Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#601 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 14:30

Sedmitecka napsal/a:
jo a bohužel s mojí aj si nejspíš se Zeměmluvem vážně dopisova nemůžu:D:D:D:D

Já nevím, proč jste všichni připos... z té AJ. Já když píšu na GS nebo i někam jinam, tak to napíšu česky a pod to např. přeložený z Google Translatoru a je to. Oni si to přeberou...
  • 0

#602 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 14:37

sobikovi napsal/a:

Sedmitecka napsal/a:
jo a bohužel s mojí aj si nejspíš se Zeměmluvem vážně dopisova nemůžu:D:D:D:D

Já nevím, proč jste všichni připos... z té AJ. Já když píšu na GS nebo i někam jinam, tak to napíšu česky a pod to např. přeložený z Google Translatoru a je to. Oni si to přeberou...

Hm, tak to by mě fakt nenapadlo:D Kór, když vím, co google translator dovede:D:D:D
  • 0

#603 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 18:31

Prisel jste nekdo na nejaky jednoduchy zpusob jak zjistit k jakemu logu nebo jake kesi patri urcity obrazek z galerie??? Ja jsem na jeden zpusob prisel, ale to sem snad ani davat nebudu, to je jak drbat se levou rukou za pravym uchem. Je to sice prijemne, kdyz si clovek prohlizi tu galerii a po kliknuti se ten obrazek pekne zobrazi, ale ty informace odkud ta fotka je mi tam dost chybi (a jiste nejsem sam).
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#604 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 18:36

lubik napsal/a:
Prisel jste nekdo na nejaky jednoduchy zpusob jak zjistit k jakemu logu nebo jake kesi patri urcity obrazek z galerie???
Ja jsem na jeden zpusob prisel, ale to sem snad ani davat nebudu, to je jak drbat se levou rukou za pravym uchem.
Je to sice prijemne, kdyz si clovek prohlizi tu galerii a po kliknuti se ten obrazek pekne zobrazi, ale ty informace odkud ta fotka je mi tam dost chybi (a jiste nejsem sam).

Uf!!! Tak tohle "vylepseni" me opravdu zklamalo :( V posledni dobe jsem do sve galerie natlacil spoustu fotek a ted tohle.

Jaky je ten tvuj trik? Diky.
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#605 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 18:52

To je spis tak nejak logicka metoda, ale jak uz jsem napsal.... ale kdyz to chces, mas to mit. No ja jsem si prohlizel jednu galerii u kacera XXX a libila se mi tam jedna fotka, tak si rikam, sakra to musim zjistit od kud to je. Takze podle datumu fotky jsem si nasel kese, ktere mel ten kacer XXX v ten den zalogovany (nastesti mel jen dve) no a u jedne z nich ta fotka byla. Ale je to fakt vopruz, to jsem jen tak opravdu vyzkousel, jestli to dohledam, ale ze bych to chtel takto pokazde hledat tak to teda e ee.
  • 0
Nas team: Lubik, Peta a Lubik junior Nase pristrojecky: Garmin Oregon 300 FW 4.20, Samsung Galaxy Y + a: drake, c:geo, Geocaching from GS, PC + Geoget

#606 Smogeo

Smogeo

Pozorr, troll!

• Members
  • PipPipPip
  • 453 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 18:57

nj, ale to datum u fotky pokaždý nemáš. Imho. Nebo jo?
  • 0
> Body nesmrdí <
Nebudu lítat jak Groundspeak pískne.

#607 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 19:05

Jo, datum tam je nad kazdou fotkou, ale to je prave jedine co se u te fotky dozvis.
  • 0

#608 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 19:07

Bohužel, chtělo by to navrhnout na feedbacku, aby se v tom lightboxovým okně aspoň něco zobrazilo... Třeba odkaz
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#609 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 19:11

Jj, presne tak, odkaz by byl super, nebo kdyz se ta fotka zobrazi aby byla po kliknuti aktivni a hodilo te to na stranku te kese ke ktere to patri. Jeste je tu vsemocny google, take se to obcas da najit, ale samozrejme to musi mit nazev fotky treba jako "Vjezd do zasobniku po estakade" pak to vyhodi celkem slusnej vysledek, ale kdyz bude nazev fotky "Auto" tak to je konecna :-)
  • 0

#610 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 20:21

lubik napsal/a:
Jo, datum tam je nad kazdou fotkou, ale to je prave jedine co se u te fotky dozvis.

Zřejmě je to ale datum, kdy byla fotka přidána k logu - našel jsem fotky v galerii, kde se datum u fotky lišilo o dva dny od data logu na dané keši.

Napište někdo, kdo s tím máte zkušenost, požadavek do feedback fóra na vrácení informace o logu k fotkám (jestli už tam něco takového není, vždyť to přece musí s**t kdekoho).

Často jsem díky fotce v něčí galerii objevil zajímavou keš a jistě nejsem sám..
  • 0

#611 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 21:43

Mě to připadá jako nedodělek. Přece ty fotky někam patří a ta informace by se neměla jen tak ztratit. Možná to tam doplní sami. Ale vlákno na fóru by mohlo pomoci, není už někde? Nezaložíte ho někdo, kdo umíte líp anglicky?
  • 0

#612 Svojetice

Svojetice

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 21:46

zmijovkar napsal/a:

lubik napsal/a:

Tak to nejsi ;)
  • 0
Ať je léto nebo zima, lovit kešky je vždy prima.

Garmin vista HCx

#613 Discovery Team

Discovery Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 21:57

zmijovkar napsal/a:

lubik napsal/a:

Zřejmě je to ale datum, kdy byla fotka přidána k logu - našel jsem fotky v galerii, kde se datum u fotky lišilo o dva dny od data logu na dané keši.

Napište někdo, kdo s tím máte zkušenost, požadavek do feedback fóra na vrácení informace o logu k fotkám (jestli už tam něco takového není, vždyť to přece musí s**t kdekoho).

Tak to bude jedna z mála věcí, na které se asi skoro všichni na tomhle fóru shodnou. Jedno "vylepšení" lepší než druhé. Mám pocit, že na co sáhnou, to stojí za ... (doplňte si sami)
  • 0

#614 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 6:48

Tak jsem si založila email na gmail a nějak ale nevím, jak to změnit na gc.com. Jako výchozí tam mám pořád email ze seznamu a nejde mi to nějak změnit. Asi to chce nějaký ověření, ale nevím, jaký. Víte někdo, co s tím? Musím jim napsat?
  • 0

#615 ilca12

ilca12

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:10

V profilu nahoře je Your Account Details, tam je nastavený e-mail a dáš change- změnit a přepíšeš to. taky jsem to udělala.
  • 0

#616 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:11

Pridava se to tady: http://www.geocachin...lAddresses.aspx Jakmile si pridas do profilu novou e-mailovou adresu, prijde ti na ni hned potvrzovaci mail, kliknes na potvrzeni Please visit http://...... to validate your email address. Tim potvrdis email pro pridani na profil. Potom si ho nastavis jako primarni ( Set as primary ). Potom samozrejme jestli mas vytvorene nejake notifikace tak tam to musis take zmenit.
  • 0

#617 WitkoAWendy

WitkoAWendy

Brutal Force

• Members
  • PipPipPip
  • 1 040 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:12

Mufa. Zadas nový mail(vepises emailovou adresu na GC.com) a na ten mail ti přijde validacni mail. ten potvrdíš v přiloženém linku a hotovo :)
  • 0

#618 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:19

Díky, asi už mi to leze na mozek :-) Ted se snažím zjistit, kde jsem si to vlastně nastavila posílání nově založených, abych tam taky změnila ten email. Ale už ani neprosím o radu, dneska asi fakt nemám svůj den:( A to mám otevřený i manuál a nic.
  • 0

#619 lubik

lubik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 310 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:22

To je v pohode, je pondeli, vikend v cudu a prace pred nami. Tady si zmenis ty notifikace: http://www.geocachin...fy/default.aspx
  • 0

#620 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 7:36

Díky moc, už to všechno mám. Teď ještě, aby to začalo fungovat, jdyž seznam nejede :-)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama