![Fotka](http://www.geocaching.cz/uploads/profile/photo-3065.jpg?_r=0)
Technická podpora URWIGO
Publikováno 23 May 2011 - 12:44
Publikováno 24 May 2011 - 11:49
![:)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/smile.png)
Publikováno 25 May 2011 - 13:37
Publikováno 23 November 2011 - 1:30
MubiK napsal/a:
YourSelf napsal/a:
Neni tam nic, ani ovladani meritka? Jakou verzi mas Internet Exploreru? Na jake urovni mas nastaveni zabezpeceni pro Mistni intranet (IE/Moznosti internetu/Zabezpeceni/Mistni intranet)?tatra napsal/a:
mám menší problém..když chci např. nastavit na mapě počáteční bod nebo na mapě editovat zóny tak se mi objeví jakoby to okno s mapou, ale ta nenaběhne...
Při seznamování s URWIGO jsem narazil na stejnou potíž - Prázná stránka pouze se záložkami Zobrazit zóny/Vycentrovat zóny/Vycentrovat + jediné funkční tlačítko Storno.Ovládání měřítka žádné.
Windows 7, IE8, Microsoft .NET framework 4.
V čem to může vězet? Dík.
Mám úplně stejný problém. Ale ze začátku to fungovalo, teď už ne. Jen prázdná stránka místo mapy. Je tam jen "Zobrazit zóny, vycentrovat..." ale mapa žádná (viz.obr.). Nevíte prosím někdo co s tím? Díky moc.
Publikováno 23 November 2011 - 8:56
Za to bych se taky přimlouval, ale rozšířil bych to na vyhledávání i v rámci diagramů. Ono vyhledávat v uživatelských funkcích se dá tak, že to celé píšu v externím textovém editoru (např. PSPad) a do Urwiga pak kopíruju.Tony.q napsal/a:
Bylo by možné dodělat vyhledávání v textu uživatelských direktiv/uživatelských funkci v Urwigo? Tj.: Ctrl+F, F3, klidně ve stylu poznámkového bloku?
Ale pak jsem potřeboval např. zjistit, kde všude jsem použil určitý designový prvek. Zatím to jde jenom tak, že ho vymažu, v chybovém okně zjistím, kde všude se to projeví, a pak pomocí Undo ten prvek zase vrátím. Vyhledávání by práci určitě usnadnilo.
Myslím, že to je jediná věc, která citelněji chybí, jinak je Urwigo naprosto super.
Publikováno 23 November 2011 - 9:13
sdostal napsal/a:
Mám úplně stejný problém. Ale ze začátku to fungovalo, teď už ne. Jen prázdná stránka místo mapy. Je tam jen "Zobrazit zóny, vycentrovat..." ale mapa žádná (viz.obr.). Nevíte prosím někdo co s tím? Díky moc.
Ahoj, idefintikovat problém je složitější, protože důvodů může být několik. Předpokládám že máš 64bit počítač a i 64bit Windows. Někdy pomůže jen urwigo odinstalovat a znovu nainstalovat.
Důvodem proč se ti nezobrazuje google mapa je ten že urwigo se nedostane na internet na stránky google.
Příčina může být například v tom, že máš ve svém značkovém notebooku různé utilitky na správu profilů k připojení do sítě a ten vytváří spousty (desítky) virtuálních tunelů - řešením je instalace "krabicové" verze Windows bez utilitek výrobce.
Dalším problémem může už jen ten 64bitový OS, osobně jsem měl na jednom notebooku lenovo problémy s více aplikacemi tak jsem jej přeinstaloval a dal tam 32bit Windows 7 a vše funguje jak má.
Publikováno 23 November 2011 - 10:14
Maxinoha napsal/a:
sdostal napsal/a:
Ahoj, idefintikovat problém je složitější, protože důvodů může být několik. Předpokládám že máš 64bit počítač a i 64bit Windows. Někdy pomůže jen urwigo odinstalovat a znovu nainstalovat.
Důvodem proč se ti nezobrazuje google mapa je ten že urwigo se nedostane na internet na stránky google.
Příčina může být například v tom, že máš ve svém značkovém notebooku různé utilitky na správu profilů k připojení do sítě a ten vytváří spousty (desítky) virtuálních tunelů - řešením je instalace "krabicové" verze Windows bez utilitek výrobce.
Dalším problémem může už jen ten 64bitový OS, osobně jsem měl na jednom notebooku lenovo problémy s více aplikacemi tak jsem jej přeinstaloval a dal tam 32bit Windows 7 a vše funguje jak má.
Ahoj. Mám tam "krabicovku" 32bit Windows 7. Urwigo jsem zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat. Značkový notebook nemám - není tam jediná utilita na správu profilů.
Jak už jsem psal, tak to dříve na tom samém noťasu chodilo a teď najednou šlus...
Publikováno 23 February 2012 - 0:32
Publikováno 23 February 2012 - 7:58
Na vysku se dava mensi, protoze pokud je pres celou obrazovku, tak maji lide sklony necist text pod obrazkem.
Publikováno 27 March 2012 - 9:29
Publikováno 27 March 2012 - 10:44
Opravena chyba spojená globálními událostmi, která mohla způsobit nefunkčnost zkompilované cartridge.
Publikováno 27 March 2012 - 11:47
Publikováno 31 July 2012 - 14:15
Publikováno 31 July 2012 - 14:36
MaikyGeo napsal/a:
Ďalej by som chcel upozorniť, že na oficiálnej stránke www.urwigo.com nie je odkaz na toto fórum a keďže nie som z Čiech, netušil som, že to mám hľadať práve na geocaching.cz.
Odkaz na toto fórum je přímo v aplikaci URWIGO.
Publikováno 31 July 2012 - 16:30
Publikováno 26 November 2012 - 21:22
Publikováno 26 November 2012 - 22:27
Publikováno 27 November 2012 - 6:49
![:(](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/sad.png)
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů