Hlasujte o nové logo tohoto serveru
Publikováno 06 květen 2009 - 14:46
Všechny příspěvky co se tu objevili po mém dotazu jsou vpodstatě jen dohady o tom jestli se hodí nebo ne k různým schématům. Ale na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, takže prosím ještě jednou. Je možné logo alespoň vycentrovat ? Dík za odpověď.
Publikováno 06 květen 2009 - 15:08
Připadáme, pokaždé když ten nápis vidím, mám tendenci ho číst jako "GeocJAching"zdf napsal/a:
Nepřipadáte si jak na ruském webu? To A (GEOCACHING)je fakt divný, asociuje u mě azbuku.

Publikováno 06 květen 2009 - 15:24

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 06 květen 2009 - 18:07
Ale jo, všechno jde, když se chce. Ale bez ohledu na to, jak to bude, se stejně najdou lidi, kterym to vyhovuje a pak remcalové,kterým se něco nelíbí. A časem si všichni zvyknou. Takže je otázka, jestli má smysl s tim ztrácet čas;)Werki napsal/a:
pepa.z.pocernic:
Všechny příspěvky co se tu objevili po mém dotazu jsou vpodstatě jen dohady o tom jestli se hodí nebo ne k různým schématům. Ale na můj dotaz mi nebylo odpovězeno, takže prosím ještě jednou. Je možné logo alespoň vycentrovat ? Dík za odpověď.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 06 květen 2009 - 18:18
pepa.z.pocernic napsal/a:
Ale bez ohledu na to, jak to bude, se stejně najdou lidi, kterym to vyhovuje a pak remcalové,kterým se něco nelíbí.
Nemusí to tak být vždy, ale remcalové jsou zpravidla lidé, kteří mají jiný názor

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 06 květen 2009 - 18:31
Publikováno 06 květen 2009 - 19:06
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 06 květen 2009 - 19:13

Publikováno 06 květen 2009 - 20:38

Publikováno 06 květen 2009 - 20:57
Publikováno 06 květen 2009 - 21:09
HuntBehind napsal/a:
Nemusí to tak být vždy, ale remcalové jsou zpravidla lidé, kteří mají jiný názor... btw to logo se mi zdá docela povedené, až na tu neuvěřitelně infantilní hlavičku s přihlouple-šibalským úsměvem...tu bych utrh a doufal, že ještěrce doroste nová-hezčí..
Hlavičku bych netrhal, ale chtělo by to tý ještěrce zavřít hubu...
Publikováno 06 květen 2009 - 21:36
Brabenecz napsal/a:
Hlavičku bych netrhal, ale chtělo by to tý ještěrce zavřít hubu...HuntBehind napsal/a:
(...) remcalové jsou zpravidla lidé, kteří mají jiný názor... btw to logo se mi zdá docela povedené, až na tu neuvěřitelně infantilní hlavičku s přihlouple-šibalským úsměvem...tu bych utrh a doufal, že ještěrce doroste nová-hezčí..
Jakákoliv plastika hlavičky by stvořila nové remcaly;)
Určitě nejsem sám, komu se na nové ještěrce líbí právě ta jednoduchost (nebo chcete-li infantilnost).
Jinak gratuluji autorovi nového loga k vítězství!
Přimlouval bych se však za prosbu, aby se ve volném čase pokusil drobnými barevnými úpravami vytvořit varianty pro menšinové themes, ať je uspokojeno co nejvíc remcalů

Publikováno 06 květen 2009 - 23:21
sohlas. Jesterka vypada jako by skakala radosti. Treba zrovna nasla nejakou tezkou kesku. Vyhral ten navrh co dostal nejvic hlasu, tak se asi libil nejvice lidem. Nevim co bylo spatne na tom puvodnim logu, ale vzdyt je to jedno...nevadilo mi ani kdyz tam zadne nebylo.Brabenecz napsal/a:
HuntBehind napsal/a:
Nemusí to tak být vždy, ale remcalové jsou zpravidla lidé, kteří mají jiný názor... btw to logo se mi zdá docela povedené, až na tu neuvěřitelně infantilní hlavičku s přihlouple-šibalským úsměvem...tu bych utrh a doufal, že ještěrce doroste nová-hezčí..
Hlavičku bych netrhal, ale chtělo by to tý ještěrce zavřít hubu...
Publikováno 06 květen 2009 - 23:31
ZuZu napsal/a: Souhlas. Jesterka vypada jako by skakala radosti. Treba zrovna nasla nejakou tezkou kesku...
A to sis přečetla nebo tě to napadlo? Neuvěřitelné! Autor totiž ve své prezentaci uvádí, že: "Logo je postaveno na stylizovaném symbolu ještěrky, která svým výrazem vyjadřuje euforii nad nalezeným pokladem. Poklad je symbolizován vlaječkou označující cíl cesty." Já nevím, mě ta hlavička čím dál víc připomíná dinosaura na drogách...

moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 06 květen 2009 - 23:37
juj tak to jsem necetla...v tom pripade logo pusobi presne jak autor chtel. Jako vesely dinosaurus kesujiciHuntBehind napsal/a:
ZuZu napsal/a: Souhlas. Jesterka vypada jako by skakala radosti. Treba zrovna nasla nejakou tezkou kesku...
A to sis přečetla nebo tě to napadlo? Neuvěřitelné! Autor totiž ve své prezentaci uvádí, že: "Logo je postaveno na stylizovaném symbolu ještěrky, která svým výrazem vyjadřuje euforii nad nalezeným pokladem. Poklad je symbolizován vlaječkou označující cíl cesty." Já nevím, mě ta hlavička čím dál víc připomíná dinosaura na drogách...
Publikováno 07 květen 2009 - 0:18
Publikováno 07 květen 2009 - 5:47
Publikováno 07 květen 2009 - 6:00
Publikováno 07 květen 2009 - 6:25
Publikováno 07 květen 2009 - 6:43
pepa.z.pocernic napsal/a:
většina na to dlabe, aby se po té, co je hotovo, vyrojilo mraky konstruktivních kritiků.
Kritika je validni a opravnena kdykoliv. U veci na ktery si kazdy snadno udela nazor se vzdycky strhne strasna debata. Tak to proste funguje. Celkove je fajn, ze nas tu nechate vykecat a pak rozhodnete. Ono to ani jinak nejde i kdyz me takovahle rozhodnuti, kdyz je musim delat, taky nikterak netesi. Ja osobne bych po tom se seslo vyhlasil sbirku na profesionalniho grafika.
Ale jak uz tu padlo, AddBlock funguje nejen na reklamy ale i na logo. Zasadili jste ho spatne. Defaultni graficke schema je taky spatne, ma agresivne barevne titulky ramecku. Takze diky bohu za AddBlock a za alternativni schemata.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů