Přejít na obsah

Fotka

Dakota 20

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
558 odpovědí na toto téma

#361 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 13:41

slvs napsal/a:
Koukni sem http://garmindakota....m/Miscellaneous

Pokud neovládáš jazyk, tak
1. Připoj GPS k PC
2. GPS se zapne, okamžtě ji přidržením vypínače vypni
3. Zapni navigaci a drž alespoň 30s
4. GPS se objeví na PC
5. Odstraň gpx soubory a mapy, které jsi přidával před tuhnutím (ZAZÁLOHUJ!!! do PC)
6. Odpoj GPS a kontroluj, zda se to spravilo

Je tam i další postup, jak to zachránit i když tohle nepomůže. Je to cosi, co jede na ještě nižší vrstvě a přenos dat obstarává low level firmware.
  • 0

#362 maarioo

maarioo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 14:26

To: slvs První možnost nevyšla, GPS při připojení k PC se nedaří vypnout. Zkoušel jsem i trvdší Updater ze stránky kterou jsi mi poslol, ale můj přístroj vyžaduje verzi 2.10 a tu jsem nikde nenašel.
  • 0

#363 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 16:13

maarioo napsal/a:
To: slvs
První možnost nevyšla, GPS při připojení k PC se nedaří vypnout.
Zkoušel jsem i trvdší Updater ze stránky kterou jsi mi poslol, ale můj přístroj vyžaduje verzi 2.10 a tu jsem nikde nenašel.

To musí jít. Je to hardwarová záležitost. Musíš to jen déle držet. Když ne tak se pokusím prohlédnout své downloady. Upgradoval jsem Dakotu, takže to možná najdu. Ještě se ozvu.
  • 0

#364 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 16:32

Tak jsem nic ne našel, ale file, který jsem stáhnul, hlásí verzi 2.1. Takže by to mělo klapnout. Zkoušel jsem i to, že po rozbalení je třeba vzít soubor xxx.rgn a přesunout a pustit na druhý soubor udater.exe. Spustí se to a čeká na OK. To se odklepne až s GPS s vyjmutými baterkami, stisknutým zapínáním po připojení k PC a když updater rozpozná navigaci.
  • 0

#365 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 17:23

Úprava citací... používejte je prosím trochu rozumněji. Není potřeba v citaci zahrnovat všechny příspěvky do historie, dělá to diskuzi zbytečně opticky dlouhou a nepřehlednou. Až na velmi občasné výjimky stačí citovat poslední příspěvek a občas není potřeba ani ten (když nový příspěvek přímo následuje citovaný a je jasné, na co reaguje). Všimnul jsem si i v jiných vláknech, ale tam už nemám moderátorská práva.
  • 0

#366 maarioo

maarioo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 18:18

To: slvs Tak se mi problem podařilo vyřešit. Děkuji za pomoc
  • 0

#367 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 18:46

fremen.cz napsal/a:
v Dakotě žádná složka vehicle není ;)

A custom symbols a custom maps tam je? Není a stejne to funguje... Řešení=vytvořím složku svoji. Na Nuvi nebo garmin M. XT ta slozka taky není a musís si ji vyvorit sám... Zkusím to na dakotce vyzkouset, ale jelikoz v nastavení není moznost vybrat kurzor, asi to opravdu fungovat nebude...
  • 0
Užívej života...

#368 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2011 - 20:41

Kdyby to šlo, tak se tu už od dob Oregona válí hromada takových kurzorů ;) Tohle bohužel umí jen autonavigace...
  • 0

#369 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 22:42

Dneska jsem byl lovit (s aktuálním FW) a vyskytl se menší problém. 2x za pár hodinek se mě navigace z ničeho nic vyresetovala, tím myslím nastavení, přehodila se prostě do továrního nastavení. Stalo se to taky někomu? Je to docela otrava to nastavovat znova, stalo se mě to už dříve na starším FW, ale teď se mě to stalo 2x za sebou...
  • 0
| Garmin Dakota 20 + Topo Czech 2010 Pro | Sony Ericsson Xperia X10 mini + c:geo + WhereYouGo |

Snøw

#370 dawwid

dawwid

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 114 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 22:51

Snøw napsal/a:
Dneska jsem byl lovit (s aktuálním FW) a vyskytl se menší problém...

Zatím jsem s "novým" FW lovil dva dny (každý tak 2-4h) a bez problémů, chová se to slušně :)
  • 0

#371 Snow.

Snow.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 410 příspěvků(y)

Publikováno 09 březen 2011 - 23:07

A stal se tenhle kompelt výmaz nastavení někomu? Předtím se mě to stalo asi za 8 měsíců používání 2x a teď 2x za sebou. Pak mě připadá že se někdy načítají až moc dlouho satelity... Prostě jako by byla nabořená nějaká vnitří ukládací paměť. Ono čekat několik minut než se vše načte je docela opruz, jenže teď co s tím? Mám dakotu z druhé ruky, ale záručák je, jenže tohle bych případně u reklamace nedokázal... Ale co já vím, třeba je to normální :)
  • 0
| Garmin Dakota 20 + Topo Czech 2010 Pro | Sony Ericsson Xperia X10 mini + c:geo + WhereYouGo |

Snøw

#372 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2011 - 7:58

Mě se to stalo zatím jednou se starší verzí fw. Nevím ale jakou ani nevím proč. Prostě najednou na výletě koukám a mám tovární nastavení.
  • 0

#373 slvs

slvs

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 200 příspěvků(y)

Publikováno 10 březen 2011 - 8:02

Snøw napsal/a:
A stal se tenhle kompelt výmaz nastavení někomu?

Mě se to u Oregona stávalo dost často. Nebylo to ovšem firmware, ale tím, že jsem ho měl v kapse a poutko se dostalo nešťastně na ikonu nastavení a pak si to dělalo, co chtělo.
Pomohl jsem tomu tím, že jsem nechával gps v kapse se zobrazením mapy nebo kompasu, přesunul ikonu nastavení na vedlejší obrazovku. Nejspolehlivější je ovšem zamknout dotykovou obrazovku. Tím se dá nejsnadněji ověřit, že to není zařízením.
  • 0

#374 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2011 - 23:46

rad bych krapet profiltroval uz predinstalovane POI .. muzu je nejak smazat? dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

Pozvánka na plánované eventy
.. něco bude :)

#375 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 15 březen 2011 - 23:48

Orxion napsal/a:
rad bych krapet profiltroval uz predinstalovane POI .. muzu je nejak smazat? dik

smaž je v adresáři POI a nahraj nové znovu :-)
  • 0

#376 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2011 - 18:44

prosba .. jak si muzu "obnovit" found list pred casem sem byl s kamarady, a abych videl i ty nalezene ve vyhledavani a nemusel furt preinat tak sem si promazal visit list, ale nezazalohoval. da se to nejak obnovit? treba z GSAKu nebo nejak? dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

#377 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2011 - 19:15

Orxion napsal/a:
prosba .. jak si muzu "obnovit" found list

pred casem sem byl s kamarady, a abych videl i ty nalezene ve vyhledavani a nemusel furt preinat tak sem si promazal visit list, ale nezazalohoval. da se to nejak obnovit? treba z GSAKu nebo nejak?

dik

Obávám se, že snadno nejde. Když vygeneruješ nový soubor FN, tak to navi nebere :( Jediná cesta co mne napadá je vyexportovat si nalezené keše do samotného gpx, nahrát jako jediný gpx do navi a pak je všechny zase ručně označit jako nalezené... ale to je magořina.
  • 0

#378 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 748 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2011 - 9:32

proc by to navigace nebrala? pokud to bude v tom jejich UTF-16LE...
  • 0

#379 Orxion

Orxion

Orxion

• Members
  • PipPipPip
  • 1 033 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2011 - 11:04

da se nejak v Dakote nastavit aby me vedla po trase co si doma pripravim? pripadne jak na to pls? dik
  • 0
vdp_icon_small.jpg
Vodopády list
potapěčské keše

#380 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 350 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2011 - 15:18

Jde - bud si udelás stopu v mapsource - nahrajes do gps - Správce stop - vyberes tu tvoji a dás zobrazit na mapě a pak zmáčknes tlacítko Zpět - nebo si vytvorís trasu - pak Plánovač tras - tam vytvořit trasu - vytvoříš ji - vyberes svoji trasu - zobrazit mapu - Jdi (jde nekde trasy v PŘEDEM PC vytvořit? )
  • 0
Užívej života...

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama