Mrkni na wiki. Snad to bude stačit.
c:geo
Publikováno 13 červenec 2015 - 10:02
To jsem četl, ale nepodařilo se mi po zalogování návštěvy dostat keš do seznamu uložených, aniž bych ji měl uloženou v offline. Tedy pokud si ji uložím jako offline a poté zaloguji, tak se nakonec v seznamu s oranžovou čárou objeví. Pokud si ji jen rozkliknu a dám nastavit nález, tak c:geo píše, že log uložilo, ale nikde ho nevidím, resp. nevím kam.
Publikováno 13 červenec 2015 - 10:15
Aha. Offline log se normálně zapíše do logů a když si keš později otevřeš (a přitom ji nemáš uloženou), tak by tam měl pořád být. Jenže když chceš exportovat FN, tak tu keš musíš mít uloženou v nějakém seznamu, aby c:geo vědělo, odkud a z jakých keší má FN exportovat.
Takže před/při hledání keš ulož, zapiš FN a pak doma exportuj ze seznamů.
Publikováno 27 červenec 2015 - 9:11
Publikováno 27 červenec 2015 - 10:41
No a na web se ručně přihlásíš ? C:Geo se totiž na ten web hlásí tvým nickem taky. Takže tam bych začal.Zdravim, jsem zaregistrivana na geocaching.com, odklikla jsem i potvrzovaci e-mail, nainstalovala jsem si i aplikaci c:geo a kdyz se chci prihlasit tam furt mi to pise chybne prihlasovaci udaje...vsechno pisu spravne..zkousela jsem to asi 50x a pokazde dostanu tu samou odpoved, nevite kde by mohla bejt chyba? Ja uz jsem opravdu zoufala
Publikováno 27 červenec 2015 - 10:49
Zdravim, jsem zaregistrivana na geocaching.com, odklikla jsem i potvrzovaci e-mail, nainstalovala jsem si i aplikaci c:geo a kdyz se chci prihlasit tam furt mi to pise chybne prihlasovaci udaje...vsechno pisu spravne..zkousela jsem to asi 50x a pokazde dostanu tu samou odpoved, nevite kde by mohla bejt chyba? Ja uz jsem opravdu zoufala
Zaškrtni v nastavení / služby Identifikovat se jako webový prohlížeč. Pomáhá to.
Publikováno 27 červenec 2015 - 17:18
udelala jsem vsechno co jste mi poradili..a ja uz fakt nevim proc to nejde..jeatli to treba neni telefonem..Zaškrtni v nastavení / služby Identifikovat se jako webový prohlížeč. Pomáhá to.
jo lrihlasim se rucne normalne bez problemu uz fakt nwvimNo a na web se ručně přihlásíš ? C:Geo se totiž na ten web hlásí tvým nickem taky. Takže tam bych začal.
Publikováno 28 červenec 2015 - 15:37
Pokud se na web přihlásíš:
v C:geo vybrat Geocaching.com (ne jiný), zadat jméno a heslo (case sensitive?) a zkus "Zkontrolovat".
Publikováno 24 srpen 2015 - 11:25
Zdravím, taky se mi nejde přihlásit do aplikace c:geo, zkoušel jsem už všechno možné ale nejde to. Když dám zkontrolovat tak mi to píše chbné přihlašovací údaje, přitom s těmi samými údaji se přihlásím na web úplně bez problémů.
Publikováno 24 srpen 2015 - 16:56
Těžko říci. Ne že bych věděl řešení, ale vždy je dobré uvést platformu, na které to řešíš a verzi OS.
Jinak nějaké tipy k přihlašování jsou zde: http://www.cgeo.org/faq.html
Publikováno 25 srpen 2015 - 13:56
Mám Samsung Galaxy Trend GT - S7280 a v něm OS Android 4.2.2. Zkoušel jsem vše co jsem se zde dočetl i v odkazu, který jsi napsal a stále nefunguje a mě to začíná rozčilovat,
Tento příspěvek byl upraven od scottak82: 25 srpen 2015 - 13:56
Publikováno 25 srpen 2015 - 14:12
s tím jsem problém nikdy neměl...jediné co mne napadá: zkontrolovat připojení k netu, v cgeo : zkotrolovat jméno a heslo, zaškrtnout aktivaci služby geocaching.com....případně se obrátit na tvůrce cgeo ...
Publikováno 26 srpen 2015 - 7:09
Bohužel toto všechno jsem už zkoušel tak minimálně 100x a pořád stejné
Publikováno 26 srpen 2015 - 14:59
pokud to stále nejde, udělej screen přihlašovací stránky z mobilu a dej to sem, nebo mě kontaktuj přes SZ.
mě stále c:geo jede bez problémů na několika zařízeních, včetně nového HONOR 4X.
Publikováno 26 srpen 2015 - 19:26
Asi by bylo nejlepší napsat odkud jsi a třeba by se ozval nějaký dobrák z okolí který to používá.
Publikováno 27 srpen 2015 - 18:41
Vyřešeno, děkuji všem za rady. Zaregistroval jsem se na stránkách geocaching.cz a ne na geocaching.com, proto mi to nešlo. Takže po registraci na geocaching.com vše funguje tak jak má. Omlouvám se že jsem otravoval a ještě jednou děkuji všem, kteří měli snahu mi pomoci :-)
Publikováno 04 říjen 2015 - 10:42
Tak nevím ale zdá se mi že po poslední aktualizaci jde offline uložit jen jednu cache za den možná i více ale je to fakt šíleně omezené. Pokud máte starší verzi která s tímto problém nemá tak ji neaktualizujte. A pokud by jste měli instalační soubor té starší verze tak sem hoďte odkaz.
Publikováno 04 říjen 2015 - 11:56
Publikováno 04 říjen 2015 - 16:49
Tak jsem to ještě jednou před přeinstalaci zkusil a už jde stahováni keší pro offline použití prakticky bez omezení. Je možné že jsem měl předtím omezené stahování z důvodu velkého počtu uložených offline keší měl jsem jich okolo 1000. Promazal jsem je k počtu 500 a teď už jde vše jako dřív. Nejsem si jistý že to bylo tím počtem keší ale vypadá to tak.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů