Nová verze už vylezla jako aktualizace.
c:geo
Publikováno 29 březen 2015 - 1:40
Všechny aplikace na Android stáhneš pouze v Android marketu do telefonu. Připoj se fonem k netu a pak klepni na ikonu Market a do vyhledávání zadej c:geo :-) Jinak to nejde.
pokud si povolíš instalace z neověřených zdrojů a stáhneš si soubor.apk mužeš jí nainstalovat. Jedinný co je zde průser že aplikace může mít vir. většinou malware a podobné.
Publikováno 29 březen 2015 - 7:02
Nová verze už vylezla jako aktualizace.
Jojo je to tak, a má novou funkci...při navigační šipce se objevilo tlačítko na zobrazení Hintu na jeden klik..
Publikováno 29 březen 2015 - 9:09
za kazdou radu predem diky a pekny den
...psano z mobilu...
Publikováno 29 březen 2015 - 10:19
Ale na stránce logu už je v menu funce Připojit obrázek. A je to dost komfortní, buď použiješ přímo foťák nebo vybereš fotku z galerie, doplníš název, popisek, dokonce můžeš změnit velikost. Sice jsem to nezkoušel, ale předpokládám, že přidaný obrázek zůstane i u offline logu a odešle se pak spolu s logem.
Publikováno 29 březen 2015 - 11:11
Jaj, jsem trouba a toho jsem si nevšiml . A pravdu díš, je to prima a odzkoušeno. Obrázek se v pohodě nahraje a po odeslání logu je připojen. Díky za nakopnutí Možná jsem to "přehlídl" z toho důvodu, že v drtivé většině loguji v terénu pomocí offline logů a doma exportuji "Field notes" a bohužel ikdyž připojím obrázek, tak tímto exportem nedojde k jeho nahrání. Exportují se pouze informace v souboru txt a to je ten problém...
Publikováno 29 březen 2015 - 17:56
Mám jiný dotaz, nemůžu najít možnost zobrazení na jiné mapě(potažmo navigování jinou navigací) u waypointů, nevíte jak na to?
Publikováno 29 březen 2015 - 18:00
Publikováno 29 březen 2015 - 18:28
zlato, stříbro, drahé kamení. Až budeš tu, máš u mne sklenici kefíru
Publikováno 15 duben 2015 - 18:33
Ahoj, prosim o pomoc. Existuje moznost jak prenest nalezene kese z geocaching.com do c:geo do historie? Diky moc, nenasel jsem to
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 15 duben 2015 - 19:08
přesunuto z poradny
Publikováno 15 duben 2015 - 19:59
Trochu nechápu, jak je to myšleno. C:geo ti ukazuje na úvodní stránce počet nalezených keší a pokud se na své nálezy chceš podívat, zadej v hledání do kolonky Nalezeno uživatelem svůj nick. Historie keší v uložených ukazuje jen několik posledních keší, které si měl uložené pro hledání (tady mám trochu mezery, tuhle funkci moc nevyužívám). Ještě nějaký dotaz?
Publikováno 16 duben 2015 - 5:32
Publikováno 21 duben 2015 - 11:57
Pokud možno jen Linz samotný, ne cele Rakousko.
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 21 duben 2015 - 13:03
http://www.openandro...ownloads/europe
sice celé Rakousko, ale na kartu se určitě vleze,
používal jsem to offline v c:geo ve Vídni a po Itálii - bez problémů
Publikováno 21 duben 2015 - 17:05
všichni to tady chválí, ale mě to příjde ujetý, ať dělám co dělám tak mě naviguje stále jen domů ...
Publikováno 21 duben 2015 - 17:29
všichni to tady chválí, ale mě to příjde ujetý, ať dělám co dělám tak mě naviguje stále jen domů ...
Tedy jednoduše řečeno děláš něco špatně.
Publikováno 21 duben 2015 - 18:36
Tak to máš něco špatně v nastavení, ale určitě to nebude chybou aplikace. S tou jsem se zkamarádila i já a to je co říct. Od začátku na ní nedám dopustit.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 21 duben 2015 - 18:44
Měl bych dotaz na nový požadavek na "vylepšení" c:geo.
Když dám zobrazit všechny waypointy na mapě - tedy jednotlivé parkoviště, všechny stage k jednotlivým keším, tak je mapy hrozně nepřehledná.
Rád bych si zvolil nezobrazovat wpts na mapě, ale přidat si nový bod - parkoviště, odbočka, vyhlídka - které by se přidaly mezi jednotlivé keše, ale nezahustily mapu.
Například keše ve městě a mnou zvolený parking, nebo třeba restaurace, kterou jsem si vyhlídnul.
Bohužel jsem to programátorům nedokázal se svojí angličtinou vysvětlit.
Bylo by toto pro vás užitečné?
Publikováno 21 duben 2015 - 18:48
To zobrazování WP se dá vypnout nebo nastavit hranice, při které se přestanou zobrazovat právě proto, aby mapu nezaplácly ikony.
Ten samostatný WP mimo keše by se mi taky hodil, ale pokud vím, tak zadat nejde.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů