Přejít na obsah

Fotka

Autostat - automatické statistiky z Geogetu pomocí GgStat a Geojarry

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1217 odpovědí na toto téma

#761 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 11:14

S474N napsal/a:
fremen.cz: jj, takhle si to mel prvne oznacit.

BTW zkousel si zmenit ty milestones jak jsem ti napsal? Ja jenom, jestli se ti ten profil v tomhle zmeni nebo ne.

nastavil jsem 1 10 50

25 se tam stejně nacpalo a 20 tam bylo nastaveno předtím
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#762 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 11:26

Ted jsem koukal co mam v profilu ja a zjistil jsem, ze pouzivam "MILESTONESTEP 100". Takze na tvem miste bych nastavil treba MILESTONESTEP 20 a neresil to. :)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#763 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 12:33

jsem to vyřešil šalamounsky :D MILESTONENUMS 1 10 15 20 25 30 35 40 45 50 75 100 150 200 250 300 350 400 500 600 700 800 900 1000 1500 2000 2500 3000 4000 5000 a do konce kačerského života mám pokoj :P
  • 0

* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#764 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 13:26

fremen.cz: no az dojedes v realu na tisice, tak si ty dvacitky stejne zrusis.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#765 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 13:31

S474N napsal/a:
fremen.cz: no az dojedes v realu na tisice, tak si ty dvacitky stejne zrusis.

template se dá přepsat kdykoli... ted zápasím s barvama... nejvíc mne momentálně krká barevný podklad na mapách, nevím jak jej vypnout...
  • 0

#766 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2002 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 13:55

Muzu mit prosim dotaz jak se da vytahnout ta "statistika" CWG? Dosel jsem az k tomu, ze jsem si ulozil seznam v tom pluginu, pak zapnul to zalogovani CWG a objevilo se mi "soubor se seznamem ulozen do: a cesta" Ale jak z toho udelat neco dal se mki nedari... THX
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#767 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 14:07

s tou 25kou a nemas ji nahodou nastavenou natvrdo jako majlstoun?
neco jako
MILESTONECACHES GC24VMJ

• 0

#768 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 14:09

mikrom napsal/a:
neco jako

MILESTONECACHES GC24VMJ

#MILESTONECACHES GCxxxxxx

takže nemám... jako jsem z toho jelen... co si budeme povídat :D
  • 0

#769 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 14:20

dneska budu velmi otravný :D

proč v nastavování barev hodnota Bgtext ovlivnuje podkladovou barvu map?

nebo jinak... kde nastavit podkladovou barvu pro mapy? jde to samostatně?
protože kromě přednastavených barevných schemat tu jsou schemata
# FindStatGen #
# GgStat #
což je tak nějak mimo ty popisky typu "# GgStat light red #"
  • 0

#770 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 14:56

A co takhle si precist dokumentaci? Jinak prikaz COLOR muze byt kdekoliv - takze kazdy graf/tabulka/mapa muze mit uplne jine barvy.
  • 0
MaFa

#771 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 15:12

příště by to šlo líp jak "jsi idiot, RTFM" a třeba napsat který ten dokumentační list o tom je
  • 0

#772 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 15:52

tak... pane "velmi pomocná rada" MaFa... jak nastavit u "FindsByKrajCZ Flags:N Nálezy podle kraje" vyplnění polí mapy bez údajů jinak jak pozadí textu? Protože zde se generuje tabulka i mapa na jeden "zátah"... to samé platí pro Evropu
  • 0

#773 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 17:13

mikrom napsal/a:
neco jako

MILESTONECACHES GC24VMJ

tak jsem překopal milestony a cpe se mi tam sama od sebe #25, #50 a #75... nechápu!!!

edit: momentálně nastaveno MILESTONENUMS 1
  • 0

#774 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 17:50

Hehe, proto jsem rikal, ze kdovico a hlavne KDE to nastavujes :-)))
  • 0

#775 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 19:09

S474N napsal/a:
Hehe, proto jsem rikal, ze kdovico a hlavne KDE to nastavujes :-)))

no počky... to jsem tam nastavil abych viděl co AutoStat sám vyhodí... a ikdyž je tam nastaveno jen 1 tak to vyprodukuje 25 50 a 75
  • 0

#776 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 19:17

tak jsem překopal milestony a cpe se mi tam sama od sebe #25, #50 a #75... nechápu!!!

25 je defaultni hodnota kdyz nic nenastavis, takze si tam nekam dej MILESTONESTEP 100000
a budes mit pokoj

Protože zde se generuje tabulka i mapa na jeden "zátah"...

to samé platí pro Evropu

Header Nálezy podle okresu
SPLIT 2
WIDTHNEXT 300
MAXTABLELINESNEXT 20
FindsByCantonTable none
WIDTHNEXT 430
FindsByOkresCZMap Flags:N none

Proc te zajima Evropa kdyz jsi lovil jenom v Cechach proste nechapu. Ale kdyz holt neni obsah, tak vitezi forma.

tak... pane "velmi pomocná rada" MaFa... jak nastavit u "FindsByKrajCZ Flags:N Nálezy podle kraje" vyplnění polí mapy bez údajů jinak jak pozadí textu?

Nejspolehlivejsi zpusob jak me odehnat od zdejsiho fora, kdyz se ti ty statistiky nelibi, tak je proste nepouzivej, pro takovy chytraky jako jsi ty jsem je nepsal.

• 0
MaFa

#777 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2681 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 19:34

1) mám tam nastaveno na testování 1 a samo to generuje 25 50 75
o tom, že to generuje samo aby to vubec něco generovalo jsem nevěděl a Satan evidentně taky ne (jakožto builder GASPu)

2) proč nemít nastavenou Evropu? Pak se s tím nebudu muset mrvit po dovolené v cizině (teda jestli bude...)
2b) ano, okresy jsou samostatně graf a mapa na to jsem došel (a zase vypl to barvení), ale kraje a Evropa jsou stejným stylem "FindsByKrajCZ Flags:N Nálezy podle kraje" takže tam se obarvuje mapa samostatně trochu hloupě (nepřišel jsem na to jak)

3) statistiky se mi líbí, proto je používám... to že ještě nikdo nezkusil upravit template opravdu do hloubky k obrazu svému neznamená, že je to naprd...

Normálně jsem žádal o rady, protože to dělalo něco, co jsem nepředpokládal že dělat bude... poslal jsi mne někam at si přečtu dokumentaci a nemám pokud možno žádné dotazy.
Tento přístup nepoužívání by se mi v práci neosvědčil, abych říkal lidem, že pokud jim to nefunguje, tak at to hodí do kýbla a už nepoužívají.

Takže závěr:
- MILESTONESTEP generuje automaticky 25 50 75 atp pokud tyto hodnoty nemá v nastavení
- barvit samostatně mapu "kraje" a "evropa" nejde, protože je to jedním příkazem i s grafem

Člověk se nakonec dopracuje k odpovědím na otázky... jen to jaksi skřípalo... mno co se dá dělat
  • 0

#778 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1369 příspěvků(y)

Publikováno 06 July 2010 - 20:01

Normálně jsem žádal o rady, protože to dělalo něco, co jsem nepředpokládal že dělat bude... poslal jsi mne někam at si přečtu dokumentaci a nemám pokud možno žádné dotazy.

Prikladam popis funkce FindByKrajCZMap zkopirovany primo z dokumentace - presne ta funkce kterou jsi hledal a zatim stale jeste nenasel. Tvoje dotazy vypadaly spis jako stiznosti. Rada Satana ze 06.07.2010 12:26 byla naprosto spravna, jenom ji pouzit.

FindsByKrajCZMap
FindsByKrajCZMap [Flags:BNP] Nadpis
Zobrazí velkou mapku krajů České republiky s počty nalezených kešek v jednotlivých krajích. Velikost mapy je ovlivněna velikostí sloupce. Zpracování má smysl pouze pokud v databázi existuje Tag CZ kraj obsahující jméno kraje - zařídí plugin czdivide. Nepovinný parametr Flags přes mapu překrývá čísla:

B - základní (basic), jako bez parametru Flags, kraje jen vybarveny, bez čísel
N - do jednotlivých krajů umístí počty nelezených kešek
P - do jednotlivých krajů umístí procentuální zastoupení nalezených kešek na počtu nalezitelných keší v kraji. Procenta se počítají z maximálního počtu nalezitelných keší v krajích, má smysl pouze pokud GG2 obsahuje všechny keše v ČR.

Tento přístup nepoužívání by se mi v práci neosvědčil, abych říkal lidem, že pokud jim to nefunguje, tak at to hodí do kýbla a už nepoužívají.

Mozna kdybychom presli na placenou podporu, tak se tvuj model osvedcil i tady. Zatim tady generujes mraky prispevku aniz by ses presne vyjadril co vlastne chces dokazat. Jeslikoz stouras do Templatu mnohem vic nez ostatni, tak jsi dostal radu na precteni dokumentace, jelikoz nektere z tvych otazek jsou tam vysvetlene a spousta veci v Templatu ani neni a v dokumentaci jo.

Aneb slovy klasika H+ pozor na lidi co maji vic prispevku nez nalezenych kesi :)
  • 0
MaFa

#779 m4rkus

m4rkus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 07 July 2010 - 14:18

Prosím o radu Když si stáhnu cache do geogetu (přes geojarry) tak mi nesouhlasí pořádí nálezů. Když to seřadím podle data nálezu tak je to pomíchané. V pondělí jsem dal jako první wherigovku, ale v geogetu jí mám až na 3tím místě. Na webu gc.com je to v pořádku. Kde mám chybu? Děkuji
  • 0

#780 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 07 July 2010 - 14:48

GeoGet i GGstat radi nalezy dle data a dle casu nalezu. Pravdepodobne nemas u kesi spravne vyplneny cas nalezu.

Groundspeak radi poradi pravdepodobne dle hodnoty LogID, ktera ale v GG nemusi byt vzdy obsazena a proto pouziva metodu svou, zalozenou na prirozenych vlastnostech casove osy ;)
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama