ha, urcite to bude stacit bez tech uvozovek je pravda, ze jsem tuhle funkci predelaval, a ani predtim, ani ted ji nepouzivam..LudekV napsal/a:
To bude chybka v AutoStatLib.pas. Na řádku 43 je natvrdo tohle
a pritom tam mamviky808 napsal/a:
Po aktualizaci se složka "last" nevytvořila a ggstat skončil chybou. Když jsem složku vytvořil ručně, všechno fungovalo.
if not DirectoryExists(GEOGET_SCRIPTDIR+'\AutoStat\last') then ForceDirectories(GEOGET_SCRIPTDIR+'\AutoStat\last');
no ten by dle meho zameru MEL byt v \last\. ve vzorovym template je "INCLUDE .\script\AutoStat\last\GgStatIncludeCR.html" v uprave existujici template behem instalace totez.. takze bych videl spis chybku ve Tvy sablone..viky808 napsal/a:
Další potíž se mi objevila se souborem GgStatIncludeCR.html, který se ve statistice nechtěl zobrazit. Avšak vytvořil se ve složce Geoget\script\AutoStat\last\. Po ručním zkopírování do složky \GeoGet\script\AutoStat\templates\ se zobrazuje mapa i ve statistice
tohle nebude uplne problem autostatu.. nevim jak to mas zadany v ty sablone, ale asi tam mas spatne uvedenou cestu ke GgsExpr, nebo ty jeho sabloneviky808 napsal/a:
A další potíž souvisí, tuším, se skriptem světlo/tma, kdy se ve statistice vypisuje chyba: Syst?m nem??e nal?zt uvedenou cestu. A hodnoty:
Nálezy za svetla %FOUNDLIGHT% (%FOUNDLIGHTPERC% %)
Za tmy
%FOUNDDARK% (%FOUNDDARKPERC% %)
skoro bych rek ze od importu je tu GeoJarry.. autostat spis jen oznacuje nalezy a aktualizuje data na stavajicich kesich v databaziMAO napsal/a:
Ahoj kluci jen maly dotaz, prave si zacinam hrat s geogetem a autostat3 a nedari se mi tam importovat i vlastni zalozeny kesky.Diky za radu