Czechoslovak Order of the White lion geocoin
Publikováno 30 červen 2010 - 9:43
Publikováno 30 červen 2010 - 9:50

7.4.2010 - provedena objednavka, nasledne OBRATEM zaplaceno ebankingem...
Citace
info@gcshop.eu
komu: mně
16.6.
Vazeny pane XXX,
dnes jsme vyridili cast Vasi objednavky c. 101069 a zasilku jsme predali ceske poste.
Do dvou pracovnich dnu by mela byt zasilka dorucena.
Dekujeme, za Vasi prizen a budeme se tesit na dalsi navstevu naseho internetoveho obchodu.
Citace
Milda
komu: objednavka
18.6. (Před 12 dny)
Dobry den,
prave mi dorazila obalka s casti objednavky.
Zajimalo by me, kdy dodate zbyle 2 coiny - enigma a power of celts!
V pripade, ze je nejste schopni dodat, zaslete preplatek na c.u.: xxxx/xxxx ze ktereho byla placena i tato objednavka!
Dekuji za pochopeni.
S pozdravem
Milda S.
Citace
info GCshop.eu
18.6. (Před 12 dny)
Dobrý den,
toto zboží bylo dlouhodobě nedostupné, proto jsem objednávku vyřídil jen z části.
Předpokládám, že v následujícím týdnu by měl zbytek odejít na vaši adresu.
Citace
Milda
komu: info
18.6. (Před 12 dny)
V pondeli jsem tyhle dva coiny odjedaval na gc.de, vcera mi prisly!
Nebudem si nalhavat, ze vy je tam neobjednavate, takze Vas od 7.4., kdyz jsem objednavku u vas zaplatil, dotuju.
Nejak nechapu Vasi obchodni strategii!
Moc jste me nepotesili.
S pozdravem
Milda S.
Citace
info GCshop.eu
18.6. (Před 12 dny)
Dobrý den,
jelikož jste udělal objednávku na zboží, které bylo v předprodeji, byla požadována platba předem za celou objednávku s tím, že bude zboží doručeno pohromadě, nebo po částech ale tak aby nikdo neplatil víc, ani míň.
U geocoinshop.de nakupuji každý měsíc, jakmile se nastřádají kousky na objednávku, protože nemám zboží za normálních okolností na skladě. Nejsem milionář, abych mohl mít vše skladem a tento prodej není jako zdroj příjmů, je to jen jako pomoc kolegům cacherům nakoupit vše na jednom místě a platit jen jedno poštovné.
Dneska jsem zrovna dělal objednávku u gc.de abych měl nějaké zboží skladem, neb budu na megaeventu prodávat. Budu tam prodávat především Řád bílého lva, ale i další kousky se hodí pro rozšíření sortimentu.
Teď je tedy jen na vás, zda zbytek objednávky chcete doručit v následujícím týdnu, nebo si přejete zbytek stornovat, poté vám samozřejmě přeplatek vrátím, nejsem zloděj a ani nechci aby si to o mě někdo myslel.
GCShop.eu
Citace
Milda Steinbach
komu: info
30.6. 10:32 (Před 12 min.)
Dobry den,
porad mi dluzite zaplacene coiny!
Zajimalo by me kdy dorazi!
Milda S.
Takze asi takhle...

UZ NIKDY VICE V TOMHLE SHOPU!
Milda
Publikováno 30 červen 2010 - 9:55
Tak jsem znacne rozladenej!... Od tehle firmy si opravdu uz nic neobjednam i kdyby to jinde k sehnani nebylo!...

[/quote]
Takze asi takhle...

UZ NIKDY VICE V TOMHLE SHOPU!
Milda[/quote]
Já jsem si udělal obrázek na ME, na místě jsem si zakoupil velice povedený coin z vlastní produkce, ale ostatní si raději objednám také jinde...
Publikováno 30 červen 2010 - 10:32
Citace
mirotiro napsal/a:
aktivace coinu na www.geocoinclub.com/code.php
Díky.
Nakonec jsem se rozhodl, že coin reklamovat nebudu - nechci s doryčným prodejcem cokoliv řešit a radši hodím coin do šuplíku abych jej neviděl - kvalita mě velmi zklamala.
Publikováno 30 červen 2010 - 10:55
Publikováno 30 červen 2010 - 13:12
Publikováno 30 červen 2010 - 14:19
Citace
Maxinoha napsal/a:
Na megaeventu mi byla předána tato mince - balení ovšem neobsahuje informaci kde získat aktivační kód a ani na stránce prodejce:
http://www.gcshop.eu...shiny-gold.html
není žádná informace kde kód získat.
Zvažuji také zda minci neposlat prodejci zpět na reklamaci - je značně poničená z výroby a vybarvení je nekvalitní a v některých místech chybí úplně.
Aktivační kód získáš zde: http://www.geocoinclub.com/code.php.
Také jsem měl jeden poškozený a již minulý týden jsem ho poslal doporučeně prodejci zpět k výměně.
Foto poškozeného geocoinu přikládám. Jinak moje Geocoinová fotogalerie je dostupná na Rajčeti zde: http://botl.rajce.idnes.cz/
Publikováno 07 červenec 2010 - 11:43
Citace
datum 1. července 2010 19:21
předmět Re: Objednávka c. 101069
Moc se omlouvám, ale upřímě jsem na to zapomněl.
Vím, že by se to nemělo stát, ale měl jsem spoustu problémů v zaměstnání a na e-shop jsem si ani nevzpomněl.
Dneska jsem vám mince poslal pomocí České pošty, proto si myslím, že zítra by mohli být na vaší adrese.
GCShop.eu
Citace
datum 7. července 2010 12:26
předmět Re: Objednávka c. 101069
Dobry den,
mam dojem, ze si ze me delate legraci, nebo uz nevim jak to napsat slusne!...
Ted mi prisla obalka, v ni dva coiny...
Bohuzel Enigma byla ve "starozlatu" a nikoli ve verzi silver!!
Nevim co dodat...
..... snad jen: Ve vasem obchode uz nekoupim ani tuzku a to same doporucim i ostatnim!
za obchod opravdu nedekuji... bylo to pro me zklamani.
S pozdravem
Milda S. - MildaPajda
jak jsem rekl... cekal bych, ze v obalce bude nejen faktura ale i omluva, nebo i nejaka "blbustka"... ale takovehle delani mrtveho brouka me fakt dostalo... no nic.
M.
Publikováno 29 říjen 2010 - 18:55

Publikováno 30 říjen 2010 - 12:33
Publikováno 03 prosinec 2010 - 14:48

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů