Madarsky powertrail - SPT
Publikováno 17 leden 2011 - 21:06
krtci_hledaci napsal/a:
Taky se chystáme, kdo by jel z Brna ?
Já bych se klidně přidal, jestli je to možné...
Publikováno 17 leden 2011 - 21:19
Publikováno 17 leden 2011 - 22:06
Tak v tom případě se hlásím k nekomu do party. Vybavení T5 mám.Sally&eL napsal/a:
...tak se dívám, že 19 krabiček je T5, 7 je T4,5 a 10 je jich T4
...tak tomu se říká výzva
Publikováno 17 leden 2011 - 22:37
golici napsal/a:
Neblazněte a pár dní počkejte. Vrabci na střeše si cvrlikali že kolem Frýdku-Místku za chvilku blikne stovečka nových bodíků..... B)B)
Upozorňuji tě, že jestli to pípne v noci, tak budete mít na svědomí mou nepřítomnost v práci následující den a vyčerpaný den dovolené
Publikováno 18 leden 2011 - 9:43
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 18 leden 2011 - 10:26
kapsa napsal/a:
Obrazce typu kaprik, sipka nebo kosoctverec jsou docela fajn for ale tohle uz je opravdu jen ubohe pohazovani kesi kolem silnice bez jakehokoli smyslu a vyznamu ....
+1
Publikováno 18 leden 2011 - 11:41
dr.vota napsal/a:
Co tam ti kačeři dělají, nikde anï žádné write note, natož found...
V Maďarsku mají vlastní odnož Opencachingu, a při jejich nácionálnosti se nediv
Já nemít v sobotu akci s kačerama...
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 18 leden 2011 - 11:44
Trauma_Zero napsal/a:
kapsa napsal/a:
Obrazce typu kaprik, sipka nebo kosoctverec jsou docela fajn for ale tohle uz je opravdu jen ubohe pohazovani kesi kolem silnice bez jakehokoli smyslu a vyznamu ....
+1
Kluci, to se taky chcete pasovat na rozhodčí světomíra?
Pohazování keší u silnice... to je dost silný prohlášení, ne? Chtěli byste tu práci udělat? Připravit stovku (nebo víc) krabiček, logbooků, magnetů a jiných způsobů schování, vytipovat místa, zaměřit, rozvést, napsat listingy, zamíchat do toho 19 T5 atd., každý víkend (Náchod) jezdit po kontrolách a údržbě...
Nemusí to být váš šálek píva, ale zvracet do něj sousedovi nemusíte.
Publikováno 18 leden 2011 - 12:31
+1Citecka napsal/a:
Trauma_Zero napsal/a:
kapsa napsal/a:
+1
Kluci, to se taky chcete pasovat na rozhodčí světomíra?
Pohazování keší u silnice... to je dost silný prohlášení, ne? Chtěli byste tu práci udělat? Připravit stovku (nebo víc) krabiček, logbooků, magnetů a jiných způsobů schování, vytipovat místa, zaměřit, rozvést, napsat listingy, zamíchat do toho 19 T5 atd., každý víkend (Náchod) jezdit po kontrolách a údržbě...
Nemusí to být váš šálek píva, ale zvracet do něj sousedovi nemusíte.
Sony Ericsson K800i + Opera Mini 4.2.13918
LG P500 Optimus One android 2.2.
[b]Mio moov 400M (IGo 8, IGo Primo)
Publikováno 18 leden 2011 - 12:39
To sice nechci ale na mem nazoru to stejne nic nemeni a argumentem neni ani pracnost. Takovy Stalinuv pomnik na Letne musel taky stat spoustu usili ale tezko me nekdo presvedci, ze proto byl pekny. Nicmene to nikomu neberu, pokud tohle nekomu staci, tak je to jeho vec. Jen rikam, ze me to prijde uplne nesmyslny. Soucasne pripisuji na seznam veci, ktere mi hlava proste nebere, zatim ma dve polozky :Citecka napsal/a: Kluci, to se taky chcete pasovat na rozhodčí světomíra?
1. Powertraily
2. Specialni SW na hromadne discoverovani GC a TB
Jsem zvedav, co prijde priste ....
Publikováno 18 leden 2011 - 13:03
Publikováno 18 leden 2011 - 13:46
No, me osobne je teda snad milejsi i ta okapovka, nez powertrail ....Citecka napsal/a: Tam by se vešlo vjecí, na seznam
Jinak ale zadny rozdelovani v tom nevidim a opakuji - kdyz to nekoho bavi, tak je to jeho vec, pivo si klidne vypiju i s "powerlovcem".
Publikováno 18 leden 2011 - 13:59
Jako nevim, co Ti na tom tak strasne vadi....
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 18 leden 2011 - 15:31
Není řečeno že mu to vadí, ale že mu to hlava nebere. Mne to taky hlava nebere ale nijak proti tomu nebrojím. Jestli někoho power trail uspokojuje, tak ať si ho dá. To je jako se hádat jestli je lepší kroužení po tartanovém oválu nebo přespolní běh.polerok napsal/a:
Jako nevim, co Ti na tom tak strasne vadi....
Těch pár cachí s terénem 4 a víc může být docela zpestřením, že by nějaké mostní konstrukce?
Publikováno 18 leden 2011 - 16:07
kapsa napsal/a:
No, me osobne je teda snad milejsi i ta okapovka, nez powertrail ....
Mám to podobně. Protože cache beru za obdobu návštěvních knih na vrcholcích a jiných něčím význačných místech, tak mi powetrail připadá, jako kdyby cestou ze Sněžky na Luční boudu byla "vrcholovka" na každém třetím klacku tyčového značení.
Ale nic proti gustu, někdo hraje na místa, někdo na poklady a někdo na body, geocaching jde pojmout všelijak.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 18 leden 2011 - 16:28
Aviatik napsal/a:
Těch pár cachí s terénem 4 a víc může být docela zpestřením
Zpetření ano, ale taky pěkná zdržovačka narušující plán. Spočítal jste si někdo, kolik to reálně zabere času ? Jen samotý odlov, bez cesty ?
Ale i přes výše uvedené, v Maďarsku jsem ještě nebyl, tak že kdyby se vytvořila vhodná skupinka z Brna, tak bych do toho, v rámci nácviku na Route66 a E.T., s Váma šel
Publikováno 18 leden 2011 - 18:06
A víš kdo to u balatonu zakládal? ČR je už holt plnánoe1 napsal/a:
Už chápu, proč jsou u Náchoda hinty v maďarštině - jednoduše tréning :-)))))
Publikováno 18 leden 2011 - 18:15
Me to nijak nevadi, jen mi to proste hlava nebere. Proste radeji nachazim coiny v keskach, poponasim, fotim a tak, hromadne discoverovani proste nejak nechapu ....polerok napsal/a:
Jako nevim, co Ti na tom tak strasne vadi....2. Specialni SW na hromadne discoverovani GC a TB
To samy je s tim powertrailem - jak napsal PaWcz, i obycejna okapovka ma casto zajimavy listing, ktery si rad prectu i u kesi, ktere treba nikdy neodlovim.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů