Nikdy bych...
Publikováno 03 březen 2012 - 12:31
Publikováno 03 březen 2012 - 12:35
Pitrus napsal/a:
Tys byl měkkej a policajtům napráskal GC? Štěstí, že ho znali. Lepší je říct, že s kámošema hrajete nějakou orientační hru.HanzsCZ napsal/a:
[Naštěstí měli páni policisté pochopení a GC znali.]
No,taky bych nikdy policajtum GC nepraskla,kdyby to nebylo na Novy rok ve 2 rano a nevypadalo by to,ze si nas odvezou,bo jina vysvetleni proc s baterkame prolejzame krovi kousek u bezdomoveckeho a asi i fetackeho doupete, nezabirala.
GC sice neznali,ale nechali nas jit... a to i kdyz jsem se nemela cim legitimovat:-)
Publikováno 03 březen 2012 - 12:41
Publikováno 03 březen 2012 - 18:00
Publikováno 03 březen 2012 - 23:43
Publikováno 15 březen 2012 - 15:44
CHápete to? Šla jsem do prodejny rybářských potřeba a koupila PRAK!!!!!!!
:D:D:D:D:o:o:o:o;);););)
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 15 březen 2012 - 18:37
Publikováno 15 březen 2012 - 19:29
Publikováno 02 duben 2012 - 8:36
Publikováno 13 duben 2012 - 20:09
Publikováno 13 duben 2012 - 21:44
Publikováno 14 duben 2012 - 1:17
gost@ napsal/a:
Nikdy bych se nesnažil vykopat nejakou krabku nožem ze zmrzlého sněhu. (Bylo to nakonec DNF) A znovu nedavno jsem se pokoušel vykopat krabku pomocí lopatky na smetí (naštěstí kovové) z velké hromady sněhu. (Opět to bylo DNF.)
Oboji je skvely zpusob, jak zmasakrovat krabicku.
Takze by bylo hezke, kdyby se ta prvni veta dala brat doslova... eh.
Publikováno 14 duben 2012 - 6:19
Publikováno 14 duben 2012 - 6:21
brtnicek napsal/a:
¨nebýt geocachingu, NIKDY BYCH SI VE SVÉM POKROČILÉM VĚKU NEKOUPILA PRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHápete to? Šla jsem do prodejny rybářských potřeba a koupila PRAK!!!!!!!
:D:D:D:D:o:o:o:o;);););)
:-D nikdy bych nepredpokladal ze budu potkavat v rybarstvi lidi v pokrocilem veku jak kupuji prak:-D
Publikováno 14 duben 2012 - 6:23
Verusik napsal/a:
Nikdy bych se nekoupala v únoru ve Vltavě.
tak to tleskam, ja bych se v ni nekoupal ani v srpnu:-D
Publikováno 14 duben 2012 - 11:20
BBBubak napsal/a:
gost@ napsal/a:
Nikdy bych se nesnažil vykopat nejakou krabku nožem ze zmrzlého sněhu. (Bylo to nakonec DNF) A znovu nedavno jsem se pokoušel vykopat krabku pomocí lopatky na smetí (naštěstí kovové) z velké hromady sněhu. (Opět to bylo DNF.)
Nikdy bych... se sem nezaregistrovala jenom proto, abych napsala, že jsou kačeři, kteří musí zkazit jakékoliv vlákno.
Publikováno 14 duben 2012 - 12:58
tinyshark napsal/a:
BBBubak napsal/a:
gost@ napsal/a:
Nikdy bych... se sem nezaregistrovala jenom proto, abych napsala, že jsou kačeři, kteří musí zkazit jakékoliv vlákno.
Jasne jasne. Po tom mem hroznem prispevku je uz vsechno uplne na nic, to uz se muze vsech dosavadnich 19 stranek klidne smazat, ted uz to stejne nema cenu. Uplne jsem to pokazil.
Publikováno 14 duben 2012 - 13:49
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 14 duben 2012 - 17:50
BBBubak napsal/a:
tinyshark napsal/a:
BBBubak napsal/a:
gost@ napsal/a:
Jasne jasne. Po tom mem hroznem prispevku je uz vsechno uplne na nic, to uz se muze vsech dosavadnich 19 stranek klidne smazat, ted uz to stejne nema cenu. Uplne jsem to pokazil.
Máš recht Bu-Bu-Bubáku. Smaž to všechno :D:D
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů