Přejít na obsah

Fotka

Nikdy bych...

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
613 odpovědí na toto téma

#361 Petr.P

Petr.P

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 03 March 2012 - 12:31

Nikdy bych... nelezl o půlnoci po skále a hledal na stromě jakousi destičku ;)
  • 0

#362 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2012 - 12:35

Pitrus napsal/a:

HanzsCZ napsal/a:
[Naštěstí měli páni policisté pochopení a GC znali.] :)

Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.

No,taky bych nikdy policajtum GC nepraskla,kdyby to nebylo na Novy rok ve 2 rano a nevypadalo by to,ze si nas odvezou,bo jina vysvetleni proc s baterkame prolejzame krovi kousek u bezdomoveckeho a asi i fetackeho doupete, nezabirala.
GC sice neznali,ale nechali nas jit... a to i kdyz jsem se nemela cim legitimovat:-)
  • 1

#363 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2012 - 12:41

Nikdy bych se nesnazila pochopit pascal, nebyt geocachingu :D
  • 0

#364 Verusik

Verusik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2012 - 12:58

Nikdy bych se nekoupala v únoru ve Vltavě.
  • 0

#365 poohDA

poohDA

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2012 - 18:00

Nikdy bych asi nevěnoval volnou sobotu na to, abych jel jen tak na kole 130km. A nikdy bych se nedozvěděl, že to vůbec ujedu.
  • 0

#366 DejfR

DejfR

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 123 příspěvků(y)

Publikováno 03 March 2012 - 23:43

Nikdy bych na kole neujel 160 km za 4 dny, kdyby nebylo geocachingu, i když na kole jezdím velmi rád. B)
  • 0

#367 brtnicek

brtnicek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2012 - 15:44

¨nebýt geocachingu, NIKDY BYCH SI VE SVÉM POKROČILÉM VĚKU NEKOUPILA PRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHápete to? Šla jsem do prodejny rybářských potřeba a koupila PRAK!!!!!!!
:o:):D:D:D:D:D:o:o:o:o;););););););)
  • 0

Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....

#368 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 15 March 2012 - 18:37

nepřemýšlela, zda si k narozeninám říci o čelovku a připojit ji k dalšímu standardnímu vybavení svojí kabelky (navigace, baterky, tužka, razítko, kapesní nůž, pár miniaturních drobností na výměnu a na zabavení dětí :D)
  • 0

#369 gost@

gost@

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 92 příspěvků(y)

Publikováno 15 March 2012 - 19:29

Nikdy bych se nesnažil vykopat nejakou krabku nožem ze zmrzlého sněhu. (Bylo to nakonec DNF) A znovu nedavno jsem se pokoušel vykopat krabku pomocí lopatky na smetí (naštěstí kovové:D) z velké hromady sněhu. (Opět to bylo DNF.:()
  • 0

#370 Xork42

Xork42

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2012 - 8:36

Nikdy bych necekala ze pouziju celovku na pude baziliky ...
  • 0

NOTE2 - Android - online Locus - offline Locus :oF

moje DRACI zbirka

muj WEB

#371 wall3

wall3

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 20:09

Nikdy bych nevěřil, že budu po odlovu brněnské tradiční kešky GC 39CM1 (Bongo) s obtížností - 1,5/2, operovaný s utrženou ramenní šlachou v nemocnici, poznám CT vyšetření, rehabilitace atd. :o
  • 1
Kdo hledá - najde

#372 Honzzza

Honzzza

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 21:44

Nikdy bych asi nevysvětloval finskejm policajtům, že fakt nejsem terorista a nikam nedávám válečkovou bombu
  • 1

#373 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 322 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 1:17

gost@ napsal/a:
Nikdy bych se nesnažil vykopat nejakou krabku nožem ze zmrzlého sněhu. (Bylo to nakonec DNF) A znovu nedavno jsem se pokoušel vykopat krabku pomocí lopatky na smetí (naštěstí kovové:D) z velké hromady sněhu. (Opět to bylo DNF.:()

Oboji je skvely zpusob, jak zmasakrovat krabicku.
Takze by bylo hezke, kdyby se ta prvni veta dala brat doslova... eh.
  • 0

#374 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 6:19

nikdy bych ve firemnim reprezentativnim obleceni nedovolil zene aby me stala na ramenach a ja u toho objimal strom celej od smoly jen abychom nasli T4:) nikdy bych to nezopakoval jen abychom tam krabku vratili:-)
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#375 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 6:21

brtnicek napsal/a:
¨nebýt geocachingu, NIKDY BYCH SI VE SVÉM POKROČILÉM VĚKU NEKOUPILA PRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHápete to? Šla jsem do prodejny rybářských potřeba a koupila PRAK!!!!!!!
:o:):D:D:D:D:D:o:o:o:o;););););););)

:-D nikdy bych nepredpokladal ze budu potkavat v rybarstvi lidi v pokrocilem veku jak kupuji prak:-D
  • 0
Jsme Premium Memberi a jsme na to hrdi Nemame Radi Igelitky v Lese Nas GeoTým:MA touš , FI lip , AN etka + dobrovolnici : Natalka, Simon,GeoPes Eda,Geopas Brandy, Ještěrka hybatelka Punto. Zarizeni:Garmin Oregon550t,Geoget,SE Xperia Arc S+Locus

#376 MA-FI-AN

MA-FI-AN

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 6:23

Verusik napsal/a:
Nikdy bych se nekoupala v únoru ve Vltavě.

tak to tleskam, ja bych se v ni nekoupal ani v srpnu:-D
  • 1

#377 tinyshark

tinyshark

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 11:20

BBBubak napsal/a:

gost@ napsal/a:

Nikdy bych... se sem nezaregistrovala jenom proto, abych napsala, že jsou kačeři, kteří musí zkazit jakékoliv vlákno.
  • 0

#378 BBBubak

BBBubak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 322 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 12:58

tinyshark napsal/a:

BBBubak napsal/a:

gost@ napsal/a:

Nikdy bych... se sem nezaregistrovala jenom proto, abych napsala, že jsou kačeři, kteří musí zkazit jakékoliv vlákno.

Jasne jasne. Po tom mem hroznem prispevku je uz vsechno uplne na nic, to uz se muze vsech dosavadnich 19 stranek klidne smazat, ted uz to stejne nema cenu. Uplne jsem to pokazil.
  • 0

#379 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 13:49

Nikdy bych nepouzival Garmin, kdyby k nemu byla nejaka opravdu rozumna konkurence.
  • 0

#380 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 April 2012 - 17:50

BBBubak napsal/a:

tinyshark napsal/a:

BBBubak napsal/a:

gost@ napsal/a:

Jasne jasne. Po tom mem hroznem prispevku je uz vsechno uplne na nic, to uz se muze vsech dosavadnich 19 stranek klidne smazat, ted uz to stejne nema cenu. Uplne jsem to pokazil.

Máš recht Bu-Bu-Bubáku. Smaž to všechno :D:D:D
;)
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama