Nikdy bych...
Publikováno 28 November 2011 - 22:17
Publikováno 29 November 2011 - 1:16
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 29 November 2011 - 10:41
Na druhou stranu si spočítej, kolik lidí se tam pere v ringu naplněném bahnem a kolik lidí je na tohle fórum registrováno.Schvon_CZ napsal/a:
...si nepotvrdil, ze i mezi geocacherama je dle Gaussovy krivky odpovidajici mnozstvi blbcu, kteri zvoli reseni blbosti skrze sve egohladici grafomanske vylevy na foru misto lusteni zajimavych mysterek, vyletu do lesa, nebo nocniho dobroduzstvi...
Publikováno 29 November 2011 - 21:49
Vsak ano, podle one krivky tech nej a nej z obou polu je jen male pomerne male procento. Nerad bych ale zanasel tuto milou rubriku a koncim. Uzivejte si.Aviatik napsal/a:
Na druhou stranu si spočítej, kolik lidí se tam pere v ringu naplněném bahnem a kolik lidí je na tohle fórum registrováno.Schvon_CZ napsal/a:
...si nepotvrdil, ze i mezi geocacherama je dle Gaussovy krivky odpovidajici mnozstvi blbcu, kteri zvoli reseni blbosti skrze sve egohladici grafomanske vylevy na foru misto lusteni zajimavych mysterek, vyletu do lesa, nebo nocniho dobroduzstvi...
GC je tu pro radost. Ti, co na to někdy zapomínají, ať jdou hrát navždy na schovku!
Publikováno 04 January 2012 - 13:09
Publikováno 04 January 2012 - 13:55
Předevčírem jsem jen tak z ničeho nic šplhal po stromě k ptačí budce. Co kdyby náhodou. Ale nic tam nebylo, ani ptáčci. Hlupáčci asi odletěli do teplých krajin a přitom tu klidně mohli zůstat.Modrak napsal/a:
Nikdy by me nenapadlo v nemocnici na Bulovce ve vytahu otevrit podezrelou elektroinstalacni krabici (abych zjistil ze v ni jsou fakt jenom draty)
Publikováno 07 January 2012 - 23:39
Publikováno 26 January 2012 - 18:20
a jiný obrázek naopak zvednout náladu o 100%
Publikováno 19 February 2012 - 12:02
Publikováno 19 February 2012 - 13:20
Publikováno 19 February 2012 - 22:25
Nikdy bych nelezl na ples v lyžařských kalhotách.
Já měl černé ale kolega oranžové a vůbec se mu tam nechtělo:D.
Nikdy bych nepřecházel pod lavinovým svahem když ten den vyhlásili 4. lavinový stupeň.
Publikováno 28 February 2012 - 0:57
Nikdy bych za hluboké noci nestrávil víc jak hodinu času luštěním mysterky, abych pak nakonec pohledem do horní části stránky zjistil, že jsem ji už před rokem a půl ulovil stylem BF, jelikož jsem se zasekl na naprosto stejném problému :|
Publikováno 29 February 2012 - 11:43
Publikováno 01 March 2012 - 22:52
Nikdy bych si nemyslel, že budu v deset večer stát v jedné z nejnebezpečnějších čtvrtí v Ústí nad Labem a vysvětlovat jinak ochotné a milé policejní hlídce, co dělám v tuhle dobu zrovna v téhle čtvrti na zrovna tomhle místě a chovám se tak podivně.
[Naštěstí měli páni policisté pochopení a GC znali.]
Publikováno 02 March 2012 - 9:50
HanzsCZ napsal/a:
Taky mám jednu aktuální:
Nikdy bych si nemyslel, že budu v deset večer stát v jedné z nejnebezpečnějších čtvrtí v Ústí nad Labem a vysvětlovat jinak ochotné a milé policejní hlídce, co dělám v tuhle dobu zrovna v téhle čtvrti na zrovna tomhle místě a chovám se tak podivně.
Ze Tys lovil Dark Side?:oD
Publikováno 02 March 2012 - 10:15
Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.HanzsCZ napsal/a:
Publikováno 02 March 2012 - 11:59
Přesně tak, stage během dne, ale finálku jsem za světla nedal, takže jsem si zašel večer zahrát futsal a pak se stavil na finále. No hustá atmosféra...Sedmitecka mapsala:
Že Tys lovil Dark Side?
Tím jsem začal, ale když se stále neměli k odjezdu, vybalil jsem GC a pak to byla otázka vteřiny. A sotva jsem dologoval, zpoza rohu se objevily dva stíny...hu, to bylo adrenalinu!Pitrus napsal/a:
Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.
Publikováno 02 March 2012 - 14:16
Publikováno 03 March 2012 - 12:10
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů