Mě přijde hradníkův log celkem v pohodě i když asi taky zamrzí, na ostatní logy na téhle kešce jsem zatím nekoukala, ale nedělám si iluze.
Co mě vytáčí na lozích na mých keškách je to, že mi někdo úplně cizí napíše, že je tu spousta daleko lepších míst, kde by se dala schovat. Přitom já vím, že na jiných "vhodných" místech se scházejí puberťáci, a na dalších zase probíhá dost pravidelná obecní údržba a jiné je obklopeno domy obývanými převážně důchodci.... Ale nějakej cizák si dovoluje mi radit, kam mám ve svý domácí obci strčit krabici případně jak velkou...
A druhá věc, co mě vytočila poměrně nedávno, byl nic neříkající kritický log: "ze schovky jsem byla zdešena". Kdyby ten den nezalogoval ještě někdo jiný, tak bych se asi nedozvěděla, že nějaký dobrák moji keš zamaskoval drnem hlíny a tím ji celou umazal
, nic bych neudělala a jen si pomyslela něco o "slepici, co nejspíš kešuje na jehlách".
Za mě: kritika ano, ale prosím vás používejte při tom i mozek. A také si uvědomte, že nejste na světě jediní a že pro jiné skutečně může být keš u školy či kdekoliv jinde zajímavá a rádi si ji odloví.
Souhlasím s tím, že kritika by se měla týkat především nepřesností v listingu, špatného zaměření, závady na keši nebo odpadků kolem keše. Za bordel v keši obvykle owner nemůže.
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.