![Fotka](http://www.geocaching.cz/uploads/profile/photo-3065.jpg?_r=0)
Jak to udělám v URWIGO?
Publikováno 06 prosinec 2012 - 19:22
Publikováno 06 prosinec 2012 - 21:47
Jahn Brown napsal/a:
1. Zdá se mi, že hra často spadne tehdy, když GPS ztratí signál. Je tomu tak ? A dá se tomu nějak předejít, nějak to ošetřit ? Třeba v případě, že na chvíli vstoupím do objektu. Zdá se mi, že padá více Oregon player než třeba WhereYouGo.
2. Nemáte zkušenost s různými verzemi Oregonu ? Zdá se mi podle logů, že nejméně padá moje stará 300.
3. Existuje nějaké limitní velikost hry, kterou lze na Oregonu hrát ?
Pokud jsem odpovědi v předešlých dotazech přehlédl, sorry.
1. Nevím, jestli přímo "když ztratí signál", ale určitě Garmin spadne v případě, kdy se zobrazuje dialog či zpráva a hráč opustí zónu, nebo dojde k události a něco se má vykonat. Když GPS ztratí signál, většinou přitom nastane velká nesmyslná změna vypočtené polohy - opuštění zóny a mohlo by to tedy způsobit pád. U OpenWig a snad i WherYouGo se to myslím nestává.
Publikováno 30 prosinec 2012 - 21:16
Publikováno 31 prosinec 2012 - 10:17
Publikováno 31 prosinec 2012 - 11:26
Publikováno 03 leden 2013 - 23:56
Publikováno 04 leden 2013 - 6:25
Publikováno 07 leden 2013 - 19:55
RadousCZ napsal/a:
Nějak nemohu rozchodit kolonky: Při změně aktivity a Při změně kompletnosti
Pri zmene kompletnosti ulohy (splneni) a zmene aktivity sa odporuca nepouzivat. Nakoniec, aj tak vzdy vies, kedy si ulohu z(ne)aktivnil alebo nastavil na (ne)splnenu. Tak rovno sprav aj dlasie akcie, ktore sa maju vtedy udiat.
Publikováno 10 leden 2013 - 17:15
![;)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/wink.png)
Publikováno 10 leden 2013 - 17:23
Hra může obsahovat hodně zón, ale speciálně Garmin Oregon a asi i Colorado je schopen pracovat s max. 8 současně aktivními zónami. To je strop, raději použij menší počet. Pokud je více aktivních zón, hra dělá nesmysly.Aranyafëa napsal/a:
Je nějaký maximalní počet zon které může cartridge obsahovat? A kolik jich může být skrytých a kolik viditelných? A co se týče urwigo - kolik zon (nebo bodů značící zony) můžu zadat? Protože jsem jich zkusil vytvořit více a u asi 16zony mi to celé spadlo, podruhé mi to spadlo u 12 zony - program musel být ukončen nebo cosi.
A další věc - je možné mít zonu v zone? Např, když mám nějaké území na němž se hra hraje, ale podmínkou je nevylézt ze zony která určuje to území, a přitom na tom uzemí potřebuju mít několik zon mezi nimiž se hráč pohybuje.
A jestli je u těchto věcí nějaký rozdíl u gpsek a chtrých mobilů.
Díky za poučení
Ano, můžeš mít zóny v zóně, tako to tak používám, abych postavy někam na začátku umístil.
Kolika body může být určena zóna nevím, používám vždy 4.
Ať se Ti daří ...
Publikováno 10 leden 2013 - 18:10
Jahn Brown napsal/a:
Hra může obsahovat hodně zón, ale speciálně Garmin Oregon a asi i Colorado je schopen pracovat s max. 8 současně aktivními zónami. To je strop, raději použij menší počet. Pokud je více aktivních zón, hra dělá nesmysly.
Ano, můžeš mít zóny v zóně, tako to tak používám, abych postavy někam na začátku umístil.
Ať se Ti daří ...
Aha, ale ten strop u Oregonů je jen co se týče aktivních, tedy nevadí, pokud budu mít třeba 15 zon a vždy budou aktivní max. tak dvě?
Jinak díky
Publikováno 10 leden 2013 - 18:17
Ano. Založených zón můžeš mít kolik chceš.Aranyafëa napsal/a:
Jahn Brown napsal/a:
Hra může obsahovat hodně zón, ale speciálně Garmin Oregon a asi i Colorado je schopen pracovat s max. 8 současně aktivními zónami. To je strop, raději použij menší počet. Pokud je více aktivních zón, hra dělá nesmysly.
Ať se Ti daří ...
Aha, ale ten strop u Oregonů je jen co se týče aktivních, tedy nevadí, pokud budu mít třeba 15 zon a vždy budou aktivní max. tak dvě?
Jinak díky
Ale jen omezený počet aktivních.
Za běhu je pak třeba přepínat.
Publikováno 28 leden 2013 - 14:19
![:)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/smile.png)
Publikováno 28 leden 2013 - 14:53
Publikováno 28 leden 2013 - 17:31
Publikováno 28 leden 2013 - 17:39
Publikováno 28 březen 2013 - 13:35
neřešil někdo z vás jak detekovat že hráč hraje na iPhonu?
Chová se tam jedna věc netypicky a potřebuju ji ošetřit, jaká a jak to vyřešit teď není předmětem.
Napadlo mě podle platformy, ale to na iPhonech vrací různé hodnoty podle verze systému (iPhone OS 4.2.1, iPhone OS 6.1.3, ...). Proměnná device taky nic neřeší, je v ní Windows PPC jako i na OpenWIG a třeba WhereYouGo, takže tím taky jednoznačně iPhone nezjistím.
Nějaké nápady jak to udělat?
Jedno šílení řešení co by mohlo projít (ale asi ne napořád) je zkoušet platformu a když se nebude rovnat MIDP-2.0/CLDC-1.1/Win32/Pocket PC 2003 tak předpokládat že zbyl teda jen ten iPhone :|
Nejde to líp a stabilněji?
![:)](http://test.geocaching.cz/public/style_emoticons/default/smile.png)
EDIT: Nejlip se mi to podarilo vyresit viz prilozeny obrazek
CWG na výměnu (+ MWG)
Publikováno 26 duben 2013 - 21:06
Publikováno 26 duben 2013 - 21:35
Pořadí se nedá změnit. Podle mě to je zobrazeno v pořadí, v jakém se to v cartridgi vygeneruje. Ale upřímně řečeno, moc jsem to neřešil.Varouch napsal/a:
Mám zónu, v ní několik předmětů.
Dotaz: dá se někde zjistit/změnit řazení předmětů v zóně? Nebo je to nějaká vnitřní záležitost programu, ve kterém cartridge přehrávám?
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů