Česká Nej
Publikováno 28 April 2011 - 16:20
Publikováno 28 April 2011 - 18:19
Arogant: ok
PLAJ family: nooo ono to toiz vychazi z toho, ze byla snaha pro kazdou kategorii dat tri odznacky, hlavne kvuli tem extremnim mela byt ta bronzova snadno odlovitelna a s tematem souvisejici, proto je u tech podvodnich jako bronzovka keska u nejhlubsiho jezera. No a pac urcit tri nejnizsi kesky je taky problem, tak sjem to udelal tak ze na stribro jsem dal kesku s (mozna) nejnizsim mistem na Morave a na bronz tenhle dul jakozto nejnizsi umele vytvorene misto, i kdyz tu je poruseno to pravidlo, ze s to tyka krabicek jako takovych Zatim to stale neni finalni a ted se spis venuji te sekci geotrophy. V podstate cim vice lovcu ten seznam zkoukne tim lepe a snad casem vznikne neco pouzitelneho.
Publikováno 28 April 2011 - 19:49
Publikováno 28 April 2011 - 19:55
Publikováno 29 April 2011 - 7:03
Publikováno 29 April 2011 - 9:13
Publikováno 29 April 2011 - 18:58
Publikováno 30 April 2011 - 19:19
Je to zde http://geotrophy.net/rekordy.php
Takže je možno to podrobit diskusi, co přidat, ubrat apod. Idealní počet je asi 26 nebo 35. Ted jich tam je 28. Zdroje z kterých jsem čerpal jsou uvedeny pod tabulkou.
Publikováno 30 April 2011 - 19:52
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 30 April 2011 - 19:55
Diky za seznam paradnich kousku. Cast z nich uz mam, nicmene vetsina stale ceka na odloveni. Tak alespon vim kudy kamhexteam napsal/a:
Dal jsem ještě dohromady kešky v ramci českých rekordů...
Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 30 April 2011 - 21:21
Publikováno 30 April 2011 - 23:13
Publikováno 01 May 2011 - 16:09
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 12 May 2011 - 15:26
A co kdyz pravdu mate oba...PLAJ family napsal/a:
Tak to bude zastaralá informace.
http://www.turistick...mka.php?id=1640
Z webu:
"při sjíždění po jednotlivých řezech na nejspodnější část dolu, se octneme 35 m. n. m. Podle postupu porubní fronty se lom (důl) ponoří až -5 m pod hladinu moře aby později zas vystoupal z mínusové hodnoty na kladnou. Takže je to vlastně odkrytý důl se vším všudy, včetně starých důlních děl, které se musí někdy složitě přecházet, sanovat proti požárům, odvodňovat a podobně. "
A na to odvodneni je dole, na nejnizsim bode vybagrovana velka nadrz, odkud se cerpadly cerpa voda nahoru ven z dolu. Takze jde o to, jestli kdo bere dno nadrze, nebo dno nejspodnejsiho pochuzneho rezu, a navic v kterem roce tezby. :D:D
Cimz jsem ten projektik "vytahl" trochu nahoru...
Existuje uz nejaky bookmark s platnym seznamem zarazenych cache?
Nebo jsem to ve vlaknu nekde prehlednul..
Publikováno 14 May 2011 - 15:49
petegeo napsal/a:
Jeste bych mel navrh na doplneni GCQDGV Bezedne propasti mezi nejhlubsi... "Keška v největší hlubině"
Ale ta kes v te propasti neni. Je zhruba 50 metru vedle.
Publikováno 14 May 2011 - 20:12
Publikováno 15 May 2011 - 8:17
Trnec napsal/a:
Ale ta kes v te propasti neni. Je zhruba 50 metru vedle.
To jako chcete tvrdit, ze cache "Cerne jezero" ktera je ve stejne kategorii je na dne toho jezera? :D:Dhexteam napsal/a:
Ano jak pise Trnec, co se tyce seznamu Ceska nej tak tam se to tyka primo ulozeni tech krabicek...)
A "Ministerska vyhlidka" na dne lomu, vedle te cerpaci stanice, co jsem tam kdysi zprovoznoval? :o
Vzdyt o par radku vis se dohadujete, ze je to prave naopak, no asi jsem neco nepochopil...
Publikováno 11 June 2011 - 21:44
http://geotrophy.net/kopeckynew.php
Je to tedy rozsirene te prvotni verze. Na vsechny pekne kopecky se nedostalo, ale snad to bude slouzit. Uz planuji, ktere vrcholy letos zdolame, abychom si to taky mohl placnout do statistik )
Publikováno 11 June 2011 - 21:56
hexteam napsal/a:
Tak jsem dal dohromady novou verzi Ceskych vrcholu
http://geotrophy.net/kopeckynew.php
Je to tedy rozsirene te prvotni verze. Na vsechny pekne kopecky se nedostalo, ale snad to bude slouzit. Uz planuji, ktere vrcholy letos zdolame, abychom si to taky mohl placnout do statistik )
... seznam je zajímavý, ale nějak nám tam za nás jihočechy schází alespoň Kleť
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů