xTF seznam ve statistikách
Publikováno 29 prosinec 2011 - 13:40
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 prosinec 2011 - 14:29

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 29 prosinec 2011 - 18:56
GeoGet:
Publikováno 30 prosinec 2011 - 3:28
Citace
gord napsal/a:
Zda se, ze zavada odhalena. S GASPem nainstalovany Autostat a jeho template ocekava kategorii tagu pojmenovanou FTF. Ovsem nastavena byla kategorie xTF. Nevim, zda je to vsechno, ted probiha pokus o spravne vygenerovani statistiky ... ;-)
Gordíku díky za čas a help. Bohužel se to nepovedlo, asi bude potřeba to narovnat čistou instalací a doladěním. Nic méně věnovat se tomu budu moci až po Novém roce. Našel jsem tam ještě jeden trouble, ale to když tak popíšu privátně. Pánové oběma díky a hlavně - pohodové cesty po keších v roce 2012.
Roman by HAVRaniCZ
Publikováno 30 prosinec 2011 - 8:04

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 30 prosinec 2011 - 8:45

GeoGet:
Publikováno 30 prosinec 2011 - 21:01

-peace
Publikováno 30 prosinec 2011 - 21:38

Publikováno 30 prosinec 2011 - 22:51
Citace
mikrom napsal/a:
i bez preinstalovani geogetu. to kdyz vam nefunguje neco na pocitaci ho taky vzdycky preinstalovavate? ja radsi tu chybu opravim, nez pak travit hodiny znovunastavovanim
-peace
je to obecná pověra, že libovolný problém s počítačem se vyřeší jeho přeinstalací. Brrr... Když si uvědomím, že je to více než jeden pracovní den...
Publikováno 13 únor 2012 - 0:53

Publikováno 13 únor 2012 - 9:57
Citace
Pokud chceš definovat, které sloupce se zobrazí, musíš místo MyxTFList použít TagCustomizedList nad tagem FTF...homor napsal/a:
Zdravím,
zkouším přidat do xTF tabulky sloupec s Terénem (hvězdy), ale nedaří se mi najít nějaký soubor, kde bych to mohl upravit. Tedy pokud je to vůbec možné...LANG_FTF_LIST_Terrain Terén asi v templatu nestačíNevíte někdo prosím co s tím? Dík
Publikováno 13 únor 2012 - 10:22
TAGTABLE ID Date Icon Code Name Difficulty Terrain Direction Distance TagOkres TagCustomizedList TagFTF FTF tabulkapak uz to jen ulozis a vygenerujes statistiky, melo by to fungovat
PS: je tam i obtiznost ve hvezdickach

Publikováno 13 únor 2012 - 10:32
DEFINETAG TagFTF FTF
Nejsem si jistý, jestli je ve výchozí šabloně...
Zároveň bych obsah tagu vypsal do tabulky (aby byly vidět FTF, STF, TTF a jiné):
TAGTABLE ID TagFTF Date Icon Code Name Difficulty Terrain Direction Distance TagOkres
Publikováno 13 únor 2012 - 11:47

Publikováno 13 únor 2012 - 16:37
Citace
- má to vedlejší efekt že je tabulka hezky nalinkovaná.SORTTAGINDEX 1
Publikováno 27 březen 2015 - 18:15
Ahoj ve statistikách v geogetu jsem měl nastaveno TTF a STF vše se ukazovalo ve statistikách,ale musel jsem přeinstalovat notebook.Takže proběhla nová instalace geogetu.U každé keše v tagu jsem přidal TTF a STF a spustil statorcombine tak jsem to udělal před tím.Teď to ale nejde a ve statistikách se to neobjevuje.Co mohu udělat aby se to tam objevilo.A ještě mě zlobí hláška víz foto.Předem děkuji za odpověď.
Tento příspěvek byl upraven od valdinci: 27 březen 2015 - 18:19
Publikováno 27 březen 2015 - 18:41
Proc po nove instalaci GG nepouzijes cely puvodni DATADIR? Pak nemusis nic stahovat, nic nastavovat a mas vsechno tak, jak bylo puvodne?
Opravdu mas kategorii tagu pojmenovanou spravne? Kategorie musi byt FTF a hodnoty FTF, STF, TTF nebo tak neco Hlavne aby ta kategorie byla spravne.
A co se tyka te kesky, tak udelej presne to, co se ti radi v tom zobrazenem okne. Stahni vsechny logy teto tvoji kese. Bez nich nejde udelat statistiku vlastni kesky.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 březen 2015 - 18:42
GeoGet:
Publikováno 27 březen 2015 - 18:47
Publikováno 27 březen 2015 - 19:13
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů