 obrazky. Ja mam automaticke stahovani obrazku vypnute, takze se mi az po tapnuti na ne nahraje google mapa ve trech ruznych zoomech, nebo fotomapa v maximalnim priblizeni s oznacenou polohou kese. Takze na dohledani ani neni treba prepinat do google maps.jakamil napsal/a:
Jen dotaz k GCz
V nové verzi přibyl Static Map support. To je určitě vlastnost, po které tu hodně lidí volalo, ale nějak jsem nevypátral, jak jí použít.
Přísahám, že jsem to psal jako já, jakamila neznám a nechci s ním mít (alespoň zatím) nic společného.
Publikováno 14 červenec 2009 - 14:36
Publikováno 15 červenec 2009 - 7:25
Tusil jsem ze se tady odoved najde a chtel jsem ji prehodit pak ke me do tematu navody manualy... abych mu pomohl.
Za dobrotu na zebrotu:(
Jinak ja stebou taky nechci mit nic spolecneho mtaufe
Doufam ze chapete
mtauf napsal/a:
Perfektní, díky moc, toho jsem si nevšiml. Zato jsem si všiml záhady, že se můj dotaz objevil pod uživatelem "jakamil". :o:oParkis napsal/a:
Jen dotaz k GCz
Přísahám, že jsem to psal jako já, jakamila neznám a nechci s ním mít (alespoň zatím) nic společného.
Publikováno 15 červenec 2009 - 10:38
Publikováno 15 červenec 2009 - 14:15
Publikováno 15 červenec 2009 - 15:33
Publikováno 15 červenec 2009 - 21:11
Publikováno 16 červenec 2009 - 7:28
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 16 červenec 2009 - 7:31
Publikováno 16 červenec 2009 - 11:32
Pontiac_CZ napsal/a:
Ijacek007: ty máš určitě v Options - Download settings nastavených 100 keší, že? Já mám 20 a do stovky jsem je dostahoval postupně po dvaceti. V GCzII je bug, kdy víc než dvacet naráz jde stáhnout, ale ty nad 20 nemají v .xml zapsány souřadnice. Teď jsem si to konečně nasimuloval i sám. Ty, co nemají souřadnice, jsou všechny seřazeno 0 metrů od místa řazení.
Právě to jeden človíček ohlásil na xda jako bug, tak se dá očekávat náprava.
hoj hoj no ja po tom co tobe to tady fungovaly jsem hned napsal autorovy programu a popsal jsem mu problem napsal mi ze to opravi a ted koukam ze to opravil v nove verzi tak to jdu testnout jinak s autorem se da domluvit i skoro rukama nohama :-)
Publikováno 16 červenec 2009 - 11:39
Publikováno 16 červenec 2009 - 11:47
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů