Je pěkné, že si přebíráš definici kačera teoretika od někoho jiného... Možná by jsi jako kačer mazák mohl vědět, že pod konty Reviewera nejsou žádné nálezy a v jejich osobních kontech je těch nálezů o hodně víc než máš ty... Nějak jsem tady nezaznamenal, že by jsi nějakým nováčkům něco poradil, ale na jiném serveru se to radí, co? A ostatně, není to snad jedno?_eda_ napsal/a:
Definice kacera teoretika je snad jasna - ti, kteri maji vic prispevku na foru nez nalezenych cache...takze treba Sobik, Sutech, kolombo, DarkLord Reviewer, TrainTour Reviewer... a dalsi

Forum, kde je kazdej strasne chytrej...
Publikováno 10 November 2009 - 13:05
Publikováno 10 November 2009 - 13:14
_eda_ napsal/a:
... a nejhorsi ze vseho jsou trpaslici! (a hned po nich kaceri teoretici)
Naprosto nechápu co máš proti trpaslíkům. Využíváš toho, že sem na forum nechodí a nemůžou se bránit.
Publikováno 10 November 2009 - 13:16

Publikováno 10 November 2009 - 13:17
Zhabza napsal/a:
Naprosto nechápu co máš proti trpaslíkům. Využíváš toho, že sem na forum nechodí a nemůžou se bránit.
Kdo nezna, nepochopi... Vic nemam co bych proti trpaslikum rekl

Publikováno 10 November 2009 - 13:19
hplus napsal/a do podpisu takovou větičku:
Davejte si pozor na ty, kteri maji zde na foru vic prispevku nez nalezenych kesi - jsou to geocacheri teoretici!
Ty už taky s tím podpisem...

Nejsem kombajn!
Publikováno 10 November 2009 - 13:34

Publikováno 10 November 2009 - 13:58
Sutech napsal/a:
_eda_: Tedy já vím, že to byla záměrná provokace, ale z čistě TEORETICKÉHO HLEDISKAby mě zajímalo, proč sis vybral zrovna mě?
Na to jsou tu jiní borci, co mají příspěvek, kam se podíváš, akorát na kontě jim to moc nenaskakuje
To se mylis, to prave nebyla vubec zadna, natoz zamerna provokace

Publikováno 10 November 2009 - 14:08
galdra napsal/a:
_eda_ napsal/a:
...nebo první ti teoretici... tisíce příspěvků o h...ě a to je vše :-)
Myslím, že na teoretika dosáhne za chvilku každý, kdo denně píše do fóra, bydlí mimo Prahu a pravidelně nekombajnuje.
Doplněno:
Takže mi tam asi jeden teoretik zbyl ...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 10 November 2009 - 14:56
Doufám, že máš alespoň vyplněný ten Veverkův test :-D
Kurna Kolombo, co to je Veverkuv test? Muzu vubec jeste jit ven hledat, kdyz to nemam

Publikováno 10 November 2009 - 15:27

náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/
Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač
Publikováno 10 November 2009 - 16:19
sobikovi napsal/a:
Tvoje připomínky chápu... ale zkus se také na to vše podívat z druhé strany. Nový uživatel fóra se zaregistruje a hned první dotaz napíše "Kde najdu souřadnice keší?". A když se ho pak zeptáš, zda čelt Wiki, přečetl si co a jak na gc.com atd. atd. tak z něj vypadne, že NE. To je mooooc práce. No a o tom políčku, co umožňuje hledat ani nemluvím.
Ono když se tě někdo 1000 před Národním divadlem zeptá, kde je Národní divadlo a nejbližší most přes Vltavu, tak toho 1001 pošleš...
Chápu tento argument, ale nechápu, kde se v těch starých a ostřílených bere povinnost na tyto dotazy odpovídat. Prostě to ignorujte. Problém je, že se vždycky najde jeden, dva, tři,... lidé, co cítí jako svou povinost odpovídat na každé nově založené vlákno a pak se vztekají co se tam objevuje za dotazy...

Publikováno 10 November 2009 - 16:46
pepega napsal/a:jo a mimochodem?
co mám dělat s těma krabičkama?už jich mám plnou skříň..to se někde odevzdává? a ty pěkný barevný mince?co s nimi?
:D:D:D
stav se na nejbližším "ívntu", dostaneš deku

Publikováno 10 November 2009 - 17:11

GEOPERNIKARI
Publikováno 10 November 2009 - 17:29
On trpaslík je dobrý cacher, ale nevydrží, oni pak začnou volat, pomoc, pomoc - a ptát se na foru na blbosti_eda_ napsal/a:

Publikováno 10 November 2009 - 17:49
to mělo být na mě?_eda_ napsal/a:
Tenhle teoretik nam tu jeste chybel
souhlasím s názorem níže..když nechcete poradit,protože je topod vaši důstojnost, "držte hubu", on tomu "chudákovi" někdo poradí.
můžete mi vy chytráci ukázat,jak se nakládají auta na přepravník,aby vám vyšla délka a výška, za překročení obojího jsou venku pěkný flastry. co vám pomůže víc?teoretická příručka,návod k obsluze a chytrák co vám ji dá a řekne:najdi si to tam je to jednoduchý, nebo někdo , kdo vám řekne co a jak?
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/
Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač
Publikováno 10 November 2009 - 17:56

Publikováno 10 November 2009 - 17:57
sobikovi napsal/a:
Nový uživatel fóra se zaregistruje a hned první dotaz napíše "Kde najdu souřadnice keší?". A když se ho pak zeptáš, zda čelt Wiki, přečetl si co a jak na gc.com atd. atd. tak z něj vypadne, že NE. To je mooooc práce. No a o tom políčku, co umožňuje hledat ani nemluvím.
a co se třeba zamyslet nad tím, že neví že existuje nějaká geowiki? Já se o ní dozvěděl, až když jsem téměř všechno věděl. Co třeba propagace? Existuje možností, ale stejnak se to tu v tom všem ztratí.... Je tolik možností, co s tím udělat....
Políčko hledat je případ sám pro sebe, když Ti vyjedou desítky vláken, které jsou o ničem, kdo to má pročítat...
Publikováno 10 November 2009 - 18:11

Publikováno 10 November 2009 - 18:17
Hele promiň, ale koukni se, co zabírá 50% titulní stránky tohoto webu.100Dteam napsal/a:
a co se třeba zamyslet nad tím, že neví že existuje nějaká geowiki? Já se o ní dozvěděl, až když jsem téměř všechno věděl. Co třeba propagace? Existuje možností, ale stejnak se to tu v tom všem ztratí.... Je tolik možností, co s tím udělat....
Plus v každém druhém vlákně je mezi prvními příspěvky odkaz, protože nikoho nebaví pořád dokola vysvětlovat základní věci a wiki existuje právě proto, aby se stále dokola opakovat nemusely.
edit:
A jak už velice výstižně psal někdo buď v tomto nebo v jiném z nynějších velice duchaplných vláken. Ti, kteří by se ze smyslu těch slov měli označovat "ostřílení", "zasloužilí" atd., ti už sem až na výjimky povětšinou vůbec nelezou.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů