sasanam napsal/a:
HuntBehind napsal/a:
Mau Loftin napsal/a:
2) pokud jsi to nahrál přímo do přístroje, tak to je horší
Ale tam zkus reset
Ale prdlačky Master Reset ... pokud ti Oregon nejde zapnout, měl bys použít Recovery #1
Nebude to vytuhnutí tím, že už jsi v přístroji měl jiné rastrové mapy a překročil tak kapacitu gps 100 "dlaždic" celkëm? Přístě prosím pořádně popiš co a jak jsi dělal ...
Když jsi nahrál mapy do gps, vypnul přístroj a znovu zapnul, neměl jsi při loadování nových map stále připojenou gps k PC?
Tak uz jsem to zpravil. Ani poradne nevim jak?? Nekde jsem vycet drzet vypinac a pak rychle pripojit pres USB k pocitaci. Zkusil jsem to a pak uz byl Oregon vydet na pocitaci. Smazal jsem ty mapy a Oregano facha jako driv. Nevim kde jsem udelal chybu a tu mapu Prahy bych rad
Přečíst sis to mohl například na stránce Wikispaces, kdybys kliknul na ten odkaz co jsem ti sem už jednou napsal: ***
Recovery #1***
Dá se pochopit, že nevíš kdes udělal chybu, ale když nepopíšeš ani co a jak jsi dělal, jak to může vědět někdo jiný?
takže jen tak naslepo:
- máš v Oregonu firmware 3.22 (nebo 2.51 pokud máš Oregon 550) ?
- neměl jsi v Oregonu kromě mapy Prahy ještě jiné rastrové mapy? (musíš dodržet maximální počet 100 mapových dlaždic na gps - mapa Prahy jich obsahuje 81)
- neumístil jsi mapu zároveň do gps i na kartu?
- když jsi přetáhl mapu do Oregona, gps vypnul a chtěl zapnout do normálního režimu, měl jsi přístroj stále připojený k PC? (doporučený postup je gps odpojit od PC a teprv potom zapnout a nechat loadovat mapy)
Pokud dodržíš výše popsané a akci zopakuješ, neměl by s tím být problém ... pokud se problém bude opakovat, zaprvé můžeš použít záchranný postup z odkazu ... a zadruhé můžeš prohlásit, že
je to rozbitý...

...což je asi tak všechno, co se s tím dá dělat...