Přejít na obsah

Fotka

GPX Garmin - Export pro Garmin GPS (Colorado, Oregon, Dakota, GPSMap 62)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
368 odpovědí na toto téma

#81 jakubkencl

jakubkencl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 10:42

Pokud to nemáš kam vystavit, tak mi to hoď do mailu. Dost se mi to líbí a prostor mám :)
  • 0

#82 tomasCR

tomasCR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 156 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 11:19

Myslím že by to mělo jít i takto

Přiložený soubor (y)

• 0

#83 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 17:56

Takze staci pouze hodit do GPS a vic neresit? Respektive proc je znova potreba delat export?
  • 0

#84 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 19:49

2 S474N: No mě se totiž při prvním spuštění Oregon kousl tak, že jsem musel vytáhnout baterky, takže jsem rovnou vytáhl i paměťovou kartu na které mám jak mapy, tak keše a nastartoval bez ní. Pak jsem to vrátil zpátky a konečně se to podařilo propojit s komplem, pro jistoru jsem si udělal novej export a pak to naskočilo v pohodě. Pokud ti to nezamrzne při načítání waypointů, cest... tak jako mě, tak to není potřeba řešit.
  • 0

#85 jakubkencl

jakubkencl

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2010 - 23:11

To medwyn_cz: A protoze mam tu sadu ikonek jako je v oregonu
Jsem asi hodně tupej, ale nějak netuším, kde se dá tato sada ikon přímo z Oregonu vydolovat. Používám tvůj návod na export, ale mám jiné ikony, takže se mi v nejbližším okolí dublují. můžeš prosím nakopnout. Děkuji
  • 0

#86 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 8:26

Bavime se o POI, ze? Tak proc ve vlakne tohoto exportu?

Muj POI export vcetne ikonek je ke stazeni zde.

Vydoloval jsem je docela vtipne - pomoci screenshotu obrazovky a pak upravy v grafickem editoru.
  • 0

#87 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 10:07

Tak super, slape to, stacilo to tam nahrat a jede to jak z praku. Ted uz jenom musim vyresit, proc mi nejak blbne komplet Export a nektere tradicky ignoruje.
  • 0

#88 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 10:14

Tak jsem zjistil, ze neblbne export, ale ze blbne Garmin. Ve vypisu Geogetu mam 2 konkretni cache, v exportu jsou taky, ale Garmin mi je nezobrazuje. Zkousel jsem vymazat i stopy/wpt a proste nic, nechapu.
  • 0

#89 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 17:29

2 S474N: A který to jsou? Zkusím to taky.
  • 0

#90 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 17:39

REVIZ: prave jsem se vratil z lovu, takze to jdu poradne protestovat. Udelal jsem jenom extra ty cache, ktery mi nejely, takze ti kdyztak poslu GPX, muze byt? EDIT: tak to nechapu, protoze kdyz si udelam export jenom tech 5ti kousku, ktere se mi nezobrazovaly, tak ty jedou v pohode. Ovsem kdyz jsou soucasti exportu celeho kraje, tak mi je to nezobrazuje :(:(
  • 0

#91 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 17:54

Hmm tak v tom testovacím souboru se mi zobrazujou jen 3 kousky. Jezírka ani UFO plácek nevidím
  • 0

#92 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 18:11

REVIZ: zvlastni, ze? Muzes zkusit svuj export, jestli je stejny a pripadne jestli tobe jede? Ja ve svem "krajovem" exportu taktez nevidim ani jezirka, ani UFO placek.
  • 0

#93 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 19:55

Ale, dyk jsem debil, zobrazujou se mě všechny, akorát Jezírka a UFO plácek už mám najitý...
  • 0

#94 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:15

No pokud si prece nahrajes export tak jak jsem ti ho poslal do GPS, tak prece GPS nevi co mas nebo nemas nalezeno. Takze by ti je to melo zobrazit.
  • 0

#95 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:21

Jenže já měl nahranej ten tvůj export a neměl jsem v GPS žádnej další GPX soubor, asi to nějak porovnává i s tím texťákem do kterýho si ukládá nalezený. Nebo nevím.
  • 0

#96 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 20:47

REVIZ: pokud si mel pouze muj export a nic, tak by ti to melo zobrazit. Zkus se jeste podivat do Geocaching, jestli tam ty nalezene opravdu mas, ale moc tomu neverim.
  • 0

#97 ReVIZ

ReVIZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 03 duben 2010 - 21:58

No mazal jsem si všechny GPX soubory co jsem měl v GPS, kvůli novýmu exportu. Když jsem to měl prázdný, tak jsem tam nasunul ten soubor od tebe. Zobrazily se mě ty tři, plus uložený nějaký uživatelský wpt. Odmazal jsem všecko co tam bylo a nahrál novej export, dělám všecko do 50 km od chaty bez nalezenejch do jednoho GPX. Pak jsem ještě chystal 400vku pro kámoše co loví se mnou a nemá net a tam jsem si toho všimnul, že já je mám odlovený - obě 14.11.2009. Odmazal jsem z GPS teda ten novej export, kterej byl nachystanej na zítřek a nakopíroval tam znovu ten testovací od tebe, ty dvě mám regulérně v nalezených a žádný jiný krabky tam nemám. Prostě musí odněkud brát nalezený - asi z toho texťáku. Pak jsem nahrál zpátky přípravu na zítřek a nalezený tam teď nemám žádný...
  • 0

#98 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 8:44

REVIZ: pokud smazes/presunes(zazalohujes)/prejmenujes soubor geocache_visits.txt v adresari Garmin, tak by GPS nemela vedet vubec o tom, co si nalezl.

Ja si uvedene chyby vsiml uz asi pred 14 dny, kdy jsem si delal takove mensi "keskobrani" pri jedne delsi ceste - i presto, ze jsem v exportu mel vsechny tradicky, tak pri ceste jsem zjistil, ze mi polovina chybi a nedovedl jsem si to vysvetlit. Ted jsem si toho vsiml znova vcera, ze mi nektere cache chybi i presto, ze v exportovanem GPX souboru jsou zahrnuty. Opravdu si to nedovedu vysvetlit.
  • 0

#99 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 9:34

Ja si to dovedu vysvetlit docela jednoduse. a) stav kese se skutecne primarne bere podle souboru geocache_visits.txt B) pokud garminovi predhodis moc velky soubor, ktery v nekterem ohledu prekonava jeho limity, tak zobrazi jen CAST kesi a CAST ignoruje.
  • 0

#100 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2010 - 9:57

medwyn_cz: ad a) v mem pripade jde o cache, ktere jsem rozhodne nemel odlovene. ad B) je podle tebe soubor o velikosti 10,940 MB s cca 1600 cachemi velky? Zajimave je, ze vzdy ignoruje ty same cache. Zkousel jsem x-krat vymazat, dokonce i ruzne exporty a vzdycky mi nezobrazi ty same.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama