Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#721 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 23:00

To primo ne, ale da se na to dotazat do databaze pomoci SQL. Pokud neni ta databaze supertajna s milionem vyresenych mysterek a jsi ochoten mi ji sverit do ruky, tak se ozvi nejakou privatni cestou a vyresime to. (Nebo to muzu udelat klidne na dalku pres vzdalenou plochu, to by nemel byt problem). Je k tomu potreba v podstate jen firefox a jeden doplnek do nej - sqlite manager.
  • 0

#722 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 550 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2010 - 23:05

medwyn_cz napsal/a:
To primo ne, ale da se na to dotazat do databaze pomoci SQL. Pokud neni ta databaze supertajna s milionem vyresenych mysterek a jsi ochoten mi ji sverit do ruky, tak se ozvi nejakou privatni cestou a vyresime to.

(Nebo to muzu udelat klidne na dalku pres vzdalenou plochu, to by nemel byt problem). Je k tomu potreba v podstate jen firefox a jeden doplnek do nej - sqlite manager.

Právě jsem to dodělal. Jdu to vyzkoušet. Píšu přes SZ.
  • 0

#723 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 17 červen 2010 - 21:10

Jenom pro informaci dalsim generacim: byl neporadek v databazi, evidentne neplatne log ID po importu dat z nejakeho spatneho formatu (nebo nejakou starou verzi GG?) Vyresili jsme to smazanim vadnych logu pomoci SQL a naslednym znovu importem. Nicmene je zvlastni, ze konkretni hodnoty logid mely vliv na ty dotazy v ggstatu, ktere generuji vystup...
  • 0

#724 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 23 červen 2010 - 23:41

Je momentálně nějaká chybička v Autostatu? Mám verzi 2.51, správně vyplněné přihlášení na geocaching.cz (nick, heslo, UID (16668), typ mapy (crkraje)), zaškrtnuto "generovat mapu nálezů" a po lokálním spuštění Autostatu jsou mapky stejné. Když se podívám ručně na http://www.geocaching.cz/nalezy.php? , tak vidím, že se mi tam nic nového neuploadnulo. Je možné, že něco přehlížím teď o půl jedné v noci...
  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#725 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 7:59

Moc zdravím a zároveň prosím o pomoc. Cca. měsíc se mi již při tvorbě statistik nezobrazují změny v těchto třech mapkách: Nálezy podle okresu, kraje, země (ostatní statistiky se zdají být v pořádku). U okresu a kraje mám zobrazených asi 270 z 331 ulovených a u mapy Evropy mám jednu v Itálii a jednu v Řecku, ČR tam vůbec není, ale mělo by tam být ještě Německo 10x a Itálie 7x. Koukám všude možně, pročítám fórum, ale stále nemohu přijít na chybu. Generovat mapu nálezů mám zaškrtnuté a i UID je dobré. Mám na GC.COM PM, zkoušel jsem natáhnout i generované GPX. Předtím měsícem vše fungovalo krásně. Díky moc za pomoc.
  • 0

#726 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 8:29

Pontiac_CZ:
co myslis lokalnim spustenim AutoStatu? pokud mas na mysli to spusteni v pokrocilym nastaveni, tak to je spis pro ladeni vzhlednu, a nic se pri tom nestahuje ani neodesila!
pokud poustis AutoStat normalne a neuploadne se to, tak zkus zaskrtnout u nahravani nalezu na gc.cz to pouziti orig. makra, to zavola ten skript co je distribuovanej s geogetem a melo by to fungovat. pokud to s nim pude, a s tim autostatackym ne, tak se neco zmenilo a ja to v autostatu neopravil :)

BakerFT:
zaprve, je treba mit nejaktualnejsi verzi GeoGetu a pripadne GeoJarryho pokud tahas nalezy AutoStatem! pokazdy zkyz udelaji nejake zmeny na webu gc.com, tak se neco nekde pokazi a je treba pockat na nove verze..
zadruhe, kdyz si v geogetu nactes filtrem nalezeny kese tak tam ty zahranicni mas?! pokud ne, tak je nema AutoStat, potazmo GgStat odkud brat (pokud nemas zaskrtnuty to "importovat vlastni nalezy", ktery by se melo pokusit stahnout i ty kese ktery v GeoGetu nemas)
mapky "nalezy podle okresu, kraje, evropy atd" nejsou problem AutoStatu, ale GgStatu
mapka nalezy v CR (cervene puntiky), ta potrebuje uid, a ta bude fungovat v pripade, ze na geocaching.cz/nalezy.php mas nahrany vsechny nalezy. to by si mel pri vhodnym nastaveni umet AutoStat poresit sam, vis odpoved vyse..
  • 0

#727 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 9:07

BakerFT: Zkontroluj, zda mas u zminovanych kesi spravne nastaven stat a tagy CZ kraj a CZ okres. POkud ne, je chyba v importu. Pokud ano, je pravdepodobne chyba v exportu na gc.cz.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#728 BakerFT

BakerFT

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 9:26

Tak toto co píši pod beru celé zpět. Pánové moc děkuji za navedení jakým směrem se vydat, nyní funguje vše jak má a je to parádní. Byl jsem zvyknutý na staré geojerry a v tom byl asi problém.

Takže jsem nainstaloval vše nejnovější verze, GG, geojerry, ggstat, autostat. Zprovoznila se tím mapa Evropy, která ukazuje státy i počty dobře. Ale mapa okresů a krajů je stále stejná.

gord: u těch starších, do 299 keše tam mám CZ kraj i okres správně a ty jsou i zobrazenyv počtu na mapě. U těch novějších tyto položky v listingu keše v GG chybí. A i po Download listing nic a já se přiznám, že nevím jak to tam natáhnout, přičemž jsem tam dával i PGX přímo z GC.COM. Evidentně to je tagama CZ kraj a CZ okres

mikrom: keše mám v GG všechny, státy už se rozeběhly, díky.

Díky moc všem za poradu, jen ještě ty kraje a okresy.
  • 0

#729 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 17:43

Mikrom: chyba opět na mojí straně. Používal jsem skutečně ladění vzhledu a z nějakého důvodu předpokládal, že na gc.cz se data odesílají. Ale je to čistě offline záležitost. Když zvolím normální průběh, vše proběhne OK, mapy jsou aktualizovány, profil uploadnut. Pardon :)
  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#730 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2010 - 20:05

BakerFT: Sazel bych na stary Geoget nebo chybne makro.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#731 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 6:58

Už dlouho uplynulo co jsem hlásil nějaký problémek. Až dneska jsem si všimnul, že vygenerované statistiky nejsou celé - soubor je utnutý uprostřed tabulky "Moje skrýše pod drobnohledem"
  • 0

#732 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 14:28

Arne1 napsal/a:
Už dlouho uplynulo co jsem hlásil nějaký problémek. Až dneska jsem si všimnul, že vygenerované statistiky nejsou celé - soubor je utnutý uprostřed tabulky "Moje skrýše pod drobnohledem"

to nikdo neví kam se mám koukat a co s tím dělat ?
  • 0

#733 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 14:35

Jses nejakej netrpelivej. Asi mas ty statistiky moc dlouhy a GS to orezava.
  • 0

#734 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 14:40

Arne1 napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Se podívej, zda je tomu tak i v souboru GgStats.html, pokud není, tak se ti to jen celé nenahrálo na gc.com. Pokud chybí i kus u tebe, je chyba v generování statistiky, ale těžko říci jaká.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#735 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 14:43

medwyn_cz napsal/a:
Jses nejakej netrpelivej. Asi mas ty statistiky moc dlouhy a GS to orezava.

Neřekl bych, že to GS ořezává... :-D
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)

#736 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 15:36

Zlicine mas pravdu, s timhle mas hluboke zkusenosti :-)
  • 0

#737 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 16:31

zlicinaci napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Se podívej, zda je tomu tak i v souboru GgStats.html, pokud není, tak se ti to jen celé nenahrálo na gc.com. Pokud chybí i kus u tebe, je chyba v generování statistiky, ale těžko říci jaká.

samozřejmě, tohle jsem kontroloval. končí to uprostřed tagů <td>...
  • 0

#738 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 16:42

Arne1 napsal/a:

zlicinaci napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Podobné věci vždy řeším restartem. Jinak mě nic nenapadá.
  • 0

#739 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 16:42

Mám poslední verzi GeoGetu, GJ i Autostatu, přesto mi statistiky tvrdošíjně ukazují o 9 kešek více, než bych měl mít podle GC. Neporadíte, kde začít hledat chybu?
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#740 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 16:55

zlicinaci napsal/a:

Arne1 napsal/a:

zlicinaci napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Arne1 napsal/a:

Podobné věci vždy řeším restartem. Jinak mě nic nenapadá.

Restart samozřejmě také ne. Na konfigurační soubor jsem nesahal už hodně dlouho. Všiml jsem si toho až včera, takže nevím, zda při předchozí verzi to bulo OK nebo ne.

A ještě jedna poznámka - ale koho to zajímá tak už to objevil - mám v databázi i waymarky a poslední vygenerovaný údaj se týká waymarku.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama