Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#381 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 079 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2012 - 18:07

medwyn_cz napsal/a:
Nikdy bych nepouzival Garmin, kdyby k nemu byla nejaka opravdu rozumna konkurence.

+1

BBBubak napsal/a:
Oboji je skvely zpusob, jak zmasakrovat krabicku.
Takze by bylo hezke, kdyby se ta prvni veta dala brat doslova... eh.

Já Tě s dovolením podepíšu, když ostatní hážou kamením. :)
  • 0

garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro

astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7

norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x

http://openstreetmap.cz/

#382 trotakcz

trotakcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2012 - 18:09

Nikdy bych se uz nenapil z pramene co je pod GC1MTQF, protoze co to ted se mnou dela :) Vrchem, spodem ...
  • 0
Půjdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta.

#383 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2012 - 18:29

trotakcz napsal/a:
Nikdy bych se uz nenapil z pramene co je pod GC1MTQF, protoze co to ted se mnou dela :) Vrchem, spodem ...

když jsem to četl, tak mi to připomnělo úryvek ze Stopařova průvodce galaxií. o pití ze studánek mi totiž maminka něco říkala :D

“Víš,” svěřoval se Arthur, “v takovýchhle chvílích, jako třeba když jsem uvězněný ve vogonské přechodové komoře s chlapem z Betelgeuze a čeká mě smrt zadušením v hlubinách kosmu, si vždycky přeju, abych byl poslouchal, co mi maminka říkala, když jsem byl malý.”

“Proč? Co ti říkala?”

“Nevím. Neposlouchal jsem ji.”

“Aha,” Ford si dál pobrukoval.

• 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#384 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2012 - 12:57

Nikdy bych s chuti nerozebiral hromadu starych harddisku.
  • 0

#385 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 8:24

Nikdy bych už nevlezl na žádnou školu, i kdyby mi za to tučně zaplatili. Školství je celkově v takových ... že už ani níž klesnout nemůže...už jen chvilku už jen chvilku, vydrž to :D a ostatní důrazně varuju, rozmyslete si účast v těhle ústavech dokud to jde :D
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz
web o zajímavostech Prahy

#386 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 8:49

prazskychytrak napsal/a:
Nikdy bych už nevlezl na žádnou školu, i kdyby mi za to tučně zaplatili. Školství je celkově v takových ... že už ani níž klesnout nemůže...už jen chvilku už jen chvilku, vydrž to :D a ostatní důrazně varuju, rozmyslete si účast v těhle ústavech dokud to jde :D

tema je :"Nikdy bych....kdyby nebylo Geocachingu.." nejak nechapu Tvuj prispevek:-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#387 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 8:52

aha, to jsem si nepřečetl pravidlo tematu, omluva:) ale aspon jsem si ulevil:D priste si dam majzla
  • 0

Bookmarky: 2.gif Zajímavé osudy kešek world.pngKešky výletovky hint_icon.pngHinty
prazskychytrak.cz

#388 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2012 - 12:33

v poho, zrovna sem jel do skoly:-D
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#389 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 6:06

A ať je to tedy k tématu, tak to zformuluju takhle... nikdy bych nepoznal tak markantní rozdíl mezi tím když se něco dělá pro radost, z pocitu vlastní dobře odvedené práce (kešing) a když se něco dělá čistě pro prachy bez jakéhokoliv zájmu (viz moje slavná škola a uspávači hadů na hodinách o ničem, kteří prokazatelně dusí žactvo, aby si mohla škola víc vydělat, s čímž žactvo nezmůže vůbec nic atd atd....) nebýt geocachingu :D
  • 0

prazskychytrak.cz

#390 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 401 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 7:42

prazskychytrak napsal/a:
A ať je to tedy k tématu, tak to zformuluju takhle...
nikdy bych nepoznal tak markantní rozdíl mezi tím když se něco dělá pro radost, z pocitu vlastní dobře odvedené práce (kešing)
a když se něco dělá čistě pro prachy bez jakéhokoliv zájmu (viz moje slavná škola a uspávači hadů na hodinách o ničem, kteří prokazatelně dusí žactvo, aby si mohla škola víc vydělat, s čímž žactvo nezmůže vůbec nic atd atd....)
nebýt geocachingu :D

I skolu muzes delat pro radost a s pocitem dobre odvedene prace. Mozna sis jen vybral spatnou.
  • 0

#391 teamkogi

teamkogi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 15:47

Nikdy bych neměl k narozeninám větší radost, než když mě kolegové kačeři dali dáreček do 25 metrů na strom. Krásnej dárek - to mudla nemůže pochopit :D Jo a nikdy bych nevyhodil tkaničky z bot a místo nich si dal 3mm reepku. V terénu se může hodit.
  • 0

#392 homole

homole

Já jsem to říkal.

• Members
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)
  • LocationLokomotion

Publikováno 30 duben 2012 - 16:56

Nikdy bych tak moc nelitoval toho, že jsem byl na dovolených a cestách tam, kde jsem byl, nebýt geocachingu. Protože až jsem začal s geocachingem, tak jsem si zpětně mohl udělat obrázek o tom, kde všude jsou ukryté ty zas.ané krabičky :D:D a já jsem tam o nich nevěděl a tudíž je nemám odloveny.....:o:o:o
  • 0

#393 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 30 duben 2012 - 20:43

...nikdy by nevznikla moje profilova facebookova fotka.

Delsi dobu jsem tady nebyl (nebyl cas a byla zima), ale zase zacinam hledat ty maly plastovy krabicky a jsem velice rad, ze tohle vlakno jeste neumrelo. Takze Vas vsechny prosim, aby jste se zde i nadale delili o Vase netradicni a zabavne zazitky z geocachingu.

S pranim krasneho dne ci noci ... Trnec
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#394 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 6:18

Modrak napsal/a:

I skolu muzes delat pro radost a s pocitem dobre odvedene prace. Mozna sis jen vybral spatnou.

Samozřejmě,existují vyjímky potvrzující pravidlo,ale takovou školu jsem zatím nenašel a to už jsem toho prolezl hodně a to teď studuju cestovní ruch což by nemělo být nic nezáživného:-D
  • 0

prazskychytrak.cz

#395 roztocka

roztocka

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 10:30

...nikdy bych se ve 4**** hotelu na recepci neprezentoval vetou JDU SI PRO POKLAD,abych posleze zjistil,ze ten je sice umisten na recepci,ale ve vedle stojicim turistickem info centru...:D:D:D
  • 1

#396 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2012 - 11:22

:D:D:D
  • 0

prazskychytrak.cz

#397 Yenjik

Yenjik

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 červen 2012 - 16:35

… neveril, ze se mi bude svirat hrdlo, a podezrele „potit“ oci, po precteni clanku o smrti ciziho cloveka …
  • 0

#398 Trnec

Trnec

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 30 červen 2012 - 22:00

Nikdy bych dobrovolně neběhal od keše ke keši z kopce do kopce za šipkou ... "Za šipkou" :)
  • 0
Garmin eTrex H, HP Pavilion dm3, Geoget, Locus, WhereIGo ... Vek? To je ta doba, po kterou sbiram ty plastove krabicky na potraviny...

#399 Bubo_CZ

Bubo_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2012 - 13:26

- nikdy bych se nedotkla plastové krabičky zabalené v hnusném igeliťáku "pohozené" uprostřed lesa - nikdy bych nechodila po městě/v přírodě aniž bych jedním okem nekoukala, jestli někde náhodou není skrýš - nikdy bych si nevšímala lidí, kteří "jen tak" ochmatávají domy, lozí na stromy apod. - nikdy bych kromě turisticky známých cílů neměla cíle méně známé (a krásné) - nikdy bych se nevrhala bezhlavě do křoví a neodcházela poškrábaná - nikdy bych kromě balení kufrů před dovolenou (před výletem) netrávila čas sepisováním "plánu odlovu" - nikdy bych si nemyslela, že budu trávit tolik času v lese hledáním něčeho jiného kromě hub - nikdy bychom doma neměli 2 gps navigace - nikdy bych neměla tak krásně zmapované, na kterých místech republiky/světa už jsem byla (hlava prostě zapomíná, GC mapa ne) a nikdy bych si ta místa zpětně tak dobře nevybavila
  • 0

#400 prazskychytrak

prazskychytrak

Rendy

• Members
  • PipPipPip
  • 1 670 příspěvků(y)

Publikováno 26 říjen 2012 - 9:56

Nikdy bych s takovou radostí nenašel krabici starých hraček, angličáků a nepřehraboval bych se v tom jako malé dítko:D holt TB závod klepe na dveře a já potřebuju něco zavěsit na ty prázdné řetízky:D
  • 0

prazskychytrak.cz

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama