Podpořte Wherigo na feedback fóru
Publikováno 11 October 2010 - 17:05
Návod pro ty kteří neumějí anglicky:
Klikněte na vote pod počtem hlasů vlevo nahoře.
Pak klikněte na 3 votes (pokud tedy chcete Wherigu dát maximum možných hlasů).
Nedělám si moc naděje, když na to už 2 roky nesáhli, ale aspoň se třeba dočkáme nějakého slibu.
Publikováno 11 October 2010 - 17:27
Publikováno 11 October 2010 - 17:35
Publikováno 11 October 2010 - 17:35
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 11 October 2010 - 17:41
Publikováno 11 October 2010 - 17:43
Publikováno 11 October 2010 - 17:46
me2d09 napsal/a:
k-lord: 2/3 kaceru nemaji wherigo kde hrat? Prozrad mi nekoho kdo nema alespoň jedno z tohoto:
Android, PocketPC, Blackberry, iPhone, Garmin Oregon/Colorado, mobil podporující Javu (J2ME)
Takže příčina bude někde jinde a to právě v tom že na to groundspeak kašle.
Já se hrdě hlásím, že ani jedno z výše jmenovaných zařízení nemám.

Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 11 October 2010 - 17:46
Všechny wherigo keše logovatelné na gc.com mají samozřejmě krabičku a logbook apod.zir37 napsal/a:
Já moc tady těmto typům keší nefandím. Pokud nenajdu krabku a nemůžu se do ní písemně zalogovat, tak mě to prostě neláká. Úplně by mi stačily tradiční, multi a mystery, toť vše.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Publikováno 11 October 2010 - 17:51
Nepleteš si náhodou Wherigo s Waymark? Wherigo fyzickou krabičku má.zir37 napsal/a:
Já moc tady těmto typům keší nefandím. Pokud nenajdu krabku a nemůžu se do ní písemně zalogovat, tak mě to prostě neláká. Úplně by mi stačily tradiční, multi a mystery, toť vše.
Co se mně týká, já Wherigo keše miluji. A to hlavně díky úžasnému OpenWIG od matejcka. O to více mě mrzí, že oficielní player je od r. 2008 stále ve verzi, jejíž funkčnost je velmi diskutabilní. Na PDA v podstatěě oficielní verze neexisstuje. Alespoň tedy ne funkční.
Edit: medvídek píše rychleji

Publikováno 11 October 2010 - 18:09
No, tak mě to třeba donutí napsat Ježíškovi a PDA navždy vymazat z mého profilume2d09 napsal/a:
zlicinaci: jo to já taky, ale tady bych byl hodně skeptický, protože Windows mobile jsou mrtvá platforma a nikdo pro ní nebude něco vyvíjet. A player pro Windows Phone 7 bude oříšek jelikož LUA library není implementovaná do .NET a jiné knihovny do WP7 prý linkovat nepůjdou.

Publikováno 11 October 2010 - 18:58
Publikováno 11 October 2010 - 19:47
Publikováno 11 October 2010 - 19:47
Publikováno 11 October 2010 - 23:44
me2d09 napsal/a:
k-lord: 2/3 kaceru nemaji wherigo kde hrat? Prozrad mi nekoho kdo nema alespoň jedno z tohoto:
Android, PocketPC, Blackberry, iPhone, Garmin Oregon/Colorado, mobil podporující Javu (J2ME)
No to bys ses divil. Kacery ti tu jmenovat nebudu, pac je stejne neznas, ale je jich dost. Vetsine tu totiz na ty tradicky staci Etrexy a na tech to opravdu hrat nejde. To ze je to jinak v CR groundspeak moc zajimat nebude, jak jsem psal, smerodatna je pro neho poptavka v USA, resp. Kanade. A sam si muzes zjistit kolik tu je wherigo kesi a kolik je v nich logu.
Publikováno 11 October 2010 - 23:51
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep
Publikováno 12 October 2010 - 0:11
Publikováno 12 October 2010 - 7:13
Publikováno 12 October 2010 - 7:50
Vzkaz pro ostatní: Nenechte si znechutit wherigo keše kačery, kteří buď neumějí nebo jsou líní si rozchodit nějaký přehrávač těchto her.
Vzhledem k tomu, že jsem tomuto typu keše úplně propadl (viz. např. můj letecký odlov keše) tak samozřejmě mám jiný pohled na wherigo, ale když se začtete do logů u těchto keší tak si všimněte, že každému kdo nějakou zkusil poprvé se strašně líbila a nezůstal jen u jedné.
Prostě dokud nějakou nezkusíte odlovit nemůžete pře psát že je to oničem, že jim nefandíte atd...
Publikováno 12 October 2010 - 8:09
Publikováno 12 October 2010 - 8:17
me2d09 napsal/a:
Souhlasím s k-lordem, ne každý má GPSku, na které Wherigo funguje a na Omnii se mi ho i přes dost velkou snahu rozchodit nepodařilo a takových kačerů znám spoustu.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů