Madarsky powertrail - SPT
Publikováno 21 leden 2011 - 22:53
honny napsal/a:
No já čekám na jaro, vzít dodávku a na pár dní... pohoda...Arne1 napsal/a:
Ještě stále jsem se nezbavil myšlenky tam vyrazit, ale podle toho že to vlastně nikoho nezajímá se ta myšlenka asi odsune do vzdálené budoucnosti.
Neuteče. A když, tak co.
I v zimně se dají cestou zpět navštívit termály a po tom náporu si tam odpočinout.
Publikováno 22 leden 2011 - 1:06
Publikováno 22 leden 2011 - 9:31
Publikováno 22 leden 2011 - 11:17
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 22 leden 2011 - 12:45
honny napsal/a:
Tak můj důvod by to nevyřešilo - rád tečkuju mapu.
Přesně tak, líbí se mi že na mapě vidím řádku teček označující různé cesty. A bomba je samozřejmě první smajlík, který se krásně usmívá na mapě Brna.
Publikováno 22 leden 2011 - 12:57
Jakože si skryješ počet tvých nálezů? A to bude mít vliv na funkci rostlináře jaký? :-DTrauma_Zero napsal/a:
těším se na den kdy GC konečně schválí možnost utajení počtu nálezů jedince u logu a takovéto jednoúčelové broskvoviny rázem přestanou mít své zájemce a přestanou existovat.
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 22 leden 2011 - 14:53
polerok napsal/a:
Jinak jestli chcete nekdo nejake info, tak tady je:
Je to pekny hnus, tim bych to zhrnul ....
Pane "kolego", hnus je, když tě owner keše požádá o šetření místem v logbooku a STF nálezce razítkuje na libovolnou stranu logbooku. (nebylo to pokaždé, ale dost často na to, abych byl "znechucen"
PS: FTF logované do filmovky je také jen STF, protože origo petka a logbook se zápisem FTF lovců byl v trubce značky
PS2: díky za to jedno FTF, ktere jste nam nechali u hřbitova ( hint 22 seděl)
Pro ostatní: je to mazec, nejsou to "levné" body jako na FCPT. Je potřeba hledat, hrabat, lozit, plazit a brodit a myslet. Jsou tam samozřejmě nějaké chyby, procentuelně jich je ale zanedbatelné množství. Odlovili jsme tuším 266 kousků. Ty čtyři jsou pravděpodobně pryč. Neobnovovali jsme nic, za DNF se nestydíme
Malý žebříček (1m) bude pro odlov velké plus
Publikováno 22 leden 2011 - 23:33
polerok napsal/a:
Jinak jestli chcete nekdo nejake info, tak tady je:
Je to pekny hnus, tim bych to zhrnul
tim ale nikoho neodradis. ;)
Publikováno 23 leden 2011 - 10:40
"keep smiling!"
Publikováno 24 leden 2011 - 19:03
M@x napsal/a:
....proč by jinak chyběl jejich log v logbooku (že pane kolego poleroku)...
Tak to je teprve hnus velebnosti. :o:o
Publikováno 24 leden 2011 - 20:12
Publikováno 24 leden 2011 - 20:56
Publikováno 24 leden 2011 - 21:04
zLOST napsal/a:
staci logovat stylem, ze kdyz neco nemuzu najit, prdnu misto toho predchystanou filmovku s vlastnim logbookem..
bohuzel stejna prasarna jako logovat nenalezene kese "found it"
ale ono je to cim dal tim beznejsi. kazdy si mysli, ze powertrailove kese musi byt jednoduche a kdyz ji nemuze najit, tak musi byt prece 100% ztracena a tudiz logovat ji jako nalezenou nebude problem - nikdo to nezjisti.
Dale lidi taky zneuzivaji toho, ze u powertrailu nikdo logy nekontroluje. Pri te rychlosti se to ani neda, navic to nedela ani owner, bylo by to hodne prace.
Vzdy ale rikam, ze takovi lide podvadeji jen sami sebe, pac pocet kesi z nikoho slavneho kacera neudela. Zvlast kdyz se o nem pak proflakne neco jako podvodne logovani (toto je jen obecne konstatovani, ne reakce na nikoho konkretniho, ac to tu muze ted tak vyznit)
Publikováno 24 leden 2011 - 21:10
"keep smiling!"
Publikováno 24 leden 2011 - 21:17
zLOST napsal/a:
staci logovat stylem, ze kdyz neco nemuzu najit, prdnu misto toho predchystanou filmovku s vlastnim logbookem..
To bych zase kategoricky nezatracoval ... jsou situace, kdy je zcela jasné, kde měla cache být ... v případě FCPT a podobných powertrailů to je někdy téměř 100% jistota.
Pak je další situace, kterou dokonce schvaluji a to v případě souhlasu ownera (ideálně po ověření online).
Tady je ale kritizován zdokumentovaný chybějící zápis v logbooku a logovaný Found it na webu.
Polerok zatím nezareagoval, což nemusí nic znamenat. Chybný log je zcela jistě omyl, který bude napraven. Nepředjímejme nekalé úmysly.
Publikováno 24 leden 2011 - 21:28
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 24 leden 2011 - 21:34
Publikováno 24 leden 2011 - 21:37
polerok napsal/a:
Poleroku, nerozčiluj se ... vidíš v mém logu, že jsem veřejně předpokládal, že jde o omyl (M@x pravděpodobně také) ... což jsi právě potvrdil a tím pádem nejde o nic co by se nemohlo stát KAŽDÉMU z nás. Sám jsem si například omylem zalogoval dvakrát jednu laydakkovu keš a nebýt toho, že si laydakk všimnul, že mám nalezeno něco přes 110% jeho keší, měl bych ten log dvakrát ještě dnes :-D
Nicméně si stojím za tím, že SPT není hnus, to jsem vážně nemohl nechat bez povšimnutí. Způsob razítkování kamkoli se mi také nelíbí.
Roman
Publikováno 24 leden 2011 - 21:40
polerok napsal/a:
...Spis me celkem mrzi, ze prestoze Rubick mel s Maxem celkem dlouhy telefonicky rozhovor, kde mu tuto skutecnost Rubick rekl, protoze jsme to predtim probirali po emailu, ma presto Max potrebu to tu zde rozmazavat.
M@x neměl potřebu tady nic rozmazávat, rozhovor s Rubickem přišel hodnou chvíli po mém příspěvku - reakci na Tvé subjektivní hodnocení PowerTrailu jako "hnusu" - pravdou je, že každé hodnocení je subjektivní - a protože tu byl časový posun a souhlas Rubicka s ponecháním reakce na fóru, ponechal jsem svůj příspěvek ve tvaru, v jakém byl napsán a čekal na Tvoji reakci.
Na Tvoji obhajobu přiznám, že mi bylo sděleno, že jste v logování měli trošku chaos a že to dáš do pořádku. Takže navrhuji uklidnit hladiny a tento flame už ať jen hodnotí Nejdelší evropský powertrail a zkušenosti s jeho odlovem.
Pro představu ostatním: odlovili jsme ve čtyřech 266 z 270 keší za necelých 15 hodin.
"keep smiling!"
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů