Přejít na obsah


Fotka

161 m - neporušitelné dogma ?


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
40 odpovědí na toto téma

#41 Mau Loftin

Mau Loftin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 901 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2010 - 9:34

hplus napsal/a:
Ne, nasels misto, kde uz je kes? Tak si kua najdi jiny... Jestli ho nemas, nic nezakladej. Tim jsem se zatim vzdycky ridil i ja na svych kesich, fakt nemam zajem se cpat na misto, ktery "uz je zabrany" - i kdybych to umel udelat desetkrat lip.

To, ze se tim zdaleka neridi kazdej, je duvod, proc je u nas naflakanejch zbytecnejch kesi tri pr.... (sest pulek).

A jeste jedna poznamka - o kousek vys pises, ze vis co delas. Lidi, co vedi, co delaj, o tom nepotrebujou napred psat na forum.


Kdybych byla anketa na nejnesympatičtějšího člověka v diskuzi, vím jasně komu bych dal hlas ;) (a to není jen o téhle reakci ale vubec o postoji v jiných diskuzích), občas mám dojem, že mě nemáš rád :) (a né jen mě), a tvé vyjadřování moc nemusím....
Myslím, že nemáš pravdu, resp. mám jiný názor než ty. Zvláště s poslední větou nesouhlasím, právě naopak že žádám o radu a názor na fóru svědčí spíše o tom, že to chci udělat co nejlépe. Toť vše co řeknu v tvému názoru. Howgh.

Jinak všem ostatním díky za názory a rady, něco si z toho vyberu. Určitě né obcházením rewievera, tak jak tu některé myšlenky padly (ať už úmyslně nebo neúmyslně)

Díky a přeji šťastný lov.

LOCK - není důvod pro další komentáře - kdyby byl opravdu ale opravdu nějaký dobrý nápad, který tu nepadl, prosím SZ.

pozn: Omluva H+ za to, že bylo vlákno uzamčeno bez toho, aby se mohl k mému "výpadu" vyjádřit. Ale nechci aby se z tohoto tématu stala úplně jiná debata. H+ to jistě pochopí a komunikace s ním již proběhla přes SZ.
  • 0




1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama