schvalování WM
Publikováno 03 květen 2011 - 13:29
Publikováno 03 květen 2011 - 16:13
U WW I Memorials jednou, u WMA4GC jsem mel puvodne jen, ze to je obycejny pomnicek u silnice, a ze pry abych aspon doplnil preklad venovani a "My vlast osvobodili, vy svobodu zachovejte"BellaUH napsal/a:
Asi přitvrdili.
Mám schváleno 5 WMK v kategorii "World War I Memorials and Monuments", ale až při šestém si to někdo rozmyslel a že mám doplnit "Detailed Description:"
...
Ne že bych se dovolával precedentu, ale nemáte stejnou zkušenost?
A kola vod vozu mam jen WMB9BX, tam byly puvodne 2 vety v quick description, tak jen lehce preskupeno a rozvinuto - je fakt ze tam aspon nejakou minimalni Long Description v popisu vyzaduji.
Publikováno 17 říjen 2011 - 15:58
Publikováno 07 prosinec 2011 - 11:30
Publikováno 07 prosinec 2011 - 15:09
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:09
Dain a Olik napsal/a:
tak to netusim, ja ho vubec nevidim. renesance je kompletne prazdna. zrus ho a posli znovu.
je to trochu problém, protože já ho mám zamknutej:
The status of this waymark is presently being voted on by the category management group (waymark can't be edited while in this state). a nemohu s ním nic dělat. Leda ho vytvořit opravdu úplně znovu.... Ale tento tam pak stejně bude stále zavazet.
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:25
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:33
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:37
Dain a Olik napsal/a:
nakopíruj sem odkaz, ja ho nikde nevidim - ani v historii past activity.
už jsi to ty nebo někdo jiný postrčil
Publikováno 07 prosinec 2011 - 17:58
Publikováno 07 prosinec 2011 - 19:47
Dain a Olik napsal/a:
to je fakt divny - nikdo jiny prihlaseny dnes neni a ja jsem urcite nic nestrkal.
Bohužel, tyhle majly jsou šíleně anonymní...
Congratulations! Your new waymark, 'Fortna Litomyšl - Czech Republic' has been approved and can be found here: http://www.waymarkin..._Czech_Republic
"Your waymark was voted on by the category managers, here is the list of comments by the various members:
Initial vote call comment:...no nevím, sam jsem to fotil s tim že to asi nikam dat nejde. Renezančniho na tom neni nic a zdroje o tom nic moc nerikaji
Vote comments:
"
If you wish to view or edit your waymark listing you can click on the above URL or use the waypoint name WMBHFE.
Happy Waymarking!
The Groundspeak Team
přišlo 17:13
Publikováno 08 únor 2012 - 11:52
Publikováno 08 únor 2012 - 12:28
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 08 únor 2012 - 12:40
PaWcz napsal/a:
V těchto případech je nejlepší řešení waymark stáhnout a poslat znovu.
Ale je v hlasování, takže nejde editovat ani stáhnout. Nebo to nějak lze?
Aspoň jsem to zkusil u požární zbrojnice, ta sice čekala jen 10 dní, ale mezitím bylo schváleno asi 6 dalších (i v Německu).
Tak ta hasičárna byla fakt zaseklá/ztracená - během hodiny schválena.
http://www.waymarkin...ice_SDH_Brtniky
Ta sušárna je asi taky. Poraďte někdo, co s tím. Napadá mě akorát vytvořit nový a texty obrázky zkopírovat.
Publikováno 08 únor 2012 - 16:50
Ty šotky jsou asi dost časté. Mně se několikrát ve více různých kategoriiích stalo, že mi to na hlasování viselo i týden nebo více. Přiznám se, že mě tohle a pak ještě ta nejednotnost rozhodování (když vám jeden oficír něco schválí a druhý typově úplně stejnou věc ne) docela odrazuje od dalšího zakládání.PaWcz napsal/a:
Od 3.1. v hlasování, to bude nějaký šotek. Hlasování se normálně ukončí po třech dnech bez ohledu na to, kolik oficírů se k waymarku vyjádřilo.
Publikováno 08 únor 2012 - 19:00
#77 Guest_Ištván_*
Publikováno 08 únor 2012 - 19:03
hrabosata napsal/a:
(...) nejednotnost rozhodování (když vám jeden oficír něco schválí a druhý typově úplně stejnou věc ne) docela odrazuje od dalšího zakládání.
Zkusil bych dotyčným officers napsat, když jim to popíšeš, napadneš ten který waymark, tak si - musím zaklepat - zatím dali říct.
Když práskat, tak pěkně zatepla
Mě se nedávno podařilo odpublikovat jeden ne-Bailey Bridge
Publikováno 08 únor 2012 - 21:08
Publikováno 08 únor 2012 - 21:15
Výsledek většinou dostane mejlem o schválení/neschvlenípuczmeloun napsal/a:
Mimochodem, kdyz je vás Waymark v hlasování, vidí nekde autor jeho prubeh a výsledek?
Publikováno 08 únor 2012 - 21:29
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů