Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#341 deroceros

deroceros

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 28 listopad 2011 - 22:17

- na konci listopadu, skoro už prosince nešel ve slušném oblečení do parku v Bavorsku, sundal boty a brodil se ledovou vodou v 18h večer - nešel v Bavorsku sám po tmě lesem, ke kapličce, kde jsem prd viděl a prd našel, ale skvěle si to užil
  • 0

#342 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 1:16

...si nepotvrdil, ze i mezi geocacherama je dle Gaussovy krivky odpovidajici mnozstvi blbcu, kteri zvoli reseni blbosti skrze sve egohladici grafomanske vylevy na foru misto lusteni zajimavych mysterek, vyletu do lesa, nebo nocniho dobroduzstvi...
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#343 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 136 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 10:41

Schvon_CZ napsal/a:
...si nepotvrdil, ze i mezi geocacherama je dle Gaussovy krivky odpovidajici mnozstvi blbcu, kteri zvoli reseni blbosti skrze sve egohladici grafomanske vylevy na foru misto lusteni zajimavych mysterek, vyletu do lesa, nebo nocniho dobroduzstvi...

Na druhou stranu si spočítej, kolik lidí se tam pere v ringu naplněném bahnem a kolik lidí je na tohle fórum registrováno.
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#344 Schvon_CZ

Schvon_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 122 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2011 - 21:49

Aviatik napsal/a:

Schvon_CZ napsal/a:

Na druhou stranu si spočítej, kolik lidí se tam pere v ringu naplněném bahnem a kolik lidí je na tohle fórum registrováno.

Vsak ano, podle one krivky tech nej a nej z obou polu je jen male pomerne male procento. Nerad bych ale zanasel tuto milou rubriku a koncim. Uzivejte si.
  • 0

GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!

#345 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 13:09

Nikdy by me nenapadlo v nemocnici na Bulovce ve vytahu otevrit podezrelou elektroinstalacni krabici (abych zjistil ze v ni jsou fakt jenom draty)
  • 1

#346 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 04 leden 2012 - 13:55

Modrak napsal/a:
Nikdy by me nenapadlo v nemocnici na Bulovce ve vytahu otevrit podezrelou elektroinstalacni krabici (abych zjistil ze v ni jsou fakt jenom draty)

Předevčírem jsem jen tak z ničeho nic šplhal po stromě k ptačí budce. Co kdyby náhodou. Ale nic tam nebylo, ani ptáčci. Hlupáčci asi odletěli do teplých krajin a přitom tu klidně mohli zůstat.
  • 0

#347 GeoCule

GeoCule

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2012 - 23:39

Se vší co, zde bylo již řečeno 100% souhlasím a připojuji ještě něco navíc! :-) - nikdy bych nejela na kole z Bratislavy do Prahy a dobrovolně si prodlužovala cestu - nikdy bych se netěšila na to, až pojedu na kole z Amsterodamu do Prahy :-) I love GC :-D
  • 0

#348 jakuma.cz

jakuma.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2012 - 18:20

Nikdy bych netušil jak mě dokáže jeden obrázek tak neuvěřitelně nasrat ...
Vložený obrázek

a jiný obrázek naopak zvednout náladu o 100%
Vložený obrázek
  • 0

#349 ratonito+peteresek

ratonito+peteresek

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 12:02

... nedali dítě do školky, když mělo ráno trošku zvýšenou teplotu, protože na ten výlet za keškami jsme prostě jet museli B) a nikdy by geomanžel na tomtéž výletě neskončil do půli lýtek v bahně , kde mu zůstala bota, která nešla vytáhnout a nikdy bych se tomu tak strašně nenasmála.;)
  • 1

#350 trofej510

trofej510

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 13:20

.... nikdy bych nejel na vodu za keškama, od té doby každý rok splujeme jednu řeku.
  • 0

#351 beeuskadawe1

beeuskadawe1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 13:38

Nikdy bych na plese neměla tak velkou radost z výhry čelovky v tombole :D
  • 1
statusbar
GOOGLOVAT UMÍME :-)

#352 Coyote.cz

Coyote.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 231 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2012 - 22:25

Když je řeč o plesech.
Nikdy bych nelezl na ples v lyžařských kalhotách.
Já měl černé ale kolega oranžové a vůbec se mu tam nechtělo:D.

Nikdy bych nepřecházel pod lavinovým svahem když ten den vyhlásili 4. lavinový stupeň:o.
  • 1

#353 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 28 únor 2012 - 0:57

Jedna aktuální :

Nikdy bych za hluboké noci nestrávil víc jak hodinu času luštěním mysterky, abych pak nakonec pohledem do horní části stránky zjistil, že jsem ji už před rokem a půl ulovil stylem BF, jelikož jsem se zasekl na naprosto stejném problému :|
  • 1
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#354 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 29 únor 2012 - 11:43

Nikdy bych nestal po pulnoci na Staromaku s razitkem v ruce a necekal az budu moct orazitkovat nejaky sesitek.
  • 0
Blaze tomu, kdo nic nema, nema starost, kam to schova.

#355 HanzsCZ

HanzsCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)
  • LocationChlumec, Ústecký kraj

Publikováno 01 březen 2012 - 22:52

Taky mám jednu aktuální:

Nikdy bych si nemyslel, že budu v deset večer stát v jedné z nejnebezpečnějších čtvrtí v Ústí nad Labem a vysvětlovat jinak ochotné a milé policejní hlídce, co dělám v tuhle dobu zrovna v téhle čtvrti na zrovna tomhle místě a chovám se tak podivně.

[Naštěstí měli páni policisté pochopení a GC znali.] :)
  • 0
Není Ústí jako Ústí. Ale to naše Ústí je nejlepší...

#356 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 9:50

HanzsCZ napsal/a:
Taky mám jednu aktuální:

Nikdy bych si nemyslel, že budu v deset večer stát v jedné z nejnebezpečnějších čtvrtí v Ústí nad Labem a vysvětlovat jinak ochotné a milé policejní hlídce, co dělám v tuhle dobu zrovna v téhle čtvrti na zrovna tomhle místě a chovám se tak podivně.

Ze Tys lovil Dark Side?:oD
  • 0

#357 Pitrus

Pitrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 10:15

HanzsCZ napsal/a:

Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.
  • 0

#358 HanzsCZ

HanzsCZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)
  • LocationChlumec, Ústecký kraj

Publikováno 02 březen 2012 - 11:59

Sedmitecka mapsala:
Že Tys lovil Dark Side?

Přesně tak, stage během dne, ale finálku jsem za světla nedal, takže jsem si zašel večer zahrát futsal a pak se stavil na finále. No hustá atmosféra...

Pitrus napsal/a:
Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.

Tím jsem začal, ale když se stále neměli k odjezdu, vybalil jsem GC a pak to byla otázka vteřiny. A sotva jsem dologoval, zpoza rohu se objevily dva stíny...hu, to bylo adrenalinu!
  • 0
Není Ústí jako Ústí. Ale to naše Ústí je nejlepší...

#359 Erectic

Erectic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2012 - 14:16

Nikdy bych se na to první zabité kotě tak netěšil...

Vložený obrázek
  • 0
Podpis: Už umím! Díkeš a nálepka???

#360 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 491 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2012 - 12:10

Nikdy bych nemel stale spinave auto. A nikdy by mi na garancce v servisu nevolali, jestli chci opravit nastrik spodku, ze je dost odreny.
  • 0
Blaze tomu, kdo nic nema, nema starost, kam to schova.

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama