Handy Geocaching - Arcao edition
Publikováno 06 srpen 2009 - 1:18
Publikováno 06 srpen 2009 - 7:05
xpj napsal/a:
Mám naprosto stejný problém u stejného telefonu (Sony Ericsson K750i).maruki napsal/a:
Zdravím, mám problém při importu GPX:
Po zvolení "Oblíbených" vyberu Importovat z GPX... - dostanu se na výběr disků - C:\ paměť telefonu a E:\ karta. Vyberu "E:\", jelikož soubor mám uložený v adresáři na kartě. Následně se načtou složky v kořenovém adresáři pam. karty, ale dál již nemůžu vybírat složky nebo soubory - zobrazí se jen výpis, ale nemůžu otevírat soubory nebo otvírat složky, protože se nezvýrazňují (rozuměj tak, že se na ně doklikám jaoystickem) .. Snad jsem to napsal dost srozumitelně.
SE K750i /HGAE 0.4.1 - vývojová verse.
Díky za oživení skvělé aplikace
To samé (K750i)
Jo a jeden hloupý dotaz: Kam se nahrávají ty offline mapy? V TrekBuddym se to normal hází do složky, ale tady nevím.
Publikováno 06 srpen 2009 - 8:20
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 06 srpen 2009 - 9:05
claar napsal/a:CHtel jsem se zeptat, jestli se planuje i verze pro BlackBerry?
Právě jsem vyzkoušel verzi z http://lab.arcao.com...jova-verze.html na BlackBerry 8900 a šlape jak hodinky. Testoval jsem jen funkce z původního HGC, Field notes a GPX import nikoliv. I na to ale dojde, na Field notes ještě dnes.

Přepínání na noční režim je také v pohodě.
Jen je zapotřebí stáhnout jad soubor, instalace jar hlásí chybu.
Publikováno 06 srpen 2009 - 9:06
Arcao napsal/a:
claar: Když přijdu jak na to, tak to snad půjde nějak zkompilovat pro BB.
Kompilovat netřeba, viz můj předchozí příspěvek. DÍKY! Naprosto skvělá práce!
Publikováno 06 srpen 2009 - 10:00
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 06 srpen 2009 - 10:25
Merencin napsal/a:
Arcao napsal/a:
claar: Když přijdu jak na to, tak to snad půjde nějak zkompilovat pro BB.
Kompilovat netřeba, viz můj předchozí příspěvek. DÍKY! Naprosto skvělá práce!
Potvrzuji, ze tato verze funguje i na mem BBY 8310!!!
O vikendu poradne otestuji, diky!
Publikováno 06 srpen 2009 - 12:17
Merencin napsal/a:
claar napsal/a:CHtel jsem se zeptat, jestli se planuje i verze pro BlackBerry?
Právě jsem vyzkoušel verzi z http://lab.arcao.com...jova-verze.html na BlackBerry 8900 a šlape jak hodinky. Testoval jsem jen funkce z původního HGC, Field notes a GPX import nikoliv. I na to ale dojde, na Field notes ještě dnes.
Přepínání na noční režim je také v pohodě.
Jen je zapotřebí stáhnout jad soubor, instalace jar hlásí chybu.
Otestovány Field notes.
Vytvoření - OK
Nahrání na GC.com - OK
Publikováno 06 srpen 2009 - 12:25
Arcao napsal/a:
Werki: Na to první se podívám, ale až večer. To druhý, jdi do nastavení a dole odškrtni Inkrem. Field Notes. Bude ti to odesílat všechny field notes, takže bacha na webu pak na duplicity. Když je to zaškrtlé, tak si to pamatuje na GC.com datum posledního záznamu ve field notes, a pak akceptuje tuším záznamy o den novější.
Díky, ty fieldnotes už fungují podle všech představ

A k tomu "zdvojování" řádků, myslim, že to bude mít něco společného se zalamování, protože když u fieldnotes zalamování vypnu, tak se zobrazují pěkně na jeden řádek a když ne, tak se roztáhnou na dva řádky jako zbytek HGA.
Publikováno 06 srpen 2009 - 13:44
Arcao, dobrá práce! :e)
(teda pravda že zatím jsem to nezkoušel, ale věřím všem ostatním reportům. a jsem rád, že se toho někdo chytil dřív, než jsem se do toho pustil já ;e) )
potom:
nečetl jsem celý thread, jen první asi tři stránky, možná mi něco uniklo
ale:
ve zdrojáku na SVN je pořád ta chyba, že při ztrátě spojení s GPS aplikace padne. soubor GpsParser.java, řádky 295-299 - jednak ta kontrola na inputStream == null je zbytečná, druhak tam chybí kontrola ch != -1 (tedy konec streamu). tím pádem, když se gpska odpojí, aplikace do sb vesele zapíše spousty mínusjedniček a zhyne na OutOfMemoryError
můžeš se podívat na mojí verzi a diffnout si to, vycházím ze stejného kódu, ale pár dalších drobností jsem tam taky už opravil
a dál:
jak to vypadá s -exportem- gpx? moc bych chtěl možnost vyexportovat seznam keší a načíst si ho v současně spuštěném TrekBuddy, aby se ukázaly body na mapě
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 06 srpen 2009 - 14:53
xpj napsal/a:
Mám naprosto stejný problém u stejného telefonu (Sony Ericsson K750i).maruki napsal/a:
Zdravím, mám problém při importu GPX:
Po zvolení "Oblíbených" vyberu Importovat z GPX... - dostanu se na výběr disků - C:\ paměť telefonu a E:\ karta. Vyberu "E:\", jelikož soubor mám uložený v adresáři na kartě. Následně se načtou složky v kořenovém adresáři pam. karty, ale dál již nemůžu vybírat složky nebo soubory - zobrazí se jen výpis, ale nemůžu otevírat soubory nebo otvírat složky, protože se nezvýrazňují (rozuměj tak, že se na ně doklikám jaoystickem) .. Snad jsem to napsal dost srozumitelně.
SE K750i /HGAE 0.4.1 - vývojová verse.
Díky za oživení skvělé aplikace
Díval jsem se, jak se to chová v OpenWIG při načítání kartridží a vypadá to podobně, i když o trochu lépe. Někdy se na kartridž doklikám, někdy ne. Možná je bug v implementaci Javy tohoto mobilu :-(
Sony Ericsson K750i + Opera Mini 4.1beta + Handy Geocaching 3.2.5
Apple iPod Nano + Pocket Queries as VCards (via GPSBabel :-)
Publikováno 07 srpen 2009 - 9:06
Publikováno 07 srpen 2009 - 11:09
v trekbuddy to funguje dobře i při otevírání atlasů? jestli jo, tak by to stálo za prozkoumání.maruki napsal/a:
nevidím do toho ;-) ale nešlo by to udělat nako na principu locify či trekbuddy? tam to funguje super :-) jenom dodatek, jestli se zachová aktuální způsob importu odkudkoli, bude to fajn.
v locify je to úplně jinak, a ne, nešlo by to ;e) teda šlo, ale byla by to otrava předělávat
Publikováno 07 srpen 2009 - 14:20
Publikováno 07 srpen 2009 - 15:21
Publikováno 07 srpen 2009 - 16:51
Publikováno 07 srpen 2009 - 17:10
bookreader má vlastní vykreslení toho seznamu položek. stejně tak locify. trekbuddy má totéž u otevírání waypointů, ale má to "normálně" právě při otevírání atlasu. (rozeznáš to snadno: "normální" způsob, jako je v openwigu a hg, je oskinovaný podle nastavení telefonu, vlastní vykreslování vypadá jinak (typicky ve stejném tónu jako zbytek aplikace))maruki napsal/a:
ad import gpx: jo, v TB funguje otvírání atlasu bez problémů, a i jiné aplikace pracující stejným způsobem-dialogem,fungují... treba otvírání textu do bookreaderu,trekbuddy, a podobně funguje.
kdybys našel nějakou opensource aplikaci, kde je ten normální způsob procházení, ale funguje dobře, bylo by to super. (trekbuddy je geniální aplikace, ale špatně se zkoumá ;e) )
po technické stránce je to tak, že pokud na k750i a příbuzných máš seznam položek, zavoláš na něj deleteAll() a přidáš tam nové položky, tak kurzor zmizí, pokud nebyl na první pozici. objeví se teprve až když zobrazíš jinou obrazovku a pak se do seznamu vrátíš (to právě pomůže v openWIGu, vždycky můžeš dát zpět a znovu start a objevíš se tam, kde jsi skončil)
zkoušel jsem to opravit buď tak, že namísto deleteAll() mažu položky po jedné (pak to funguje, ale pěkně popořadě se ti ukazuje, jak ty položky mizí :e) ), nebo že po obnovení seznamu obrazovku schovám a zase ukážu (ale pak zase pod tím problikne seznam aplikací v telefonu).
další možnost, a asi nejlepší, je mít ty seznamy dva a vždycky přepnout na ten, co zrovna není zobrazený.
(taky se mezi lidmi povídá, že ten telefon nezvládne víc než 60 položek v seznamu.)
Publikováno 07 srpen 2009 - 17:32
...ale může se ptát jen jednou, když se zavolá Connector.open("cesta/k/souboru", Connector.READ) ... takže to pak bez certifikátu není tak strašně nesnesitelné.Arcao napsal/a: Kockopes: Ptá se při každém otevření adresáře nebo souboru (vždy 2x).
Taky pokud už máš jednou ověřenou FileConnection, tak z ní můžeš číst kolikrát chceš a už se to neptá.
p.s.: Arcao, my se vlastně známe, ne? :e)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů