Jestli tomu dobře rozumím, tak se jedná o restaurace kde se zapltí paušál a pak se můžeš cpát co to jde.Description:
The goal of this category is to seek out and list buffet restaurants around the world.
Expanded Description:
Although buffet restaurants come in many sizes and forms, and may be known by a variety of names around the world, they all have two elements in common - a set price for access to a buffet of prepared food and unlimited privileges (all you can eat).
Waymarky - kdo hledá nebo zakládá?
Publikováno 13 červen 2011 - 14:12
Publikováno 13 červen 2011 - 14:28
petr3 napsal/a:
Jeste jedna otazka. Kdyz je napriklad na moste 10 soch vedle sebe, muzu dat WM ke kazde znich nebo je to nejak omezene. Treba vzdalenost jednotlivych kategorii.
vzdalenost waymarku mezi kategoriemi i vzdalenost waymarku v jedne kategorii neni nijak omezena. ono muzes jednomu objektu dat i vice waymarku - napr barokni kostel potesi jak kategorii baroka, tak kategorii rimskokatolickych kostelu - takze sledovat vzdalenost kategorii by ani dost dobre neslo.
jen v pripade waymarku stejne kategorie te system pri zakladani upozorni, ze do vzdalenosti - a ted si uz konkretne nepamatuju - 500m, je uz hotovy waymark stejne kategorie, ale to je jen upozorneni, ktere pri schvalovani dostane i officer kategorie. zalezi na schvalovacich jednotlive kategorie, jak moc nahustene se jim to bude zdat.
ale s nejvetsi pravdepodobnosti na moste, kde jsou sochy napr svatych muzes kazde sose pridelit waymark "statues of religious figures" a bude ti to schvaleno, protoze je to waymark pro kazdou osobnost zvlast. a stejne tak to muzes pojmout jako sochy svatych na moste jako celek a taky ti to nejspis bude schvaleno ono to neni zase nejak extra svazane pravidly a vzdycky zalezi na schvalovacich te konkretni kategorie.
Publikováno 13 červen 2011 - 15:35
Nositel Nobelovy ceny za mír.
#244 Guest_Ištván_*
Publikováno 13 červen 2011 - 18:53
Arne1 napsal/a:
Je zde nová kategorie - Buffet Restaurants.
Jestli tomu dobře rozumím, tak se jedná o restaurace kde se zapltí paušál a pak se můžeš cpát co to jde.Description:
The goal of this category is to seek out and list buffet restaurants around the world.
Expanded Description:
Although buffet restaurants come in many sizes and forms, and may be known by a variety of names around the world, they all have two elements in common - a set price for access to a buffet of prepared food and unlimited privileges (all you can eat).
Je vůbec možné mít takový waymark u nás? Znáte takovou restauraci?
Jen pro zajímavost, nechci vám takový waymark "vyžrat"...
Publikováno 13 červen 2011 - 19:25
Publikováno 13 červen 2011 - 20:12
Jestli tomu dobře rozumím, tak se jedná o restaurace kde se zapltí paušál a pak se můžeš cpát co to jde.[/quote]
Je vůbec možné mít takový waymark u nás? Znáte takovou restauraci?
Jen pro zajímavost, nechci vám takový waymark "vyžrat"...[/quote]
Ale klidně... Já si ho pak zaloguju a napíšu že 5 kilo za oběd nedám...
Myslím že je jedno jestli u nás nebo jinde - lidi se všude chovají ekonomicky.
Ale vážně, já takovou viděl v zimně na Donovalech na Slovensku. Omezením té skupiny ale je, že to takhle musí fungovat stále, anebo alespoň jako primární / většinová funkce té restaurace. Takže restaurace kde nadízejí každé úterý dvě hodiny vše za paušál neprojde.
Publikováno 14 červen 2011 - 9:04
Arne1 napsal/a:
Ale vážně, já takovou viděl v zimně na Donovalech na Slovensku. Omezením té skupiny ale je, že to takhle musí fungovat stále, anebo alespoň jako primární / většinová funkce té restaurace. Takže restaurace kde nadízejí každé úterý dvě hodiny vše za paušál neprojde.
praha: treba retezec ambiente - u kotvy, slovansky dum, roh platnerske ulice.... potom v obchodnich centrech je retezec running sushi - palladium, harfa, smichov....
all you can eat funguje furt, neni omezeno dny ci denni dobou.
jinak tech restauraci je nepochybne mnohem vic - napr v les moules je neomezena nabidka na vsechny druhy musli, v olive zase na krevety ..
na wm je toho dostatek jen mi neberte harfu, tu mam za rohem
Publikováno 03 červenec 2011 - 23:09
#249 Guest_Ištván_*
Publikováno 04 červenec 2011 - 4:39
Rys Javorice napsal/a:
Zdravím,
využiji toto vlákno k prosbě. Prosím všechny, kteří zakládají geodetické body jako waymarky, zda by mi, pokud takové údaje vlastní, zaslali na e-mail v profilu čísla bodů, které nenalezli. Body chybí, byly zničeny a nemohly být publikovány. Případně čísla bodů. které nebyly schváleny. Děkuji mnohokráte za ochotu.
edit: nebo napsat zde.
Ahoj,
pro nenalezené TB máme jiné vlákno, nezapleveluj to zde
Nenalezené trigonometrické body
Publikováno 09 červenec 2011 - 11:11
http://www.waymarkin...2b-182f0c43894a
Publikováno 09 červenec 2011 - 12:46
Publikováno 09 červenec 2011 - 13:13
BellaUH napsal/a:
Už tři týdny čeká můj Waymark v kategorii Static Aircraft Displays na schválení. A ani se nikdo neozval.
Kdo ví jaké má problémy. Já mám dva WM v této kategorii a schválené byly za 1 nebo 3 dny.
Naproti tomu na webkameru jsem čekal víc než měsíc a na renesanční architekturu momentálně čekám dva a půl měsíce.
Publikováno 09 červenec 2011 - 13:20
#254 Guest_Ištván_*
Publikováno 09 červenec 2011 - 13:51
To je normální, nedivil bych se kdybys čekal ještě měsíc... tuhle kategorii schvaluje přímo Jeremy Irish a činí tak evidentně příležitostně a nárazově - jestli jsi PM můžeš se v příslušné group podívat na její aktivitu.Valicek1 napsal/a:
Na webkameru čekám už měsíc a půl a pořád nic..
Publikováno 09 červenec 2011 - 23:14
Publikováno 10 červenec 2011 - 11:54
Jasně, že ne. Ale je doba dovolených a tudíž zvýšený pohyb visitorů. A chtěl jsem vám ukázat jednu raritu, kterou uvidíte jen v leteckém muzeu v Kunovicích (3x), v USA (1x) a taky na mém waymarku. Kam se poděl šestý kus nevím, víc jich vyrobeno nebylo. Už víte?noe1 napsal/a:
O život nejde, ne?
#257 Guest_Ištván_*
Publikováno 10 červenec 2011 - 12:27
BellaUH napsal/a:
Jasně, že ne. Ale je doba dovolených a tudíž zvýšený pohyb visitorů. A chtěl jsem vám ukázat jednu raritu, kterou uvidíte jen v leteckém muzeu v Kunovicích (3x), v USA (1x) a taky na mém waymarku. Kam se poděl šestý kus nevím, víc jich vyrobeno nebylo. Už víte?noe1 napsal/a:
O život nejde, ne?
Celkem by mě zajímalo o co jde poslední přihlášení leadera skupiny na začátku června, napsal jsem mu...
Případně se nechá napsat na GS a může dojít k převzetí skupiny, jestli se na to cítíš, koukám že PM jsi... waymarků máš založeno několikanásobně víc než šéf Static Aircraft Displays tak když se nezačnou nějak zásadně hýbat, vyzkoušel bych tu druhou možnost
Publikováno 11 červenec 2011 - 12:50
To bych si ale o tom musel něco přečíst, co a jak. A angličtinu zrovna neovládám. Vystačím si s translátorem, a někdy je umění pochopit co přeložil.ivanbok napsal/a:
Případně se nechá napsat na GS a může dojít k převzetí skupiny, jestli se na to cítíš, koukám že PM jsi...
Publikováno 12 červenec 2011 - 14:40
BellaUH napsal/a:
Už tři týdny čeká můj Waymark v kategorii Static Aircraft Displays na schválení. A ani se nikdo neozval. Mezitím mi vyběhlo dalších osm. Dá se to nějak urychlit? Nebo to mám nechat tak a čekat na překvápko? Poslední přihlášení oficíra bylo 2.6.
http://www.waymarkin...2b-182f0c43894a
Tak jsem se připravil na zveřejnění, myslel jsem že se mi to v těch 100km/h mobilem nepovede, ale vyšlo to. Takže found it dřív než publikace ?
Publikováno 12 červenec 2011 - 19:54
Při psaní tohoto příspěvku jsem byl na cestě polepšit Ti návštěvnost.Trauma_Zero napsal/a:
jinak na dvanácti vlastních WMK mám za 4 měsíce 3 návštěvy a to od jednoho člověka (moc to v ČR nefrčí, škoda)
Zvykni si, že když to nemá logbook aspoň dvanáct metrů vysoko, některé nicky tam neuvidíš.
Ale když se občas u logu keše šikovně zmíníš o WMK, někoho nalákáš. Tak jako já v UH.
http://www.waymarkin...1766e407e&gid=3
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů