GC.COM česky
Publikováno 19 únor 2010 - 12:52
Publikováno 19 únor 2010 - 12:54
Publikováno 19 únor 2010 - 18:21
Instalovat můžete zde nebo z podpisu.
Chodí to i v Google Chrome.
PS. Používání skriptu má několik úskalí. Jedno z největších je, že to trochu kazí statistiky v profilu.
Garmin Oregon 300 | Samsung Galaxy SII + a : drake | GeoGet + Stator
Publikováno 19 únor 2010 - 20:13
Publikováno 19 únor 2010 - 20:32
Publikováno 19 únor 2010 - 20:33
Jsem to vyzkoušel a ono to doopravdy tak nějak funguje. Zajímavé, díkj.mikrob napsal/a:
Já si s překladem již několik týdnů hraju. Ještě to není všechno hotové. Ono nestačí jenom přepsat němčinu. Je to tochu složitější. Nerad bych ale, aby se s tí mořil ještě někdo jiný. (Pokud chce, může.) A tak to dávám v plen.
Instalovat můžete zde nebo z podpisu.
Chodí to i v Google Chrome.
PS. Používání skriptu má několik úskalí. Jedno z největších je, že to trochu kazí statistiky v profilu.

Publikováno 19 únor 2010 - 21:21
Publikováno 19 únor 2010 - 21:51
Publikováno 20 únor 2010 - 11:53
Jenom bych navrhoval "obrazky" zmenit na "fotky". Preci jenom obvykle lidi foti a nemaluji.
EDIT: tak jsem tomu venoval par hodin a prepsal jsem tam dost veci (stejne jako dodelal chybejici). Kdo ma zajem, muze stahovat:
http://www.s474n.com...geocaching-com/
Publikováno 20 únor 2010 - 22:15
Něco ovšem po tvé úpravě nebude fungovat, nebo to bude mluvit česko-anglicky. Za těch pár týdnů, co si s tím hraju jsem přišel na některé záludnosti. A ještě navíc je teď skript uložen na třech místech, takže je v tom trochu bordel.
Hlavní svízel ovšem je, že máš skript uložen ve špatném kódování a je to nečitelný (alespoň u mne).
Publikováno 20 únor 2010 - 22:44
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 20 únor 2010 - 23:19
http://bouky.radynet...k obrazovky.png
Publikováno 20 únor 2010 - 23:50
// hm, nejde mi to přidat, nacpu to jinam
ODKAZ.
// osobně jsem to nekontroloval, jen převedl kódování. Tak kdyžtak dejte vědět.
Publikováno 21 únor 2010 - 9:13
j.mikrob: nezpochybnuji tve tydny prace, ale me stacilo par minut na to, abych pochopil, kdy pouzit "t" a kdy pouzit "r" a bohuzel v dost pripadech to bylo zbytecne pouzivano naopak - a prave v techto pripadech zbytecne dochazi i k prekladu na jinych strankach, nez bylo puvodne zamysleno. V kazdem pripade jsem si vedom, ze napriklad u:
Samozrejme dojde k tomu, ze nahradi text i jinde, nez bylo puvodne zamysleno. Proto jsem se napriklad snazil ty hlavni stranky prelozit opravdu co v nejvetsi mire, aby k tomu dochazelo na strankach, na ktere se normalni clovek moc nedostane nebo na ne proste nechodi a je zbytecne je prekladat. Dale mi u dost veci vadilo, ze je pouzivan naprosto doslovny preklad - to jsem se snazil take upravit. A nakonec jsem nahradil vsechny "tvuj, tve" za "muj, me" - pusobi na me lepe, kdyz jsem ve svem profilu, ze pise jako o mem profilu a nikoliv tvem.t['by '] = 'od ';
Pripadne pozadavky na aktualizaci (upravy, opravy) hodlam resit obratem, takze klidne piste.
Moje aktualni verze vzdy na:
http://www.s474n.com...geocaching-com/
Publikováno 21 únor 2010 - 11:29
Publikováno 21 únor 2010 - 11:32
Publikováno 21 únor 2010 - 11:41
VasaM napsal/a:
Zrovna jsem projížděl stránky se skripty pro Greasemonkey a objevil jsem skript GC Deutsch (http://userscripts.o...ipts/show/55925). Jedná se o skript, který přeloží anglický GC.COM na německý a chtěl bych se zeptat, zda existuje něco podobného, ale do češtiny, nebo, jestli by se nějaký takový skript nedal naprogramovat (jako vzor by mohl sloužit ten německý), tak co čeští programátoři, dáte se do toho?
pokud potreubjes a neprokouses se originalem, pouzij google translator jako posledni moznost

http://translate.goo...geocaching.com/
Publikováno 21 únor 2010 - 13:17
To chápu, pospíchal jsi se zveřejněním na svých stránkách, že jsi se ani nepřesvědčil, jestli to funguje.prace kvapna malo platna
Ale zpochybnuješ. Změnil jsi některé mé výrazy a bez dohody jsi je zveřejnil. To se mi zdá minimálně neslušné.nezpochybnuji tve tydny prace
Pokud jsem dobře počítal, našel jsem 2 případy.me stacilo par minut na to, abych pochopil, kdy pouzit "t" a kdy pouzit "r" a bohuzel v dost pripadech to bylo zbytecne pouzivano naopak
To mi vysvětli, jak to funguje. Já mám jinou zkušenost.a prave v techto pripadech zbytecne dochazi i k prekladu na jinych strankach, nez bylo puvodne zamysleno.
To si trochu protiřečí, nebo ne?Samozrejme dojde k tomu, ze nahradi text i jinde, nez bylo puvodne zamysleno.
To je věc názoru a dohody. Já jsem chtěl, aby se čeština co nejvíce blížila originálu. Třeba "tvuj, tve" souvisí se změnami (v tomto případě nepochopitelnými), které udělal GS nedavno.Dale mi u dost veci vadilo, ze je pouzivan naprosto doslovny preklad - to jsem se snazil take upravit. A nakonec jsem nahradil vsechny "tvuj, tve" za "muj, me"
Už jsi se díval na listing keše? Minimálně ve dvou případech bych doporučoval vrátit zpět moji verzi. Třeba datum u logů vypadá dost otřesně.
V každým případě si po zkušenosti s tebou moc rozmyslím dělat něco pro druhý.
Jdu si zlepšit náladu ven na keše.
Publikováno 21 únor 2010 - 14:25
Tím bych se nezatěžoval, on kolega je tu v konfliktu s každým... Takže v tobě problém není ;]j.mikrob napsal/a:V každým případě si po zkušenosti s tebou moc rozmyslím dělat něco pro druhý.
//@ next post
Jelikoz tim odmitam prasit tohle nebo jakekoli dalsi vlakno, idealne bych to uzavrel. Definitivne.
Pro odpoved na svou otazku se zkus zamyslet. A nejdriv odpovez ty me. Je opravdu nutne delat tu bugr, nadavat ostatnim, chovat se povysene a komentovat vse?
Protoze ja tu ostatnim do ovci nenadavam. A dokonce, prekvapive, po mych prispevcich nevznikaji hadky a flamewars.
Odpovez si, jestli je to vsechno z tve strany nutne. A tvoje odpoved je i moji odpovedi. A ne, neboj, kese ti nicit nehodlam (jak si nedavno vseobecne podotknul:) ). A osobne proti tobe nemam nic, jen diskutujes jako Hulan nebo podobni exoti, to je to co mi vadi. A to je v tobe, jen ty mas moznost to zmenit ;] Prijde mi to zbytecne. Je pravda ze to neni jen na tomhle serveru, ale treba na okounu mi prijdes snesitelny. A fakt nevim cim co.
A pritom nejsi blbej.

1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů