Přejít na obsah

Fotka

verze 2.3.0

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
392 odpovědí na toto téma

#181 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 8:13

sobikovi napsal/a:
K čemu je to dobré? Zcela jednoduchý případ, kdy jsem včera aktualizoval Prahu ze 3 PQ, za asi hodinu nové keše z PQ a později keše z PQ podél trasy sobotníh výletu do Liberce no a pak přes GJ rychle nové keše v Praze. Takže evidentně 4 časové bloky během dne. U nově načtených keší mám vždy zvykem kontrolovat, zda nepatří do série židovských keší, kterou spravuji. No a jelikož jsme měl včera frmol v práci, nebyl čas provést kontrolu. Myslel jsem si tedy jednoduše, že udělám setřídění dle data a času přidání, vím který blok jsem nekontroloval a hotovo... jednoduché a praktické.

Delat tohle pres cas mi prijde drbani se pres ruku, ja bych to delal pres jmena PQ, ktere mas v tagu. Takze kdyz chci kese z konkretniho PQ, zeptam se na konkretni PQ a nevymyslim si krkolomnosti s casem. :P
  • 0

#182 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 8:20

medwyn_cz napsal/a:
Samozrejme ze databaze by umela ukladat datum a cas, ale proc by to delala? Jaka je realna pohnutka k tomu takovou informaci chtit? Racionalni, pekne cista. Prava. Bez plactivych a ukrivdenych smajliku.

Mě chodí každý den PQ z určité oblasti. Minimálně jednou týdně se stane, že v jeden den dorazí dvakrát (brzy v noci a pak odpoledne) a další den vůbec. Je to přitom pořád to samé PQ, v nastavení nic neměním, jen to gc.com negeneruje vždy ve stejnou dobu, ale spíš jak si vzpomene (nebo je vytížený server)... Takže údaj o čau by význam měl
  • 0

#183 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 8:33

No a co, ze ti prijdou dve PQ zasebou? Stejne bys tam mel cas jen toho posledniho (a novejsiho), takze fakt nechapu, jaky problem by ti to vyresilo? Fakt mi nemusite vysvetlovat, ze by to bylo pekne, kdyby tam cas byl. Ale pochopte, ze ja se fakt nenudim. Takze nejasam, ze jste mi vymysleli hromadu nove prace. Sice vam to zjevne 4 roky vubec nevadilo, ale ted je to desivy problem. :o
  • 0

#184 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 900 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 9:52

Možná je načase změnit obchodní model
  • 0

#185 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 10:59

HaLuMa napsal/a:
Delat tohle pres cas mi prijde drbani se pres ruku, ja bych to delal pres jmena PQ, ktere mas v tagu. Takze kdyz chci kese z konkretniho PQ, zeptam se na konkretni PQ a nevymyslim si krkolomnosti s casem. :P

Hádej, co jsem čekal za odpověď :) Jenže dle mého je pro většinu uživatelů jednodušší seřadit podle data a času než hledat jak se ta PQ jmenovala a nastavit si na to nějaký tag a ...

Ale teď vážně, problém to není a určitě jsou důležitější věci. Jen jsem narazil na další fíčurku která funguje jinak než v jiném nejmenovaném programu. Dá se s tím minimálně další 4 roky žít ;)
  • 0

#186 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 11:26

Občas se mi stane, že po importu kliknu na Zobrazit, import se zobrazí, ale okno nezmizí. Nepomáhá nic, jen na tvrdo ukončit GG. Nevzpomínám si, že by to dělalo po kliknutí na Zobrazit nové.. Druhá nepříjemná vlastnost je, že mám něco načteno v seznamu, dám import. Po vyskočení importového okna zůstane čistá obrazovka (vypadá to že nemám nic načteno), takže dám zobrazit nové a ejhle, v seznamu je všechno předchozí plus to nové. Díky tomu, že jsem viděl čistou plochu nedal jsem vyčistit seznam :( Nedalo by se tohle nějak ošetřit?
  • 0

#187 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 11:45

S obema poslednimi pripominkami od sobika souhlasim, take se mi to stava.
  • 0

#188 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 12:04

sobikovi napsal/a:
Občas se mi stane, že po importu kliknu na Zobrazit, import se zobrazí, ale okno nezmizí. Nepomáhá nic, jen na tvrdo ukončit GG. Nevzpomínám si, že by to dělalo po kliknutí na Zobrazit nové..

... a pritom oboje dela uplne totez, jen z jineho interniho seznamu. Cely problem je podle mne v tom, ze to prelejvani do seznamu neni v tomto pripade zrovna rychle, takze pokud je tam toho opravdu hodne, muze to chvili trvat.
  • 0

#189 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 12:10

To ano, obcas to trva dele, ale s tim se pocita. Program v tu chvili neodpovida a pracuje. V tomhle pripade se to ale nalije cele, zobrazi se na pozadi seznam kesek, ale okno zustane viset.
  • 0

#190 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 12:47

To fakt nevim, nic takoveho se mi nikdy nestalo.
  • 0

#191 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 13:22

Mne se to stavalo kdysi s nejakou hodne starou verzi. S poslednimi verzemi ne, ale tu uplne posledni jsem zase moc neprovozoval, nemam ted cas vubec na nic.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#192 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 13:47

Možná by bylo dobré, kdyby to info okno dokázalo zjistit, zda je seznam prázdný či ne (to asi jde) a pokud je prázdný, tak aby tlačítko vyčistit seznam zůstalo neaktivní (šedivé)... Už jsem tady psal dávno jednu prosbičku, zda by se nedalo to pravé okno s informací o přeplněných PQ posunout dolů nebo udělat ho nějak posouvací, jelikož když název PQ je delší (a to většinou je), tak není patrné, jaká PQ je přeplněna...
  • 0

#193 staska

staska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 18:55

pred par dny jsem nainstaloval posledni update GG2. Opet se mi objevuji hinty. Co mne nejvic potesilo, je okenka short description a long description. dlouho jsem pouzival GG1, protoze nemel kompresi dat a ja si delal upravy pomoci SQliteadminu, coz v GG2 neslo. ted jsem spokojeny, konecne to dostalo pro mne privetivou tvar. jdu hledat cislo uctu, kam poslat neco na podporu. nejsem PM a nejake PQ apod mne nijak netizi
  • 0
GPSmap 60CSx + 8GB microSDHC SE K320i, SE K810i, evolve touchTraxx Trekbuddy, HandyGeocaching, OpenWIG, Locify, vlkGPS, BarcodeReader, BeeTagg, GoogleMaps, i-nigma, Kaywa Reader, NeoReader, ScanLife, TagReader, ...

#194 staska

staska

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 18:57

pres PayPal to urcite neposlu, ani to neznam
  • 0
GPSmap 60CSx + 8GB microSDHC SE K320i, SE K810i, evolve touchTraxx Trekbuddy, HandyGeocaching, OpenWIG, Locify, vlkGPS, BarcodeReader, BeeTagg, GoogleMaps, i-nigma, Kaywa Reader, NeoReader, ScanLife, TagReader, ...

#195 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6522 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 18:58

Mam tu jeden napad na zlepseni, pokud si mysi kliknu na seznam ulozenych filtru a druhou rukou na klavesnici stiknu F, tak mi sice kurzor poskoci na FOUND, ale pokud kliknu mysi (kterou jsem do ted nehybal a je nahore na rolovatku), tak se nepotvrdi FOUND, ale Vychozi (respektive posledni vybrana polozka).
  • 0

#196 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 16 April 2010 - 19:09

staska napsal/a:
pres PayPal to urcite neposlu, ani to neznam

No, jini to vyresili tak, ze mi napsali soukromou zpravu. ;)
  • 0

#197 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 550 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2010 - 6:30

Přátelé,kamarádi, hééééélp. Řeším problém se statistikama, a chtěl bych najít, kde dělám chybu. Pro začátek bych potřeboval poradit, zda se dá do sloupců GeoGetu přidat a zobrazit sloupec s ID ownera keše a jak ho naplnit, aby se zobrazovaly údaje. V Gstatu to je pojmenovaný OwnerID. A jestli mohu prosit, tak ňák polopaticky. Ani vyspání nepomohlo :(
  • 0

#198 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7934 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2010 - 7:39

OwnerID je autor keše. V GG je to sloupec Autor. Do seznamu ho přidáš přes Editor sloupců, kde si v levém seznamu najdeš položku Autor a šipkou ji přesuneš do pravého seznamu a dáš OK. Přes Editor sloupců si pak můžeš dál upravovat položky v seznamu atd. Tato položka se plní z importovaných dat, obsahuje ji gpx z PQ nebo případně uložené jednotlivé loc či gpx soubory keší a pravděpodobně i ostatní alternativní zdroje gpx keší.
  • 0

#199 mr.mates

mr.mates

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 550 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2010 - 7:42

Jj, sloupec autor tam mám z instalace. Ale jedná se mi o to jeho číslo (třeba moje je 2344814).
  • 0

#200 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11450 příspěvků(y)

Publikováno 17 April 2010 - 8:00

Sloupec OwnerID primo neni (nejak nevim, k cemu je uzitecne jej zobrazovat). Takze pokud po nem nekdo touzi, lze jej zobrazit pres vizualizacni skript.
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama