Nejspíš to bude tím, že volba "žádné" má stejný význam a stejnou informační hodnotu jako volba nehlasovat.Sylvia999 napsal/a:
Proč v hlasování není volba "žádné" ??

Hlasujte o nové logo tohoto serveru
Publikováno 03 duben 2009 - 6:25
Publikováno 03 duben 2009 - 6:53

Publikováno 03 duben 2009 - 8:40
semik75 napsal/a:
Zadne ma ten vyznam ze se mi dostatecne nelibi zadny z navrhu a tudiz nechci ZADNY podporit. To je neco jineho nez kdyz tohle vlakno proste prehlidnu.
Z tech 4 navrhu je tam vlastne jediny slusne zpracovany a to ta trojka. Vybirat z jednoho navrhu nebudu.
To ze se cloveku neco nelibi pochopitelne muze rict i kdyz nic nenakresli. To by to pak ti co kreslit umi meli prilis jednoduchy.
Sice je to něco jiného, ale výsledek je stejný... tudíž žádný

Publikováno 03 duben 2009 - 9:38

Publikováno 03 duben 2009 - 10:36

Publikováno 03 duben 2009 - 10:54
Publikováno 03 duben 2009 - 11:31
Publikováno 03 duben 2009 - 11:53
Dain a Olik napsal/a:
... soupnout do loga ceskou jesterku, elegantni zviratko, symbolizujici ceskou prirodu, lesy, skalky ... jesterka byla elegantni, povedena, symbolizujici, identifikujici ...
no jo, v drevnich dobach se na kese chodilo i pesky. to uz dneska davno neplati.
takze bych navrhoval nize uvedene logo:
* pro 99% ceskych kaceru symbolizuje zpusob lovu
* je povedene
* identifikuje CR
* pro vetsinu kaceru neklade financni naroky na oznaceni geovozu
..a myslim, ze ani Skodovce jeji pouziti pro ucely tohoto webu vadit nebude:D

Publikováno 03 duben 2009 - 13:07
AgentJ napsal/a:
* pro 99% ceskych kaceru symbolizuje zpusob lovu
* je povedene
* identifikuje CR
* pro vetsinu kaceru neklade financni naroky na oznaceni geovozu
a nebo
* pro 99% ceskych kaceru symbolizuje neuspesny lov
* je povedene
* identifikuje CR
* pro vetsinu kaceru neklade financni naroky na oznaceni geovozu nebo geoobuvi
..a myslim, ze ani Skodovce to pro ucely tohoto webu vadit nebude
http://www.hovno.sk/...s/hovno-top.jpg
Publikováno 03 duben 2009 - 14:17
Myslím si, že na každém návrhu byse mělo dál pracovat. Zlepšení by mohlo být minimálně o 50% k lepšímu.
Nakreslit ještěrku a převést ji do křivek není žádná legrace. Mrzí mne, že tu bylo mnoho z vás, kteří se soutěže chtěli zůčastnit, ale pro samé výmluvy nedali ani čárku. Věčná škoda, takle volíme mezi 2 a 3... a to je dosti málo!
Nebude mne mrzet, že nezvítězím. Budu smutná, když se budu muset smířit s něčím co není dokonalé.
Ještěrka - lachtan - jezevčík nebo varan.... to mě pobavilo... No, ale protože jsem na vás hodná a mám vás ráda, tak jsem ještěrku na rychlo opravila... ještě to není úplně dokonalé, ale dá se to stále zlepšovat. Kdyby někdo zvás měl pěkné fotky ještěrek, bylo by to pro mne snaší. Těžko kreslit ještěrku v přírodě, když vám utíká. Ještěrka není žádná modelka, které nařídíte aby koukala sem či tam... podle toho jak vy potřebujete. Obkreslit ji z knihy nepřipadalo v úvahu, a tak jsem vycházela ze své fantazie. Stylizace nebyla snadná, výsledek vidíte před sebou.

Promiňtě mi anonymní nik...
Publikováno 03 duben 2009 - 14:51
Publikováno 03 duben 2009 - 15:19
Publikováno 03 duben 2009 - 15:29
Medcin napsal/a:
Trochu mi to připomíná spor o nový vzhled ZOO Praha. Rozhádali se s autorem linorytové image, a všechny ostatní návrhy smetli ze stolu protože to buď byl linoryt - čili plagiát nebo nebyl - moc velká změna.
Na dvojce se mi líbí právě to, že se autor nesnaží namalovat ještěrku, ale logo ještěrky. Je to IMHO akčnější.
Návrh 3 by se hodil na stránky o ještěrkách či nějaké zelené stránky "Ohrožené druhy" apod.
A můj hlas - po vzoru ZOO zrušit výběrové řízení a vypsat druhé kolo. ;-)
Jsem taky pro druhé kolo!
Publikováno 03 duben 2009 - 15:52
autor_2 napsal/a:
Kdyby někdo zvás měl pěkné fotky ještěrek, bylo by to pro mne snaší.
http://www.photopost...at=0&aut=112120
http://www.photopost...at=0&aut=113055
Na tomto serveru by se urcite dalo sehnahnet vic jesterek, ale k temhle si troufam sehnat prava k volnemu pouziti. U ostatnich by bylo treba kontaktovat autora.
Souhlas autorky urcite ziskam, pokud by bylo potreba.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 03 duben 2009 - 16:06
[quote]autor_2 napsal/a:
Kdyby někdo zvás měl pěkné fotky ještěrek, bylo by to pro mne snaší.[/quote]
http://www.photopost...at=0&aut=112120
Ta první je pěkná! Ale ještě by se na ní muselo dost zapracovat, stylizace pro logo není vždy přesnou kopií fotky.
Publikováno 03 duben 2009 - 16:10
pokud by se ti sikla, mam ji od autora i vetsi nez dal do logu.
Publikováno 03 duben 2009 - 19:27
autor_2 napsal/a:
... Těžko kreslit ještěrku v přírodě, když vám utíká. Ještěrka není žádná modelka, které nařídíte aby koukala sem či tam... podle toho jak vy potřebujete. Obkreslit ji z knihy nepřipadalo v úvahu, a tak jsem vycházela ze své fantazie. Stylizace nebyla snadná, výsledek vidíte před sebou. ...
Zadej si do google heslo "Lacerta agilis" což je zoologický název pro "ještěrku obecnou" a vypadne ti série krásných fotografií s ještěrčími modelkami pro inspiraci. Snad to pomůže. Ahoj.
http://images.google...snum=4&ct=title
Publikováno 03 duben 2009 - 20:10
Zadej si do google heslo "Lacerta agilis" což je zoologický název pro "ještěrku obecnou" a vypadne ti série krásných fotografií s ještěrčími modelkami pro inspiraci. Snad to pomůže. Ahoj.
http://images.google...snum=4&ct=title
No pod latinským názvem se ji nehledala, jen v čj a Aj... některé obrázky se shodují s těmi které jsem si brala za inspiraci. Problém některých obrázku je v jejich rozlišení, které mi neumožňuje vypozorovat více detailů, které potřebuji.
Děkuji ji ti za snahu.
Publikováno 03 duben 2009 - 22:15
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů