Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#741 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:00

Arne1 napsal/a:
A ještě jedna poznámka - ale koho to zajímá tak už to objevil - mám v databázi i waymarky a poslední vygenerovaný údaj se týká waymarku.

No tak to bude zcela jiste puvod te chyby, kdyz se to prekvapive zaseklo zrovna u logu waymarku, ktere se do db vubec neimportuji.
Vyhod je do specialni databaze a verim, ze pak to pojede.

wendabr napsal/a:
Mám poslední verzi GeoGetu, GJ i Autostatu, přesto mi statistiky tvrdošíjně ukazují o 9 kešek více, než bych měl mít podle GC. Neporadíte, kde začít hledat chybu?

Asi jich mas v geogetu oznacenych vice jako nalezenych. Ja bych to resil vyfiltrovanim nalezu v GG a naslednym odectenim nalezu stazenych pomoci GJ nebo MyFinds PQ. Krasne se tak vyfiltruji problematicke kese.
  • 0

#742 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:06

On je vůbec v té tvé poslední tabulce Moje skrýše pod drobnohledem nějaký bordel, třeba to padá na nějakém dělení nulou, fakt nevím. K tomu se bude muset vyjádřit někdo povolanější. Waymark žádný nevidím, poslední mám Zahradní železnici Drásov, kam by se už také rád někdy vydal :-) A koukám, že i v Moje skrýše máš místo ikonek nějaké texty. A ty se motají mezi kešky a WM, takže viz medwyn. PS.už vidím WM i v řádku zahradní železnice :-)
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#743 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 17:36

zlicinaci napsal/a:
On je vůbec v té tvé poslední tabulce Moje skrýše pod drobnohledem nějaký bordel, třeba to padá na nějakém dělení nulou, fakt nevím. K tomu se bude muset vyjádřit někdo povolanější. Waymark žádný nevidím, poslední mám Zahradní železnici Drásov, kam by se už také rád někdy vydal :-) A koukám, že i v Moje skrýše máš místo ikonek nějaké texty. A ty se motají mezi kešky a WM, takže viz medwyn.
PS.už vidím WM i v řádku zahradní železnice :-)

Ty texty to jsou právě kategorie waymarků. Já netrvám na tom, že je mám mít ve statistikách vypsané, spíše naopak.
  • 0

#744 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 867 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 18:01

Arne1 napsal/a:

zlicinaci napsal/a:
On je vůbec v té tvé poslední tabulce Moje skrýše pod drobnohledem nějaký bordel, třeba to padá na nějakém dělení nulou, fakt nevím. K tomu se bude muset vyjádřit někdo povolanější. Waymark žádný nevidím, poslední mám Zahradní železnici Drásov, kam by se už také rád někdy vydal :-) A koukám, že i v Moje skrýše máš místo ikonek nějaké texty. A ty se motají mezi kešky a WM, takže viz medwyn.
PS.už vidím WM i v řádku zahradní železnice :-)

Ty texty to jsou právě kategorie waymarků. Já netrvám na tom, že je mám mít ve statistikách vypsané, spíše naopak.

Tak je v té databázi smaž, nebo si je vyexportuj a pak smaž a načti do nové databáze, kde budeš mít jen WM.
  • 0
Samsung Galaxy mini II ( Nokia microSDHC 8GB ) + Nokia LD-3W, Pou / Sygic / aDrake / Locus / WhereYouGo
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#745 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 18:50

zlicinaci napsal/a:
Tak je v té databázi smaž, nebo si je vyexportuj a pak smaž a načti do nové databáze, kde budeš mít jen WM.

Samozřejmě, to je řešení, udělal jsem to tak. Ale tím se problém jen odsune.
  • 0

#746 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 19:23

No a ciste nahodou nemas tam mezi tema WM nejaky co jsi zalozil ty? Tak to dopada, kdyz se do databaze kesi cpe neco co tam nepatri. Jaksi chybi nejaky jednoduchy zpusob jak rozlisit v selectu WM od GC.
  • 0
MaFa

#747 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 19:31

MaFa: nekoukal si nahodou na to, proc ty "Graf nálezu podle typu cache" jsou u nekterych lidi podrbany?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#748 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 19:33

MaFa napsal/a:
No a ciste nahodou nemas tam mezi tema WM nejaky co jsi zalozil ty? Tak to dopada, kdyz se do databaze kesi cpe neco co tam nepatri. Jaksi chybi nejaky jednoduchy zpusob jak rozlisit v selectu WM od GC.

WHERE id LIKE 'GC%'?
  • 0

#749 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 19:58

MaFa napsal/a:

Ahoj, vidím že ses probudil. Samozřejmě že je tam mám - havarovalo to přece při výpisu mých keší.
  • 0

#750 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 20:18

Samozřejmě že je tam mám - havarovalo to přece při výpisu mých keší.

Ovšem já jsem se neptal na keše.
  • 0
MaFa

#751 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 20:59

wendabr napsal/a:
Mám poslední verzi GeoGetu, GJ i Autostatu, přesto mi statistiky tvrdošíjně ukazují o 9 kešek více, než bych měl mít podle GC. Neporadíte, kde začít hledat chybu?

Asi jich mas v geogetu oznacenych vice jako nalezenych. Ja bych to resil vyfiltrovanim nalezu v GG a naslednym odectenim nalezu stazenych pomoci GJ nebo MyFinds PQ. Krasne se tak vyfiltruji problematicke kese.

Tak všechno už je OK. Chyba mezi klávesnicí a židlí - příliš aktivně jsem si upravil obsah souboru GgStatTemplate.cz. Ale i tak všem díky.
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#752 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 21:57

MaFa napsal/a:

Samozřejmě že je tam mám - havarovalo to přece při výpisu mých keší.

Ovšem já jsem se neptal na keše.

To je přece v tomto výpisu AutoStatu celkem jedno, bere keše i waymarky do jednoho pytle.
  • 0

#753 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 29 červen 2010 - 22:05

Ty taky vsechno evidentne beres do jednoho pytle. 1) Chyba nema s AutoStatem nic spolecneho, jde o chybu GGstatu. 2) GGstat je program na generovani statistik kesi, na waymarky neni optimalizovany. 3) Waymarky nemaji v jedne databazi s keskami co delat. 4) Uz mas davno na profilu funkcni statistiky, tak co takhle povazovat problem za vyreseny a prestat resit hotovou vec?
  • 0

#754 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 369 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2010 - 9:29

To je přece v tomto výpisu AutoStatu celkem jedno, bere keše i waymarky do jednoho pytle.

No asi je to tak uplne do jednoho pytle nedava, kdyz to na tom pada. Zrejme se neco duleziteho pro WM nevyplnuje a pro GC ano. Muzes klidne udelat pokus a omezovat sloupecky az najdes ten kvuli kterymu to pada, ja se pak muzu podivat proc.
  • 0
MaFa

#755 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 10:26

Dotaz:

v template mám nastaveno MILESTONENUMS 1 10 20 30 40 50 75 100 125 150 175 200 250 300 350 400 500 600 700 800 900 1000

výstup ve statistice pak je: 1 10 20 25 30 40 50 75

co je špatně? díky za odpověd ;)
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#756 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 10:43

fremen.cz: zjevne pocet tebou odlovenych kesi :D:D:D
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#757 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 10:48

S474N napsal/a:
fremen.cz: zjevne pocet tebou odlovenych kesi :D:D:D

ale prosimtě... jde mi o ten výstup 25 do statistiky na webu, který tam být nemá podle nastavení template... to že jich nemám 5000 mi je jasny ty jeden :D
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#758 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 11:03

fremen.cz: aha, tak si to 25 mel nejak odlisit, takhle kdyz na to clovek kouka, tak to hned jasny neni. Tezko rict, co za to muze, zkus jeste zkusit pouze 1 20 50 100, schvalne co to udela, ale spis mi to prijde, ze upravujes spatnou sablonu.
  • 0

#759 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 11:07

WTF? :D

nastaveno 1 10 50 75
výstup 1 10 25 50 75

by mne zajímalo čím se ta keš #25 cítí tak vyjímečná :D
  • 0

#760 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2010 - 11:12

fremen.cz: jj, takhle si to mel prvne oznacit. BTW zkousel si zmenit ty milestones jak jsem ti napsal? Ja jenom, jestli se ti ten profil v tomhle zmeni nebo ne.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama