Server GC temporarily down v roce 2011
Publikováno 18 září 2011 - 8:05
Publikováno 18 září 2011 - 8:19
Publikováno 18 září 2011 - 8:20
JOmluva, máš pravdu. Přehlédl jsem ty logy.. takže na gmail chodí vše OK.LudaL napsal/a:
Mě tedy na gmail chodí logy jak od keší tak od TB. Žádný problém nepozoruju.
Publikováno 18 září 2011 - 8:21

Publikováno 18 září 2011 - 8:28
Arandur9424 napsal/a:
Já mám primární mail na seznamu a od pátku mi nepřišel jediný e-mail z gc.com - ať už notifikace, PQ, či logy z keší / TB. Vypadá to, že pánové odřízli veškeré e-maily kromě gmailu. Nebo se pletu?
Ja bych spis hledal chybuu seznamu, je u nej bezne, ze mail z gmailu doruci i po hodine a podobne. Je mozne ze experti v Seattlu zmenili nejak format mailu s logy a seznamu se to nelibi.
Publikováno 18 září 2011 - 8:32
Publikováno 18 září 2011 - 8:38
sobikovi napsal/a:
Proč rovnou nenapíšeš, že nefunguje GJ a tak jsou pohodlní a příliš hard core kačeri mimoň...
Já nevím, jak funguje nebo nefunguje GJ, nepoužívám ho. Mně nestahuje logy Handy geocaching a hned tak asi nebude. A to mi docela vadí, protože s mým telefonem proklikat se k logům přes web, to abych plánovala všechny výlety jako vícedenní.
Publikováno 18 září 2011 - 9:07
Ano, HG atd. jsou neoficiální aplikace, které stahují na pozadí html stránky, parsují je a předávají dál aplikacím. Toto nefunguje asi všem a proto je potřeba čekat, až to autoři dají zase dohromady. Ale to je už obvyklý cyklus...Chryseis napsal/a:
Já nevím, jak funguje nebo nefunguje GJ, nepoužívám ho. Mně nestahuje logy Handy geocaching a hned tak asi nebude. A to mi docela vadí, protože s mým telefonem proklikat se k logům přes web, to abych plánovala všechny výlety jako vícedenní.
Publikováno 18 září 2011 - 9:21
Arandur9424 napsal/a:
Já mám primární mail na seznamu a od pátku mi nepřišel jediný e-mail z gc.com - ať už notifikace, PQ, či logy z keší / TB. Vypadá to, že pánové odřízli veškeré e-maily kromě gmailu. Nebo se pletu?
My máme primární mail na gmailu a od pátku, ani ťuk. Díky všem za reakce. Vyčkáme.
Publikováno 18 září 2011 - 9:25
Publikováno 18 září 2011 - 9:35
Publikováno 18 září 2011 - 9:39
Taky mám seznamáckej mail a taky nic...Pupkovi napsal/a:
Arandur9424 napsal/a:
My máme primární mail na gmailu a od pátku, ani ťuk. Díky všem za reakce. Vyčkáme.
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí

Publikováno 18 září 2011 - 9:42
.
Guest_Ištván_*
Publikováno 18 září 2011 - 10:52
ivanbok napsal/a:
mě maily chodí a vypadají pořád stejně...
Hmm, záhlaví vypadá na první pohled opravdu nezměněně. Ivane, dík za ukázku, teď tedy alespoň víme, že přes whitelist cesta nevede. Ale kde je tedy na cestě ta černá díra?
Publikováno 18 září 2011 - 11:07
Toniczech napsal/a:
ivanbok napsal/a:
mě maily chodí a vypadají pořád stejně...
Hmm, záhlaví vypadá na první pohled opravdu nezměněně. Ivane, dík za ukázku, teď tedy alespoň víme, že přes whitelist cesta nevede. Ale kde je tedy na cestě ta černá díra?
Nemůže to být problém jenom na Seznamu ? Třeba notifikace mi tam chodily hodně pozdě - měly zpoždění nejdřív minuty, pak hodiny a když se to zpoždění prodloužilo na několik dní, tak jsem přešel na geomail. Tak to třeba přestalo chodit úplně, z nějakýho důvodu ???
Publikováno 18 září 2011 - 11:23
Videa odemne: https://www.youtube....low=grid&view=0
Publikováno 18 září 2011 - 11:46
Discovery Team napsal/a:
Nemůže to být problém jenom na Seznamu ? Třeba notifikace mi tam chodily hodně pozdě - měly zpoždění nejdřív minuty, pak hodiny a když se to zpoždění prodloužilo na několik dní, tak jsem přešel na geomail. Tak to třeba přestalo chodit úplně, z nějakýho důvodu ???
Jiná pošta mi na Seznamu chodí a otestoval jsem, že teď v reálném čase. Tady nejde o několikahodinové zpoždění pár notifikací, čemuž jsme občas zvyklí, ale podle všeho naprostý výpadek všech mailů, posílaných od Groundspeaku. Ani myš neprojde. Příčina může být na Seznamu, ale časová shoda s posledním updatem GC.com těžko bude náhodná. Každopádně já jsem naprostá lama v oblasti elektronických komunikací, takže nemám představu, kterak podobná věc může konkrétně nastat.
Ale zkusíme další test, zda krom Owner, Watchlist a Notify výpadek postihl i jimi zprostředkované kontakty: Zkuste mi někdo poslat zprávu TEST přes můj profil na GC.com 'tedy ne přímo před mou adresu) a poznamenejte to tady na fóru. Hádám, že ten pokusný vzkaz v poště takya nenajdu.
Publikováno 18 září 2011 - 11:57
Toniczech napsal/a:
Ale zkusíme další test, zda krom Owner, Watchlist a Notify výpadek postihl i jimi zprostředkované kontakty: Zkuste mi někdo poslat zprávu TEST přes můj profil na GC.com 'tedy ne přímo před mou adresu) a poznamenejte to tady na fóru. Hádám, že ten pokusný vzkaz v poště takya nenajdu.
Odesláno 12:54.
Teoreticky by mi měla dojít na můj email kopie zprávy.
(taky mi od čtvrtka nic nechodí, doména email.cz)
Publikováno 18 září 2011 - 12:07
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů