Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry
Publikováno 15 červen 2010 - 23:00
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 15 červen 2010 - 23:05
medwyn_cz napsal/a:
To primo ne, ale da se na to dotazat do databaze pomoci SQL. Pokud neni ta databaze supertajna s milionem vyresenych mysterek a jsi ochoten mi ji sverit do ruky, tak se ozvi nejakou privatni cestou a vyresime to.
(Nebo to muzu udelat klidne na dalku pres vzdalenou plochu, to by nemel byt problem). Je k tomu potreba v podstate jen firefox a jeden doplnek do nej - sqlite manager.
Právě jsem to dodělal. Jdu to vyzkoušet. Píšu přes SZ.
Publikováno 17 červen 2010 - 21:10
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 23 červen 2010 - 23:41
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 24 červen 2010 - 7:59
Publikováno 24 červen 2010 - 8:29
co myslis lokalnim spustenim AutoStatu? pokud mas na mysli to spusteni v pokrocilym nastaveni, tak to je spis pro ladeni vzhlednu, a nic se pri tom nestahuje ani neodesila!
pokud poustis AutoStat normalne a neuploadne se to, tak zkus zaskrtnout u nahravani nalezu na gc.cz to pouziti orig. makra, to zavola ten skript co je distribuovanej s geogetem a melo by to fungovat. pokud to s nim pude, a s tim autostatackym ne, tak se neco zmenilo a ja to v autostatu neopravil
BakerFT:
zaprve, je treba mit nejaktualnejsi verzi GeoGetu a pripadne GeoJarryho pokud tahas nalezy AutoStatem! pokazdy zkyz udelaji nejake zmeny na webu gc.com, tak se neco nekde pokazi a je treba pockat na nove verze..
zadruhe, kdyz si v geogetu nactes filtrem nalezeny kese tak tam ty zahranicni mas?! pokud ne, tak je nema AutoStat, potazmo GgStat odkud brat (pokud nemas zaskrtnuty to "importovat vlastni nalezy", ktery by se melo pokusit stahnout i ty kese ktery v GeoGetu nemas)
mapky "nalezy podle okresu, kraje, evropy atd" nejsou problem AutoStatu, ale GgStatu
mapka nalezy v CR (cervene puntiky), ta potrebuje uid, a ta bude fungovat v pripade, ze na geocaching.cz/nalezy.php mas nahrany vsechny nalezy. to by si mel pri vhodnym nastaveni umet AutoStat poresit sam, vis odpoved vyse..
Publikováno 24 červen 2010 - 9:07
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 24 červen 2010 - 9:26
Takže jsem nainstaloval vše nejnovější verze, GG, geojerry, ggstat, autostat. Zprovoznila se tím mapa Evropy, která ukazuje státy i počty dobře. Ale mapa okresů a krajů je stále stejná.
gord: u těch starších, do 299 keše tam mám CZ kraj i okres správně a ty jsou i zobrazenyv počtu na mapě. U těch novějších tyto položky v listingu keše v GG chybí. A i po Download listing nic a já se přiznám, že nevím jak to tam natáhnout, přičemž jsem tam dával i PGX přímo z GC.COM. Evidentně to je tagama CZ kraj a CZ okres
mikrom: keše mám v GG všechny, státy už se rozeběhly, díky.
Díky moc všem za poradu, jen ještě ty kraje a okresy.
Publikováno 24 červen 2010 - 17:43
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 24 červen 2010 - 20:05
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 červen 2010 - 6:58
Publikováno 29 červen 2010 - 14:28
Arne1 napsal/a:
Už dlouho uplynulo co jsem hlásil nějaký problémek. Až dneska jsem si všimnul, že vygenerované statistiky nejsou celé - soubor je utnutý uprostřed tabulky "Moje skrýše pod drobnohledem"
to nikdo neví kam se mám koukat a co s tím dělat ?
Publikováno 29 červen 2010 - 14:35
Publikováno 29 červen 2010 - 14:40
Se podívej, zda je tomu tak i v souboru GgStats.html, pokud není, tak se ti to jen celé nenahrálo na gc.com. Pokud chybí i kus u tebe, je chyba v generování statistiky, ale těžko říci jaká.Arne1 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Už dlouho uplynulo co jsem hlásil nějaký problémek. Až dneska jsem si všimnul, že vygenerované statistiky nejsou celé - soubor je utnutý uprostřed tabulky "Moje skrýše pod drobnohledem"
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 29 červen 2010 - 14:43
Neřekl bych, že to GS ořezává... :-Dmedwyn_cz napsal/a:
Jses nejakej netrpelivej. Asi mas ty statistiky moc dlouhy a GS to orezava.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Publikováno 29 červen 2010 - 15:36
Publikováno 29 červen 2010 - 16:31
zlicinaci napsal/a:
Se podívej, zda je tomu tak i v souboru GgStats.html, pokud není, tak se ti to jen celé nenahrálo na gc.com. Pokud chybí i kus u tebe, je chyba v generování statistiky, ale těžko říci jaká.Arne1 napsal/a:
Arne1 napsal/a:
samozřejmě, tohle jsem kontroloval. končí to uprostřed tagů <td>...
Publikováno 29 červen 2010 - 16:42
Podobné věci vždy řeším restartem. Jinak mě nic nenapadá.Arne1 napsal/a:
zlicinaci napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Publikováno 29 červen 2010 - 16:42
Publikováno 29 červen 2010 - 16:55
zlicinaci napsal/a:
Podobné věci vždy řeším restartem. Jinak mě nic nenapadá.Arne1 napsal/a:
zlicinaci napsal/a:
Arne1 napsal/a:
Restart samozřejmě také ne. Na konfigurační soubor jsem nesahal už hodně dlouho. Všiml jsem si toho až včera, takže nevím, zda při předchozí verzi to bulo OK nebo ne.
A ještě jedna poznámka - ale koho to zajímá tak už to objevil - mám v databázi i waymarky a poslední vygenerovaný údaj se týká waymarku.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů