miki6 napsal/a:
podívej se na obrázek
Díky, tak tohle jsem nevěděl, a v diskusi patrně přehlédnul. takže ty poznámky si tahkhle předpřipravím dálkově z HG a pak to musím na PC jednotlivě odklikat, pokud tomu rozumím dobře.
Publikováno 07 srpen 2009 - 18:07
miki6 napsal/a:
podívej se na obrázek
Publikováno 07 srpen 2009 - 19:46
vetrnik_cr napsal/a:
Díky, tak tohle jsem nevěděl, a v diskusi patrně přehlédnul. takže ty poznámky si tahkhle předpřipravím dálkově z HG a pak to musím na PC jednotlivě odklikat, pokud tomu rozumím dobře.
Publikováno 07 srpen 2009 - 20:19
Publikováno 07 srpen 2009 - 23:43
Tobě to nejede? Mi jo, akorád nesmím zvolit PDA, to mi naskočí, že GPS nenalezena.polerok napsal/a:
Jaká je šance, že by to jelo na WM 6.1, přesněji na HTC Kaiser?
Publikováno 08 srpen 2009 - 8:46
polerok napsal/a:
Jaká je šance, že by to jelo na WM 6.1, přesněji na HTC Kaiser?
Publikováno 08 srpen 2009 - 22:23
Publikováno 08 srpen 2009 - 23:09
Tobě to nejede? Mi jo, akorád nesmím zvolit PDA, to mi naskočí, že GPS nenalezena.
Mrkni sem, třeba ti to pomůže: http://hg.destil.cz/...eocaching_a_PDA
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 09 srpen 2009 - 8:57
Publikováno 09 srpen 2009 - 9:25
Jdi do nastavení a tam si odškrtni volbu "Nalezené a vlastní". Doporučuji odškrtnout i "Disabled" ať tě to zbytečně nestraší... V Locify je defaultně zaškrtnuto "Jen nenalezené"jirifno napsal/a:
Nevím zda to dělá i někomu jinému, ale po zadání hledání v okolí nějakého místa mi vyjedou i kešky, které mám už dávno zalogované. Přitom mám v nastavení dáno aby to našlo třeba jen tradiční a multi cache. Dělá to jak v HG, tak i HGAE, ale v Locify už je to v pořádku.
Publikováno 09 srpen 2009 - 9:39
sobikovi napsal/a:
Jdi do nastavení a tam si odškrtni volbu "Nalezené a vlastní". Doporučuji odškrtnout i "Disabled" ať tě to zbytečně nestraší... V Locify je defaultně zaškrtnuto "Jen nenalezené"jirifno napsal/a:
Nevím zda to dělá i někomu jinému, ale po zadání hledání v okolí nějakého místa mi vyjedou i kešky, které mám už dávno zalogované. Přitom mám v nastavení dáno aby to našlo třeba jen tradiční a multi cache. Dělá to jak v HG, tak i HGAE, ale v Locify už je to v pořádku.
Publikováno 09 srpen 2009 - 10:18
teda jestli myslíš, že to vyhledá už již nalezené keše i vlastní, tak mě to funguje správně. Vyhledání proběhne opravdu podle nastavení, kde je nemám zaškrtnuté..Witko&Wendy napsal/a:
Dělá to jen teď v té poslední verzi ale fakt to nevadí. Je to pořád lepší než kdyby to skákalo zpatky na vyhledávání
Publikováno 09 srpen 2009 - 18:33
Publikováno 09 srpen 2009 - 18:54
Publikováno 09 srpen 2009 - 22:21
Já mám Nokii 6233 a vše u HGAE v pořádku, ty co mám zalogované, mi nestahuje.jirifno napsal/a:
Publikováno 10 srpen 2009 - 10:44
Publikováno 10 srpen 2009 - 12:07
Witko&Wendy napsal/a:
Jj teď mě ještě napadlo Arcao. Super fíčurka. Zvukový efekt,bylo by to jako radar ve vetřelcich. Čím blíž by si byl ke keši tím rychleji by to dělalo nějaký přiměřený zvuk. Klidně bych zkopíroval ten z filmu. Šlo by to? V navigaci a tukalo by to dejme až od sto metrů. To by byla machrovinka že by všichni záviděli!
Publikováno 10 srpen 2009 - 12:16
Publikováno 10 srpen 2009 - 13:38
Publikováno 10 srpen 2009 - 14:48
Witko&Wendy napsal/a:
Fain tak se do toho můžeš pustit. Ta moje fičurka se dá použít i takhle.sobikovi napsal/a:
Myslím, že na fíčurky "nice to have" je ještě dost času...
Na druhou stranu by to mohlo přiblížit geocaching třeba slabozrakým. Kdysi jsem provozoval tzv. Hon na lišku, kde se chodilo za signálem a podle jeho síly se určoval směr. Už dávno jsem přemýšlel o tom, jak připravit keš pro slabozraké...
Publikováno 10 srpen 2009 - 17:04
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů