Multi vs. Wherigo
Publikováno 19 duben 2010 - 9:36
Publikováno 19 duben 2010 - 9:55
Beranci napsal/a:
Ja jsem jednoznacne pro Wherigo.
A já jednoznačně pro multi

Publikováno 19 duben 2010 - 10:08
Dorcadion napsal/a:
A já jednoznačně pro multi :D, wherigo stále trpí dětskými nemocemi a zdaleka nejde o stabilní a bezproblémovou platformu - závislost na použitém hardware a někdy problematickém naprogramování cartridge nezkušeným autorem z něj činí občas hodně "nasírací" záležitost.
A to je taky pravda :o) Ale pokud se kvuli tomu wigo delat nebude, zmena nenastane...
Publikováno 19 duben 2010 - 11:14
Sice to je trochu off-topic, ale treba ja to tak nechapu. Kdyz udelam WIG cache pomoci metody BF, tak si ji jako nemuzu zalogovat? Stejne tak jako kdyz z nas ctyrech bude mit prehravac pustenej jen jeden clovek, tak jen on bude logovat Found it?me2d09 napsal/a:
Jen bych doplnil, že podmínkou zalogování Wherigo keše je mít unlocknutou cartridge. Z pravidel to uplně nevyplývá, ale myslim že to tak většina chápe.
Kdyz to vezmu z druhyho extremu: pro me je v GC hlavni "cil" najit krabicku - a ze "vy" si na to roubujete nejaky podminky s WIG, je v podstate vas problem.

Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!

(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 19 duben 2010 - 11:22
unlockovat můžeš i zadáním jména toho, kdo hrál, a jeho odemykacího kódu.hplus napsal/a:Sice to je trochu off-topic, ale treba ja to tak nechapu. Kdyz udelam WIG cache pomoci metody BF, tak si ji jako nemuzu zalogovat? Stejne tak jako kdyz z nas ctyrech bude mit prehravac pustenej jen jeden clovek, tak jen on bude logovat Found it?
a pokud už bruteforcíš, tak snad není takovej problém si tu cartridge otevřít a unlock kód okopírovat
tak pokud ti jde vyloženě o krabičky, tak ti snad může být jedno, že ti na nějakejch internetech nezapíšou bodík :-PKdyz to vezmu z druhyho extremu: pro me je v GC hlavni "cil" najit krabicku - a ze "vy" si na to roubujete nejaky podminky s WIG, je v podstate vas problem.
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 19 duben 2010 - 11:24
Publikováno 19 duben 2010 - 11:28
Publikováno 19 duben 2010 - 11:34

Publikováno 19 duben 2010 - 11:35

Publikováno 19 duben 2010 - 11:51
wmh napsal/a:
Já si nemyslím, že H+ nějak rejpe.
Mně osobně je úplně jedno, zda a co si kdo loguje na wig.com, když zaloguje found it na mé wherigo keši. WIG cartridge je pro mě jen jedna z možností, jak najít plastovou krabičku, nic víc, nic míň.
Plny souhlas.
Presto jsem presvedcen, ze hacko rejpe, protoze tohle i ostatni zde recene moc obre zna a vi. :o)
Publikováno 19 duben 2010 - 12:03
wmh napsal/a:
A aby to nebylo úplně off topic - preferuji multi s fyzickými stages. ;)
A co takhle Wigo s fyzickymi stages?
Publikováno 19 duben 2010 - 12:09
Tome, ber to tak, ze tentokrat nerejpu, ale hajim moznost najit plastovou krabicku i bez spousteni softwaru, kterej k tomu obcas vubec neni potreba. Pokud to nekomu uniklo - mluvim o logovani nalezu na gc.com, nikoliv na ty modry odnozi - protoze nejak netusim, proc bych mel logovat jednu cache dvakrat.sovidoupe napsal/a:
Plny souhlas.
Presto jsem presvedcen, ze hacko rejpe, protoze tohle i ostatni zde recene moc obre zna a vi.)
A zpet k tematu - jako wmh - nejlepsi jsou multi s fyzickyma zastavkama, clovek si vic zahleda (a najde vic krabicek).

Publikováno 19 duben 2010 - 12:19
Publikováno 19 duben 2010 - 12:36
Jasne, ode me to zas ber tak, ze jsem si rejpnul, bez umyslu urazit te :o)Tome, ber to tak, ze tentokrat nerejpu, ale hajim moznost najit plastovou krabicku i bez spousteni softwaru, kterej k tomu obcas vubec neni potreba. Pokud to nekomu uniklo - mluvim o logovani nalezu na gc.com, nikoliv na ty modry odnozi - protoze nejak netusim, proc bych mel logovat jednu cache dvakrat.
A zpet k tematu - jako wmh - nejlepsi jsou multi s fyzickyma zastavkama, clovek si vic zahleda (a najde vic krabicek). B)
A k tematu: Napsal bych, ze nejvic me bavi wigo, ale diky padajicimu softu me taky prozatim mejvic bavi multi s fyzickymi stages...hlavne nocni, nebo v noci :o)
Publikováno 19 duben 2010 - 12:44
Publikováno 19 duben 2010 - 13:16
Diky - jsem rad, ze jsme se vsichni takhle hezky shodli - kdyz nejde o zivot, jde o h***o, ze jo.me2d09 napsal/a:

Publikováno 19 duben 2010 - 13:49
hplus napsal/a:
Diky - jsem rad, ze jsme se vsichni takhle hezky shodli - kdyz nejde o zivot, jde o h***o, ze jo.me2d09 napsal/a:
Se moc neraduj, já si teda rejpnu - rozhodně nejde o h**o, anžto je pár cartridgí, kde jde rozhodně o život, že jo...

Publikováno 19 duben 2010 - 18:55
Jasně, jako třeba príhrazské schodywmh napsal/a:
Se moc neraduj, já si teda rejpnu - rozhodně nejde o h**o, anžto je pár cartridgí, kde jde rozhodně o život, že jo...

3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů