nikdy bych netušil, že knihovna může obsahovat sedáky, lezečky, mágo, sto metrů lan,........ prostě T5 knihovna
Nikdy bych...
Publikováno 20 srpen 2014 - 13:57
NIkdy bych se v centru města Jindřichův Hradec nesvékl, neskočil do vody a neplaval na ostrov.
Publikováno 20 srpen 2014 - 14:56
Nikdy bych neseděla nad mapou a nezoufala si, kam mám vyrazit dřív...
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
Publikováno 20 srpen 2014 - 15:11
Nikdy bychom se s 12letým synovcem na zavolání babičky nedostavili k rodinnému stolu na oběd oblečení do sedáků !
Publikováno 21 srpen 2014 - 6:52
No nebýt geocachingu, tak určitě by mě v nočním lese na Křemešníku nepoděsily dvě holky považované za prasata.
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 21 srpen 2014 - 13:32
Kdyby nebylo geocachingu, nikdy bych se tu na fóru nehádal :-D
Publikováno 21 srpen 2014 - 13:39
Nikdy bych nepremlouval dceru, aby mne se sadrou a dvema berlemi nedelala ridice na event.
Publikováno 21 srpen 2014 - 13:41
Nikdy bych si nevybírala psa podle toho, jestli je schopen ujít 15 - 20 km
Publikováno 22 srpen 2014 - 21:36
Nikdy bych nejezdila autem po úzkých silničkách, rozbitých polňačkách a neparkovala ve svahu kde to ruční brzda chtěla vzdát :-(
Publikováno 23 srpen 2014 - 6:04
Nikdy bych nekeškoval.
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 23 srpen 2014 - 7:27
Nebýt GC, nikdy bych se tak lehce a ochotně nevzdala svých oblíbených podpatků a nepřezouvala se tak často do trekovek!
( jenže jak jsou v terénu trekovky super, tak se mi v nich špatně řídí a tak se přezouvám a přezouvám a zase .......)
Nebýt GC, nikdy bych nepřečetla najednou tak málo knížek a nestala by se ze mě "kachna společenská", místo čtení vymetající eventy. ( Je možné, aby se na stará kolena z jasného introverta stal pravý opak? )
Nebýt GC, nikdy bych nezačala cokoliv sbírat - jako kdyby nestačila CWG, líbí se mi i SQ!
Publikováno 23 srpen 2014 - 8:08
Zvedavka: V podpadcích se dá skutečně řídit ? A neděláš si <censored> ???
Publikováno 01 září 2014 - 7:04
Nikdy bych si nemyslel,že borovice dokáže tak hrozně zasmolit lano.Můžu šetřit na nové...
Publikováno 04 září 2014 - 11:13
Téma občas pročítám, a nedá mi to, abych se konečně také nezamyslel
Nikdy bych :
* nenavštívil tolik krásných skrytých míst
* neobjevil tolik různých metod šifrování
* nelomcoval plotem ohraničujícím vojenský prostor u parkoviště na dálnici v Německu v půl páté ráno po 500 km cesty z lyžování
* neřešil přípravu na služební cestu pár týdnů předem u mapy a luštění
* se nešel proběhnout 5 km tam a 5 km zpět na pláži v Turecku ve 40 C
* nevstal ve 21 hodin od sportu v televizi abych mohl po pár kilometrové jízdě a přebrodění potoka ulovit jedno z mých mála FTF
* se tak úžasně nebavil při čtení listingů, vymýšlení řešení a čtení logů kolegů
* se tak úžasně nerozzuřil když to luštění nejde
* nevybíral služební telefon podle kvality GPS
* si nepůjčoval 10-ti metrový žebřík v půjčovně abych s ním dojel na odlov keše
* nedostal vynadáno ať už nezdržuju s hledáním, když už jsme měli být půl hodiny jinde
* ....
a hlavně bych nenašel tak úžasnou zábavu, která mě nepřestává bavit a pomáhá mi uchovat si zbytky zdravého rozumu (většinou ) a trvale procvičuje jak moje šedé buňky mozkové tak můj bystrý obrýlený zrak
Publikováno 06 září 2014 - 19:07
Nikdy bych nepotkala tolik super lidiček. Několik fakt super přátel. Nikdy bych neviděla tolik hezkých míst,která jsou skrytá a až díky "krabičkám" je najdete. Neprožila bych tolik hezkých chvilek kdy to fakt stojí za to! Nenachodila bych tolik kilometrů a především do kopce a neshodila 10 kg. Nezažila bych tolik adrenalinu když nemůžete najít cestu zpět nebo auto a váš mobil je dočista vybitý. A v neposlední řadě - po založení mých keší - neprožila bych i pocit uspokojení, když čtu odezvu - od vás kačerů a vím, že se Vám moje keše líbí! Děkuji!
Publikováno 07 září 2014 - 7:33
Publikováno 07 září 2014 - 13:21
Nikdy bych nevěřila, kolik technických hraček a kabelů sebou budu kvůli gc vozit, když se vydám na pouhý vikend kousek dál - proto se naopak docela ráda občas jen mrknu do mapy a zkouším jako v začátcích nějakou tradičku najít bez nich.
Publikováno 02 listopad 2014 - 18:12
Nikdy bych nevěřila, že někdo s mnoha tisíci nálezy bude logovat didn´t find it na keši, která je více než měsíc disablovaná z důvodu rekonstrukce objektu a visí u nás doma na lampičce.
Publikováno 02 listopad 2014 - 18:16
Nikdy bych nevěřila, že někdo s mnoha tisíci nálezy bude logovat didn´t find it na keši, která je více než měsíc disablovaná z důvodu rekonstrukce objektu a visí u nás doma na lampičce.
Tak má radši logovat found it? Nebo o co jde?
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů