Žijící archivované kešky
Publikováno 15 May 2012 - 16:25
Publikováno 22 May 2012 - 6:51
Ona tam je stále i ta krabička, která je podle souřadnic 2 tisíciny minuty severní šířky jinde? Trošku divné... Hodně těsná kolize...marekd napsal/a:
GCWT2Z Na stejném místě je založena nové keš se stejným názvem (GC3J8B5), ale původní archiválie je na místě ponechána. Takže to budou "dva body jedním nálezem" :-)
Publikováno 22 May 2012 - 6:55
Podle listingu nové keše bych řekl, že ano. Bude docela zajímavé sledovat, jestli si kačeři budou logovat i tu archivníRoman_Jaromer napsal/a:
Ona tam je stále i ta krabička, která je podle souřadnic 2 tisíciny minuty severní šířky jinde? Trošku divné... Hodně těsná kolize...
Publikováno 31 May 2012 - 9:49
Arne1 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
GC19GJQ Tamhle je Petrov / It is Petrov over there je v perfektním stavu.
Mezitím měla jeden nález - a dnes už tam nebyla. Takže děkujeme neznámému <censored>, dnes tam bylo asi 10 hledačů.
zase dalsi aktivista .... kdyby se alespon jednalo o nejakou mrchu nekde u zakladky nebo podobnou kravinu.... ale pekne vymyslenou kesku....
Publikováno 01 June 2012 - 8:50
Publikováno 01 June 2012 - 9:33
Do-bby napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Mezitím měla jeden nález - a dnes už tam nebyla. Takže děkujeme neznámému <censored>, dnes tam bylo asi 10 hledačů.
zase dalsi aktivista .... kdyby se alespon jednalo o nejakou mrchu nekde u zakladky nebo podobnou kravinu.... ale pekne vymyslenou kesku....
klidek panove, prave proto, ze se nejedna o nejakou mrchu u zakladky, dohodnul jsem se s ownerem, ze provedeme obnovu (adopce pry po archivaci neni mozna). z tohoto duvodu jsem odnesl puvodni krabku, ktera bude nahrazena novou. novy listing uz je pripraven a reviewer je zpraven. doufam, ze tato verze 2 umozni dalsi odlovy i kacerum, kteri zrovna nesleduji toto vlakno a kteri jeste nemeli tu cest s touto velice povedenou kesuli.
Publikováno 01 June 2012 - 10:15
Arne1 napsal/a:
Koukám do bookmarku - tahle už bohužel není:
GC27E06
Díky za aktualizační souhrn. Ale tato posledně jmenovaná jistě na svém místě je a dokonce obsahuje TB. Jen je dočasně nedostupná, ale nikdy neříkej nikdy! Už jsem viděl tolik opětovně silou zpřístupněných důlních děl…
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 01 June 2012 - 10:17
Je možný postup provést odarchívování a pak adopci. Připadá mi to z hlediska statistiky a historie čistší, než založit de facto tutéž keš s novým číslem.LiShitteam napsal/a:
Do-bby napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
klidek panove, prave proto, ze se nejedna o nejakou mrchu u zakladky, dohodnul jsem se s ownerem, ze provedeme obnovu (adopce pry po archivaci neni mozna). z tohoto duvodu jsem odnesl puvodni krabku, ktera bude nahrazena novou. novy listing uz je pripraven a reviewer je zpraven. doufam, ze tato verze 2 umozni dalsi odlovy i kacerum, kteri zrovna nesleduji toto vlakno a kteri jeste nemeli tu cest s touto velice povedenou kesuli.
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů