Garmin eTrex Legend HCx
Publikováno 08 March 2011 - 18:57
Publikováno 10 March 2011 - 11:11
Guest_Ištván_*
Publikováno 10 March 2011 - 11:39
Nejlepší obrázek si uděláš sám na nějakém eventu, když půjdeš odlovit nejbližší keš s vlastníkem Oregona a Legend HCx.ajne napsal/a:
Osobně mi připadají Vista/Legend HCx o něco přesnější než Oregon.
jistě k tomu najdeš hafo proběhlých diskusí...
(Nerad bych začal další flame.)
Publikováno 10 March 2011 - 14:14

Pokud znáte problém v OSM mapách (chybí název ulice, celá ulice, jednosměrka apod.) - dejte mi vědět přes SZ, doplním, opravím...
Geocaching je pro nás zábava, pěkný cíl výletu, žádná honička za body...
Publikováno 18 May 2011 - 21:22
Publikováno 01 June 2011 - 18:01
Publikováno 01 June 2011 - 18:19
7omino napsal/a:
Mám doma půjčený tenhle přístroj, chci do něj zkusit nahrát waypoint z MapSource, ale v Nastavení>Propojení mám jen USB Datový formát, pod tím Nepropojeno, a dole svítí žlutě USB Disková jednotka, žádná jiná volba Garmin, jak jsem se dočetl, aby to fungovalo v MapSource...čímto? Už se s tím trápím od včerejška a na nic nemůžu přijít... :|
Nic jiného než USB tam nenajdeš. Ta rada s garminem mi taky nepomohla.
Ještě mě napadla jedna varianta, co bylo míněno tou radou Garmin. Když tam něco stahuju, tak navigaci jen připojím kabelem a dál s tím nic nedělám. Takže ani v menu nedávám to připojení jako USB.
Publikováno 01 June 2011 - 18:27
ad 1) osvědčila se oboustranná páskaZbynislav napsal/a:
Zdravím,
mám pár otázek:
1) Mám stejný problém jako dost lidí, co tu už psali, ohledně odlepující se gumy. Přečetl jsem si předchozí příspěvky a bylo zde napsáno, že to není zas až takový problém. Dám příklad: Když bych jel na kole v dešti s GPSkou na krku případně na držáku. Nepřišla by k nějaké újmě?
2) Bádám nad tím, jak dovnitř dostat přes MapSource GPX soubor a nedaří se mi.
3) Příložené mapy TOPO mi v poslední době přestali nějak fungovat a nezobrazuje se mi mapový podklad. Jsou vidět jen některé hodně výrazné silniční tahy a jinak nic moc extra.
Předem děkuji za rady.
ad 2) Převod->odeslat do zařízení
ad 3) asi máš vypnuté podrobnosti...a je to v MS nebo GPS?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 01 June 2011 - 18:29
Publikováno 01 June 2011 - 20:15
dr.vota napsal/a:
ad 1) osvědčila se oboustranná páskaZbynislav napsal/a:
Zdravím,
mám pár otázek:
1) Mám stejný problém jako dost lidí, co tu už psali, ohledně odlepující se gumy. Přečetl jsem si předchozí příspěvky a bylo zde napsáno, že to není zas až takový problém. Dám příklad: Když bych jel na kole v dešti s GPSkou na krku případně na držáku. Nepřišla by k nějaké újmě?
2) Bádám nad tím, jak dovnitř dostat přes MapSource GPX soubor a nedaří se mi.
3) Příložené mapy TOPO mi v poslední době přestali nějak fungovat a nezobrazuje se mi mapový podklad. Jsou vidět jen některé hodně výrazné silniční tahy a jinak nic moc extra.
Předem děkuji za rady.
ad 2) Převod->odeslat do zařízení
ad 3) asi máš vypnuté podrobnosti...a je to v MS nebo GPS?
1) Tu oboustrannou pásku bych ale použil až když bude guma dole úplně.
2) Já mám problém načíst vůbec stažený GPX soubor do MapSource
3) Jsem z toho jelen, najednou to funguje. Asi jsem já kokot to měl šíleně oddálený, jak píšete.
Když mě poradíte ještě ohledně 2, už mě nic tížit nebude.
Publikováno 01 June 2011 - 20:42
Publikováno 01 June 2011 - 21:51
Publikováno 01 June 2011 - 22:01
Publikováno 01 June 2011 - 22:50
Publikováno 02 June 2011 - 7:53
Publikováno 06 June 2011 - 19:12
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 28 July 2011 - 8:10
Publikováno 28 July 2011 - 8:28
Smrk napsal/a:
Ahoj, pokud někdo víte, prosím o radu:
Do navigace naláduju body, ale ty, co jsou v určité vzdálenosti, se už neobjevují v seznamu keší. Když všechno vymažu a chci tam dát bod znova, napíše mi to, že bod už existuje. A když přijedu na místo, keše se mi najedou v seznamu objeví.
Nevíte někdo, čím to může být? Případně jak celou navigaci restartovat?
Ty ostatní body tam jsou, jen se ti nezobrazí v seznamu bodů, neboť tam se zobrazí vždy jen prvních pár bodů. S tímto nic nenaděláš, pro oveření, zda tam nějaký bod máš použij vyhledávání (najeď na seznam bodů, poté zmáčkni levé dolní tlačítko GPS. Mám Vistu, ale předpokládám, že u Legenda to bude totéž.
Publikováno 28 July 2011 - 8:42
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů