Modrak napsal/a:
Ted budou ty cirkevni restituce, to se nakapsujes tak, ze bude vercajku na expedici do Himalaji vcetne serpy kterej te vynese kam ukazes prstem, pripadne logbook donese .........
...Mozna bys za to mohla poridit i svoji osobni helikopteru, to by na ty T5 bylo vubec nejpohodlnejsi a odsejpalo by to nejrychlejc.
No já právě uvažuju, že bych si to nechala na raketu, abych mohla konečně odlovit tu keš na orbitální stanici. Akorát furt nemůžu najít, kde je zaměřená, abych se mrka, jestli tam už je FTF. Tak jsem uvažovala, že kdybysme ty restituce dali dohromady s kolegou Nosferatu (jestli jim v tý jejich církvi taky něco vyplatěj a nevyplácaj to neuváženě všechno na jakousi charitu nebo co), tak by to na nějakej takovej menší sputnik pro dva mohlo hodit, co myslíš? Tedy právě musim šetřit do prasátka a nemůžu si dovolit nějaký neuvážený výdaje za hlouposti.
MiTi1 napsal/a:
Nebo popruh prosij krizem krazem sem a tam, pak do toho nech stoupnout tezsi sestru a je to.
Jinak ja na to pouzivam prave ten zebricek z jineho fora. Mam kratsi, nez tam uvadi auto
Nějaká těžší sestra jsem tady přece já
! Na žebříčku taky pracuju, tuhle akci s popruhem jsem chtěla vyzkoušet jako nouzovku, pomůcku, která by byla nastálo v brašně na kole pro nepředvídané situace typu "nepředvídané množství třešní u cesty".
Co se týče "odborníků", tak já považuju za lepší si vyslechnout víc názorů a pak si vybrat, než se nezeptat vůbec. Že ne všechny názory budou rozumné, s tím se musí počítat. Od toho máme i vlastní rozum, že
. Ale když mi člověk, o kterým vim, že se lezením po vejškách živí, řekne, že na ten svuj geniální výrobek fakt nikdy nemám tak úplně spoléhat, tak si to, myslím, budu pamatovat. Taky si můžu pomoct papírovou krabicií, abych si sundala marmeládu z horní poličky, ale při mytí oken v osmým patře paneláku se na ní na parapet nepostavím, že jo
.