Publikováno 27 May 2009 - 19:12
Tak jsem se rozhodl také přispět.
Nedávno jsme si při sjíždění nejmenované řeky zpříjemňovali pádlování na oleji tím, že jsme zastavovali u kešek po cestě.
Vše bylo ok, všechny kešky standard. Nicméně po návratu a zalogování se mi ozvala autorka jedné z keší, kterou jsem úplně "nepochválil".
Z mého pohledu mne keš malinko zklamala - listing dlouhý (část převzata z literatury) doplněný o pár postřehů pro vodáky. Umístění cca 200-300 metrů od vody (pod haldou kamenů - což mne moc nebere), ač se keš tvářila jako vodácká.
Tak jsem - pln dojmů z únavného pádlování - napsal, že mi až tak vodácká nepřišla. Jedna z autorek mi pak odepsala trošku ostřejší mail, že děkuje za log. S tím, že netuším, co to dalo za práci... No v logu se poté ozval někdo z jejich známých, že je keš suprová, odlovil ji mezi prvními a obsah i listing geniální...
Trošku mne to zarazilo. Odepsal jsem slečně, že jsem to nemyslel nikterak zle - jen jsem napsal svůj dojem. Čekal jsem prostě víc, než se nakonec konalo. Přišla odpověď, že ona také ne a že máme společný zájem.
Sám jsem ještě keš nezaložil - nějaké nápady mám, ale nechávám je dozrát. Navíc si myslím, že samotné založení je jen první část, pak se o ní starat... Každopádně obdivuji všechny, kteří mají nápad a poté i energii udělat keš. Některé, co jsem měl tu čest potkat, byly opravdu zajímavé.
No nic. Teď jsem zjistil, že mnou zmiňovaná keš byla ownery přemístěna blíže k vodě. Tak vám nevím - že by to způsobilo moje slušné "rejpnutí"?