Normálně jsem žádal o rady, protože to dělalo něco, co jsem nepředpokládal že dělat bude... poslal jsi mne někam at si přečtu dokumentaci a nemám pokud možno žádné dotazy.
Prikladam popis funkce FindByKrajCZMap zkopirovany primo z dokumentace - presne ta funkce kterou jsi hledal a zatim stale jeste nenasel. Tvoje dotazy vypadaly spis jako stiznosti. Rada Satana ze 06.07.2010 12:26 byla naprosto spravna, jenom ji pouzit.
FindsByKrajCZMap
FindsByKrajCZMap [Flags:BNP] Nadpis
Zobrazí velkou mapku krajů České republiky s počty nalezených kešek v jednotlivých krajích. Velikost mapy je ovlivněna velikostí sloupce. Zpracování má smysl pouze pokud v databázi existuje Tag CZ kraj obsahující jméno kraje - zařídí plugin czdivide. Nepovinný parametr Flags přes mapu překrývá čísla:
B - základní (basic), jako bez parametru Flags, kraje jen vybarveny, bez čísel
N - do jednotlivých krajů umístí počty nelezených kešek
P - do jednotlivých krajů umístí procentuální zastoupení nalezených kešek na počtu nalezitelných keší v kraji. Procenta se počítají z maximálního počtu nalezitelných keší v krajích, má smysl pouze pokud GG2 obsahuje všechny keše v ČR.
Tento přístup nepoužívání by se mi v práci neosvědčil, abych říkal lidem, že pokud jim to nefunguje, tak at to hodí do kýbla a už nepoužívají.
Mozna kdybychom presli na placenou podporu, tak se tvuj model osvedcil i tady. Zatim tady generujes mraky prispevku aniz by ses presne vyjadril co vlastne chces dokazat. Jeslikoz stouras do Templatu mnohem vic nez ostatni, tak jsi dostal radu na precteni dokumentace, jelikoz nektere z tvych otazek jsou tam vysvetlene a spousta veci v Templatu ani neni a v dokumentaci jo.
Aneb slovy klasika H+ pozor na lidi co maji vic prispevku nez nalezenych kesi