Premiové členství
Publikováno 24 únor 2011 - 13:42
Publikováno 24 únor 2011 - 13:50
No a hlavně ti nikdo nemůže strhnout z účtu vyšší částku protože ty Paypalu potvrzuješ, že to má zaplatit.S474N napsal/a:
Jinak jak jiz bylo zmineno i mnou, opravdu v tomhle je nejlepsi platit pres Paypal - cislo platebni karty ma v tomto pripade vyhradne Paypal a obchodnik se k ni nema sanci jak dostat.
Osobně si už pár let vybírám jen obchody, kde se dá platit přes Paypal a nedávná událost, kdy z jednoho modelářskýho eshopu v Anglii hackeři vytáhli databázi platebních karet mě v tom jen uvtzuje že to dělám správně (i když veliký nutkání tam nakoupit nějaký věci jsem teda měl, naštěstí jsem našel jinej obchod kterej PP podporoval a nakoupil tam).
btw. První na zcizení a pravděpodobné zneužití dat přišly banky v ČR a SK a ještě pár dní po proběhlých platbách tomu plno lidí ve světě nevěřilo, protože jejich banky žádný podezřelý transakce nevyhodnotily... takže si myslím že i ochrana plateb přes net je u nás celkem na výši. Akorát uživatel nesmí být idiot.
Publikováno 24 únor 2011 - 14:10
Publikováno 24 únor 2011 - 14:28
Publikováno 24 únor 2011 - 14:33
Publikováno 24 únor 2011 - 14:50
honzajs122 napsal/a:
to medomys:
minimálně zboží půjde jinam, než na tvoji adresu. Trestní oznámení ?
Může si objednat třeba i nějakou "službu" ne zboží. Třeba si přes Tvojí kartu objedná zde řešené premium membership u Groundspeaku. Más na kartě platbu PayPal - Groundspeak a ani nevíš pro koho to PM bylo. Nebo z karty naleje prachy do nějakého virtuálního kasina a tam je prohraje. Nechtěl bych se do takové situace dostat ani kdybych třeba za rok dostal peníze zpátky...
Publikováno 24 únor 2011 - 15:02
Publikováno 24 únor 2011 - 15:16
Publikováno 24 únor 2011 - 15:28
Publikováno 24 únor 2011 - 15:58
No tak to bych si snad radši nechal ty peníze ukrást, než se s tim pokaždý takhle s...marekd napsal/a:
když chci něco platit, tak se přihlásím do internetového bankovnictví, nastavím limit na potřebnou částku, provedu platbu a znovu limit nastavím na nulu.

A to by me zajímalo, ve které zemi žiješ Ty

Publikováno 24 únor 2011 - 15:59
Plyne z něj, že je vhodné mít kartu odpojenou od účtu s větším zůstatkem, a kdo se bojí víc, ať si pořídí kartu, na které je možno snadno povolovat jednotlivé transakce.
Publikováno 24 únor 2011 - 16:00
Publikováno 24 únor 2011 - 16:33

MedoMys: chces to videt? Tak se podivej na me, osobne jsem ji resil nekolik takovych reklamaci a nikdy me to nestalo ani vorla. A ver mi, ze u zadneho soudu to nikdy neskoncilo. Navic si jeste dostuduj neco o financnim arbitrovi.
Proboha, co to je za spekulace? Kolikrat si takovou vec resil, ze se tu ohanis nejakym rokem? Ja to uz resil a nikdy to netrvalo vic nez par tydnu. A nehlede na fakt, ze v tebou vymyslene konstrukci proste banka jednoduse vyfuckuje Paypal a ten zase vyfuckuje obchodnika. Tudiz je v zajmu obchodniku mit co nejvice udaju o nakupujicim, protoze PRODEJCE MUSI PROKAZAT opravnenost te transakce.cz.nemo napsal/a:
Může si objednat třeba i nějakou "službu" ne zboží. Třeba si přes Tvojí kartu objedná zde řešené premium membership u Groundspeaku. Más na kartě platbu PayPal - Groundspeak a ani nevíš pro koho to PM bylo. Nebo z karty naleje prachy do nějakého virtuálního kasina a tam je prohraje. Nechtěl bych se do takové situace dostat ani kdybych třeba za rok dostal peníze zpátky...
marekd: naprosto zbytecne, obtezujici a navic generujici dalsi naklady.
BakaGaijin: platis opravdu kreditkama? Nebo je to pouze "nazev" pro klasickou, tzn. debetni platebni kartu? Jinak ja osobne jsem prave zastancem opravdovych kreditnich karet, protoze v pripade problemu se jedna o penize banky a nikoliv tvoje. A jinak je to presne jak pises, daval jsem zde i jasne zneni zakona a to proste PLATI, ne neci domnenky ci spekulace.

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 24 únor 2011 - 16:47
Publikováno 24 únor 2011 - 17:33
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 24 únor 2011 - 17:57
Jen jednou jsem měl s kreditkou potíže a to ve chvíli, kdy mi ji předala pracovnice banky a byl na ní jiný obrázek, než který jsem chtěl já. Takže jsem si musel počkat na jinou.
Hej jo, takhle me nakrkli v MBANK

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 24 únor 2011 - 18:40

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 24 únor 2011 - 19:24
S474N napsal/a:
Platebni karty se deli na:
1) Debetni platebni karty -
a) bez povoleneho debetu - coz je klasicka platebni karta, ktera ma autorizacni zustatek roven zustatku na beznem uctu
s povolenym debetem - klasicka karta navic ale s "povolenym minusem", neboli kolik banka dovoli jit do minusu.
nemyslis spise povoleny kontokorent?

Publikováno 24 únor 2011 - 19:44
S474N napsal/a:
BakaGaijin, zlicinaci: mate v tom oba dva solidni hokej.
No asi v tom hokej mit budu, kdyz to rikas, nicmene proti Tvy definici "kreditni karta" neprotestuju, ta odpovida i tomu, jak ja to vidim, a pojem "debetni karta" jsem holt jeste nikdy neslysel (jakkoli ji zjevne mam).
(Jeste by mi nekdo mel vysvetlit, k cemu je dobra debetni karta bez povolenyho pretazeni konta.)
Publikováno 24 únor 2011 - 20:12

2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů