AutoStat3 - automatické statistiky z GeoGetu pomocí GgStat a GeoJarry
Publikováno 06 duben 2011 - 14:33
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 duben 2011 - 14:34
1, to ten instalator je peklo, no.. pac se jeste stale najdou lidi co pouzivaji GgStat2, a maj bordel v dat. adresari, a ja sem se snazil o to aby to ve vsech pripadech fungovalo, a nebude to dokonaly.. ale porad dokola instalovat AutoStat me taky nebavi
2, u vetsiny?! ted jsem to projizdel, a mam chybnou bublinu jen u "Stahnout hodnoceni", nebo jak to myslis?
Publikováno 06 duben 2011 - 14:44
Docela chápu že to není jednoduché, ale podle toho co jsem četl jsem předpokládal, že vezme template podle ini souboru a nedestruktivně :-) ho přesuje do nového podadresáře.mikrom napsal/a:
Arne1:
1, to ten instalator je peklo, no.. pac se jeste stale najdou lidi co pouzivaji GgStat2, a maj bordel v dat. adresari, a ja sem se snazil o to aby to ve vsech pripadech fungovalo, a nebude to dokonaly.. ale porad dokola instalovat AutoStat me taky nebavi
Stáhnout logy - myslím že jsou prohozené2, u vetsiny?! ted jsem to projizdel, a mam chybnou bublinu jen u "Stahnout hodnoceni", nebo jak to myslis?
Stahnout hodnocení...
Ale máš pravdu, jsou jen tři, na první pohled to vypadalo hůře a tak jsem se trochu unáhlil.
... a doplnil jsem mezi tím bod 3
Publikováno 06 duben 2011 - 14:45
Publikováno 06 duben 2011 - 15:39
S474N: no ja jen nemam rad ot.. a chapu, ze vetsina uzivatelu nevi jakej je rozdil mezi souborem a slozkou, ale proste se tu porad dokola a dokola micha plno veci dohromady a to nemam rad..
Arne1: melo by to:
1, pokud neexistuje AutoStat.ini, ale existuje GgStat2.config.pas tak vycti nastaveni z nej a uloz do ini (a smaz co se tyka GgStat2)
2, pokud neni AutoStat.ini ale je AutoStat.config.pas tak vycti nastaveni z nej, uloz do ini a smaz veci tykajici se prehistorickyho AutoStatu
3, pokud neni ani GgStat2.config.pas ani AutoStat.config.pas tak priprav AutoStat.ini s par prvotnima nastavenima
4, a pokud existuje AutoStat.ini, tak z nej smaz loginy na gc.com a gc.cz, pac si nastaveni bereme ze spolecnych konfigu
5, pokud tam je silentmode, tak ho prehod na debugmode, smaz zastaraly polozky..
plus teda puvodni template zalohuju a menim v ni cesty k INCLUDE souborum
ale je pravda, ze aktualni cestu z template asi nectu.. kouknu, zda to do tech neprehlednejch podminek jeste vmacknu
Publikováno 06 duben 2011 - 15:57
PaTTrick napsal/a:
... že je to problém GSAK, ale Autostatu, ...
Tak po tisici prve - GASP neni program. Je to pouze balicek jinych (vicemene samostatnych) programu, ktery mel za cil zjednodusit instalaci GeoGetu a GgStatu tak, aby uzivatel neznaly veci s tim nemel pokud mozno zadny poblem. V soucasnosti je jeho jedinym prinosem navod na nastaveni. Jinak spis, jak je videt, uzivatele mate do te miry, ze nemaji tuseni co je co a co co dela.
EDIT: ale to jsme dost mimo tema. Tady je Autostat, coz je plugin do GeoGetu, jehoz ukolem je spoustet GgStat (samostatny program, ktery generuje HTML statistiku). Autostat pak vytvorenou statistiku umi pomoci Geojary (dalsi samostatny program) nahrat do uzivatelskeho profilu na gc.com.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 duben 2011 - 16:05
Publikováno 06 duben 2011 - 16:07
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 duben 2011 - 16:08
Publikováno 06 duben 2011 - 19:22
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 06 duben 2011 - 19:51
Publikováno 06 duben 2011 - 20:47
Publikováno 06 duben 2011 - 22:44
Publikováno 06 duben 2011 - 22:59
Zkontroluj si, zda Autostat používá tvou verzi Template.cz - viz příspěvky výšeakim.cv napsal/a:
Po aktualizaci na novou verzi Autostatu se přestaly zobrazovat odznáčky BadgeGenu dále pak ikony keší z GgsIconList a také se nezobrazují Trackable. Může někdo poradit co stím aby to zase bylotak jak dříve?
Díky.
Publikováno 07 duben 2011 - 10:05
INCLUDE_TEMPLATE .\script\BadgeGen\Template_BadgeGen.cfgatd.
Publikováno 07 duben 2011 - 10:29
Publikováno 07 duben 2011 - 15:00
Publikováno 08 duben 2011 - 8:23
Publikováno 08 duben 2011 - 9:56
uznavam ze jsem nahravani nalezu predelaval, ale tim puvodnim skriptem by to melo jit..
nicmene vcera jsem to poustel a v pohode se to nahralo..
Publikováno 08 duben 2011 - 10:05
mikrom napsal/a:
jeef: predem chvalim za jeden z mala dotazu polozenych tak, ze se z nich da poznat co konkterne nefunguje a v jakych situacich!
Díky za pochvalu, potěší, jsem pracovník IT helpdesku :-)
mikrom napsal/a:
jeef: uznavam ze jsem nahravani nalezu predelaval, ale tim puvodnim skriptem by to melo jit..
nicmene vcera jsem to poustel a v pohode se to nahralo..
Tohle už potěší méně, testnu ještě nějaké další pokusy.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů