Přejít na obsah

Fotka

Handy Geocaching - Arcao edition

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
481 odpovědí na toto téma

#201 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 18:07

miki6 napsal/a:
podívej se na obrázek

Díky, tak tohle jsem nevěděl, a v diskusi patrně přehlédnul. takže ty poznámky si tahkhle předpřipravím dálkově z HG a pak to musím na PC jednotlivě odklikat, pokud tomu rozumím dobře.
  • 0

#202 Werki

Werki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 376 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 19:46

vetrnik_cr napsal/a:
Díky, tak tohle jsem nevěděl, a v diskusi patrně přehlédnul. takže ty poznámky si tahkhle předpřipravím dálkově z HG a pak to musím na PC jednotlivě odklikat, pokud tomu rozumím dobře.

Tak nějak, prostě to slouží k vytvoření seznamu nalezených keší což ti pak při větším množství nálezů usnandní praci, že nemusíš sebou tahat nějaké papíry a hlavně keše hledat jednotlivě na mapě nebo přes vyhledávač.
  • 0
HUAWEI Ascend G300 + c:geo + OSM

#203 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 20:19

Chce si to nejdřív trochu přečíst co to je a jak to funguje... ale to už teď asi víš :D FN jsou supr věc při kešování např. v cizině na dovolené, kdy nejsi online a nechceš si psát někam na papír poznámky. Prostě u keše si zaloguješ do mobilu datum, čas a poznámku. Pak doma v klidu to prostě nahraješ na gc.com a doedituješ podrobnosti.
  • 0

#204 junet

junet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2009 - 23:43

polerok napsal/a:
Jaká je šance, že by to jelo na WM 6.1, přesněji na HTC Kaiser?

Tobě to nejede? Mi jo, akorád nesmím zvolit PDA, to mi naskočí, že GPS nenalezena.
  • 0

#205 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 355 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2009 - 8:46

polerok napsal/a:
Jaká je šance, že by to jelo na WM 6.1, přesněji na HTC Kaiser?

Mrkni sem, třeba ti to pomůže: http://hg.destil.cz/...eocaching_a_PDA
  • 0
1. Asus EEE 1000H + GeoGet
2. SGS4 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...

#206 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2009 - 22:23

HGC Arcao beha na BB 8900 perfektne. Jen jsem ted pri loveni multinky zjistil, ze nefunguje "blikani", tzn. ze displej po prednastavene (ve stroj) dobe zhasne a uz se neprobudi. Ted probudi, ale manualnim zasahem...
  • 0

#207 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2009 - 23:09

Tobě to nejede? Mi jo, akorád nesmím zvolit PDA, to mi naskočí, že GPS nenalezena.

NE, pokaždé mi to shodí celé win :(

Mrkni sem, třeba ti to pomůže: http://hg.destil.cz/...eocaching_a_PDA

Díky, ráno to omrknu :)
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#208 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 8:57

Nevím zda to dělá i někomu jinému, ale po zadání hledání v okolí nějakého místa mi vyjedou i kešky, které mám už dávno zalogované. Přitom mám v nastavení dáno aby to našlo třeba jen tradiční a multi cache. Dělá to jak v HG, tak i HGAE, ale v Locify už je to v pořádku.
  • 0

#209 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 9:25

jirifno napsal/a:
Nevím zda to dělá i někomu jinému, ale po zadání hledání v okolí nějakého místa mi vyjedou i kešky, které mám už dávno zalogované. Přitom mám v nastavení dáno aby to našlo třeba jen tradiční a multi cache. Dělá to jak v HG, tak i HGAE, ale v Locify už je to v pořádku.

Jdi do nastavení a tam si odškrtni volbu "Nalezené a vlastní". Doporučuji odškrtnout i "Disabled" ať tě to zbytečně nestraší... V Locify je defaultně zaškrtnuto "Jen nenalezené"
  • 0

#210 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 9:39

sobikovi napsal/a:

jirifno napsal/a:

Jdi do nastavení a tam si odškrtni volbu "Nalezené a vlastní". Doporučuji odškrtnout i "Disabled" ať tě to zbytečně nestraší... V Locify je defaultně zaškrtnuto "Jen nenalezené"

Právě, že to vše odškrtnuté mám. Proto mně to udivilo. No nic. Asi se s tím nedá nic dělat.
  • 0

#211 miki6

miki6

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 656 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 10:18

Witko&Wendy napsal/a:
Dělá to jen teď v té poslední verzi ale fakt to nevadí. Je to pořád lepší než kdyby to skákalo zpatky na vyhledávání:)

teda jestli myslíš, že to vyhledá už již nalezené keše i vlastní, tak mě to funguje správně. Vyhledání proběhne opravdu podle nastavení, kde je nemám zaškrtnuté..
mám vývojovou verzi
  • 0

#212 junet

junet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 18:33

Ahoj, ať se snažím sebevíc, tak se mi na SAMSUNGu omnii i900 nedaří HG rozchodit v režimu PDA (nepomůže ani GpsGate, ani ta destilová aplikace), ale to mně tolik nebolí, s tím si ještě pokusím pohrát, co mně teď nejvíc trápí že nejde odeslat Field notes, pojaždé to skončí hláškou Nepovedlo se odeslat Field notes, nebo Nahráno 0 nových Field notes na GC.vom. Nepomohlo ani odškrtnutí položky inkrem.
  • 0

#213 junet

junet

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 18:54

Tak jsem zjistil, že asi některé znaky nejsou podporovány, protože, když jsem Fn zjednodušil pouze na čas tak mi to začlo brát, ale nesmí být v něm dvoutečky
  • 0

#214 riki

riki

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2009 - 22:21

jirifno napsal/a:

Já mám Nokii 6233 a vše u HGAE v pořádku, ty co mám zalogované, mi nestahuje.
  • 0
Šťastný blázen..až nás budou milióóóóny...

#215 gpony2

gpony2

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 10:44

Také chci poděkovat že se tohohle prográmku někdo ujal! Locify mi připadalo jako krok zpátky, jsem rád že se bude HG dál rozvíjet!
  • 0

#216 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 12:07

Witko&Wendy napsal/a:
Jj teď mě ještě napadlo Arcao. Super fíčurka. Zvukový efekt,bylo by to jako radar ve vetřelcich. Čím blíž by si byl ke keši tím rychleji by to dělalo nějaký přiměřený zvuk. Klidně bych zkopíroval ten z filmu. Šlo by to? V navigaci a tukalo by to dejme až od sto metrů. To by byla machrovinka že by všichni záviděli!

A baterky by to žralo.....
  • 0

#217 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 12:16

Myslím, že na fíčurky "nice to have" je ještě dost času... B) Na druhou stranu by to mohlo přiblížit geocaching třeba slabozrakým. Kdysi jsem provozoval tzv. Hon na lišku, kde se chodilo za signálem a podle jeho síly se určoval směr. Už dávno jsem přemýšlel o tom, jak připravit keš pro slabozraké...
  • 0

#218 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 13:38

Tak ne, rozjet se mi to nepodařilo ani podle návodu od Destila. HG sice zapnu, jenže, když zvolím mód PDA, tak mi položí dotaz, jestli mu povolím odesílání dat online a když řeknu že jo, kopne mě zpět do volby módu a jde zvolit jen bez GPS a když řeknu, že ne, tak kopne hlášku, že GPS gate není spuštěn nebo správně nastaven + java.lang.SecurityException: acces to javax.microedition.io.Connector.http denied by user
  • 0

#219 Merencin

Merencin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 260 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 14:48

Witko&Wendy napsal/a:

sobikovi napsal/a:
Myslím, že na fíčurky "nice to have" je ještě dost času... B)

Na druhou stranu by to mohlo přiblížit geocaching třeba slabozrakým. Kdysi jsem provozoval tzv. Hon na lišku, kde se chodilo za signálem a podle jeho síly se určoval směr. Už dávno jsem přemýšlel o tom, jak připravit keš pro slabozraké...

Fain tak se do toho můžeš pustit. Ta moje fičurka se dá použít i takhle.

Wendyho fíčurka se mi líbí, trochu bych ji modifikoval. Některé SW, např. CacheBerry pípnou při přiblížení se ke keši na méně než 15 metrů. :) Příjemná blbůstka.

A pokud si mám vymýšlet: Včera v Poděbradech bych ocenil položku Převod souřadnic do menu Další funkce. Možná by konverzi mezi DMS, MinDec a DegDec přivítali i další.
  • 0

#220 revav.cz

revav.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 10 srpen 2009 - 17:04

Také děkuji za znovu oživení HG! Nevím jak v nové verzi a HG, ale u té starší mě rosčiluje nemožnost vyhladat kešku v seznamu oblíbených pomocí 1. písmena. Pokud na to není fígl nebo mam jen starou verzi, tak prosím zda by to nešlo poladit. Dík
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama